Top 8 cadouri pentru majorate unicate

Top 8 cadouri pentru majorate unicate

Sfarsitul de 2020 se incheie intr-un mod apoteotic marcand trecerea in era maturitatii a prietenilor, fratilor, a copiilor etc.

Daca si tu ai trecut prin asta, cu siguranta ai o idee despre cum ar trebui sa arate petrecerea perfecta de majorat si care sunt cele mai potrivite cadouri. Dar, daca e pentru prima data cand esti pus in aceasta situatie, organizarea si/sau alegerea cadoului perfect poate fi o adevarata provocare. Azi iti oferim o mana de ajutor ca sa iei parte la o petrecere de pomina si sa transformi majoratul intr-un eveniment memorabil. Este o ocazie unica in viata, asa ca merita petrecuta la maximum.

 

Cum alegi cadoul perfect pentru un majorat

 

Un prim lucru pe care trebuie sa-l faci e analiza "terenului". Analizeaza cu atentie tipul persoanei cu care ai de-a face ca sa-ti dai seama care e cea mai buna alegere. Daca ai de-a face cu o persoana timida sau mai serioasa, nu e cazul sa duci majoratul in extreme printr-un cadou "deocheat".

Dar pentru persoanele care vor sa-si transforme majoratul intr-o experienta unica, cat si pentru persoanele indraznete sau pentru cele care nu stiu incotro s-o ia, exista cadouri majorat pe cinste la care poti apela.

Iti venim in ajutor si cu 8 idei de cadouri pentru ambele tabere la care poti apela fara grija, intr-o fractiune de secunda.

Cadouri-majorat

Top 8 cadouri pentru majorate unicate

 

1. Dozator bauturi Trofeul cu bere

dozator-trofeul-cu-bere-2749-1579

De la o petrecere cu fast si de la un astfel de eveniment important nu trebuie sa lipseasca bautura. Mai dulce, mai picanta, decizia va apartine.

Insa, puteti transforma evenimentul intr-una dintre cele mai fastuoase experiente chiar si organizand majoratul acasa. Un dozator bauturi Trofeul cu bere este alegerea potrivita, la momentul potrivit.

Sarbatoritul ii poate face inaugurarea chiar in acel moment. Si pot curge provocari pe cinste prin intermediul sau.

 

2. Rheoscopic Fluid Planet - Soare (Gold)

rheoscopic-fluid-planet-soare-gold-3556-7908

Daca ai de-a face cu o persoana cuminte, pasionata de stiinta, astre, DaVinci, cate si mai cate, planeta fluida Soare e cea mai buna alegere. Prin intermediul ei iti poti ajuta sarbatoritul sa-si accentueze pofta de inovatie, de relaxare. Va fi un accesoriu inedit pentru biroul sau, dar si o modalitate prin care-si va putea diminua stresul. Oamenii mari au solutii anti-stres, nu-i asa?

 

3. Lampa led makeup profesionala, Ring Light cu 120 leduri lumina rece si calda

lampa-led-makeup-profesionala-ring-light-cu-120-leduri-lumina-rece-si-calda-3619-4220

Doamne si domnisoare? Of…! Alegerea e mai dificila ca niciodata! Dar oricat ar fi de cuminti, toate ravnesc la o oglinda inteligenta, la complimente, la multi urmaritori pe retelele de socializare. Asa ca de ce sa nu-i oferi o lampa simpatica prin intermediul careia ar putea face toate lucrurile la care ea aspira. Nu-i un cadou foarte amuzant si incitant pentru o petrecere, dar sigur nu vei da gres cu aceasta alegere. Ulterior se va bucura zilnic de cadoul tau si te va venera pana la cer si inapoi.

 

4. Set Turnul Petrecerii

set-turnul-petrecerii-104-7476

Alunga monotonia si cu un cadou special, unul unisex, potrivit pentru toate taberele - set turnul petrecerii cu provocari. Acest set cadou este alcatuit din mai multe blocuri de lemn, fiecare avand o provocare unica. Nu se admit exceptii, asa ca fiecare trebuie sa-si respecte provocarea si sa se asigure ca nu darama turnul la inlaturarea pieselor, ca sa nu fie mahmur 2 zile si 3 nopti. Este un joc special cu si despre petreceri, la care puteti schimba regulile dupa bunul plac (puteti veni cu alte provocari pe care sa le lipiti pe suprafata blocurilor).

 

5. Joc erotic Fifty Nights of Naughtiness Bundle

Joc-erotic-Fifty-Nights-of-Naughtiness-Bundle-2-850-13853

Abia acum incepe sa devina interesant! Majoratul are si o parte funny, incitanta, cunoscuta din batrani incoace. Iar prin intermediul acestui joc erotic puteti avea inca o posibilitate de joc la indemana, unul memorabil de altfel.

Fiecare joc contine cartonase cu provocari, ce vor putea schimba experienta alaturi de partenerul de viata, experienta “aia” de prima data pe care si-o vor aminti pana la adanci batraneti, fie o experienta de care va veti bucura cu totii (in functie de noroc).

 

6. Joc erotic Bound By Love

joc-erotic-bound-by-love-573-7356

O alta alegere de cadou cu si despre petreceri de majorat de neuitat este si jocul erotic Bound By Love care rescrie intru totul perceptia despre actele intime, despre noul pas din viata, dar si despre fantezii.

Este un joc plin de provocari, atat pentru el, cat si pentru ea, ca sa se cunoasca mai bine. Ori ca sa-l pui pe sarbatorit intr-o ipostaza pe care nici nu si-ar fi imaginat-o.

 

7. Joc erotic Porunci in dormitor

Iata si mai multe provocari, de data asta in dormitor. Fie ca e o petrecere pe genuri, fie una clasica si mixta, nu avem dubii ca fiecare carte va fi o noua provocare pentru toti participantii la joc. Ulterior, acest joc poate fi pastrat pentru momentele acelea palpitante, pe care le va retrai intr-un mod absolut si care vor aduce zambetul pe buze si gandul la perioada adolescentei.

 

8. Joc pentru cupluri Provocari orale

Am pastrat ce era mai bun pentru la final, ca sa fim siguri ca ne urmaresti cu atentie si ca n-o sa-ti scape nici cel mai mic detaliu. Cum sa inchizi pagina si sa nu vezi un astfel de cadou pe cinste?

Aceasta idee de cadou face parte din seria care te vor face sa spui “Ulala!”. Insa noi consideram ca poate fi cu usurinta adaptat si tinerilor indrazneti care vor sa aiba o zi aniversara asa cum nu s-a mai intalnit inca din vremuri vechi.

Iar mai apoi, personalitatile cu adevarat jucause il pot integra chiar si in viata de cuplu. Vezi? E si multifunctional!

 

Ai gasit cadoul pe care-l cautai sau suficienta inspiratie pentru alegerea acestuia? Daca nu te-ai decis pana in acest punct, nu e cazul sa-ti faci griji!

Intra pe pagina Mindblower si alege cadoul care ti se pare cel mai trasnit, inedit, potrivit sarbatoritului tau. Vei gasi optiuni foarte vaste in materie de cadouri, pe care ti le vom oferi cu drag, pe care le vom pregati cu atentie, ca de la prieteni, pentru prieteni.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!