Top Multe Idei pentru cadouri Ziua Barbatului, 9 Martie

Top Multe Idei pentru cadouri Ziua Barbatului, 9 Martie
Toata lumea stie ca 8 Martie este ziua Femeii, o zi deosebita in care le sarbatorim pe mame, iubite, partenere, colege si prietene. Daaar, daca nu stiai inca, 9 Martie este rezervata pentru barbati, asa ca daca vrei sa intorci gestul frumos de a darui un cadou minunat si inspirat, acum ai o ocazie numai buna.
Te ajutam in continuare cu idei care functioneaza in cazul barbatilor. Daca tu ca femeie te prelingi ca o inghetata la vederea unui cadou sensibil care-ti unge sufletul, barbatii sunt firi mai practice si apreciaza cadourile pe care le pot folosi pentru propriile interese si pasiuni, lucruri care le simplifica viata sau lucruri care ii fac sa rada cu pofta.

Hai sa incepem:


1. Cadouri de baut
Ha, ha, ha... te asteptai la asta? Hai sa recunoastem ca barbatii adora un shot puternic cateodata, o halba de bere cand urmaresc meciul favorit, una mica atunci cand se intalnesc cu prietenii sau ceva rafinat in compania persoanei iubite ori atunci cand se relaxeaza singuri. Pentru asta, fa-le pe plac si o sa te indrageasca si mai mult. De 9 martie, Ziua Barbatului, poti sa-i oferi un decantor cu pahare incluse in set, o halba de bere gigant, un dozator de bere in forma de trofeu sau accesorii pentru vin. Un lucru e clar: nu vei gresi alegand asa ceva.
2. Cadouri amuzante
A... pai, barbatii rezoneaza teribil cu multe cadouri amuzante, asa ca ar fi pacat sa le dai skip pentru o sesiune strong de rasete si buna dispozitie. De asta, daca-l stii om cu glumele in buzunar, deschis la lucruri noi, gata oricand sa se amuze pe aproape orice tema, doritor sa traiasca viata la maximum si sa se bucure de ea, chiar daca uneori la orizont se intrevad obstacole, fa-i o bucurie si ofera-i de Ziua Barbatului un cadou amuzant. Stii, cadourile amuzante, au ceva deosebit - in afara de a fi idei bune de cadouri, ele vin la pachet cu ceva extra: il fac pe destinatar sa zambeasca, sa rada cu pofta, sa traiasca o experienta ingenioasa. Crede-ne: intr-o lume plictisita, agitata, macinata de stres, cadourile amuzante sunt ca un bec extraordinare care face lumina si-i aduna pe cei ce vor sa ia o pauza.

 
3. Gadgeturi
Cum iti imagineai tu ca am putea sa sarim peste gadgeturi atunci cand vorbim despre cele mai bune idei de cadouri pentru barbati? Ei bine, nu puteam. Drept urmare, includem aici o multime de gadgeturi interesante, cuceritoare, menite sa simplifice viata oricarui barbat, sa-l faca sa se relaxeze, sa-si ia o pauza de la rutina zilnica si sa se distreze. Alege o drona, un videoproiector, un router, o baterie externa sau un portofel rfid pentru carduri. Uite aici mai multe sugestii:

 
4. Masaj, fitness si ingriijre corporala
In 2021, barbatii sunt si mai atenti la modul in care arata si modul in care se simt. Asa ca merg la sala, incep sa nu mai strambe din nas cand vine vorba sa se unga cu tot felulde alifii si se dau un vant dupa un masaj relaxant. Ajuta-i sa-si atinga obiectivele sau scutura-i un pic si readu-le aminte cat de important este sa aiba grija de ei, ca sa se simta bine in propria piele. Si cand vine vorba despre cadouri masaj, fitness si ingrijire corporala, sa stii ca noi le avem pe toate. Nu ne crede pe cuvant. Uite cateva sugestii bomba. Ziua Barbatului, poti sa vii linistita!
5. Unelte si solutii BBQ
Noi credem ca in ADN-ul barbatilor e scris apasat: unelte si solutii. Da-i o unealta barbatului si o sa fii uimita de ce poate face cu ea. Cum admiri tu o bijuterie, asa admira el un ciocan sau o unealta de buzunar. Sooo... ai inca o idee zdravana de cadouri inspirate pentru barbati de 9 Martie. Fa-i o surpriza si arata-i ca stii ce gandeste, ce-si doreste, la ce e bun. Arata-i ca-l apreciezi pentru solutiile pe care le gaseste deseori la diferite probleme si ca te simti norocoasa (si in siguranta) sa fii in preajma lui. Ce cadou cu mesaj mai inaltator ai putea sa-i faci de Ziua Barbatului? Chiar daca am spus la inceputul articolului ca barbatii sunt mai greu de atins la "corason" cu un cadou siropos, mesajul din spatele cadoului practic, bine ales, ar putea sa-i dea pe spate. Declansatorul acestei emotii masculine ai putea fi chiar tu.

 
Grabeste-te si alege cadoul perfect de Ziua Barbatului 2021, 9 Martie. Iti reamintim ca la noi primesti pentru fiecare comanda puncte de fidelitate, transport gratuit la comenzi peste 199 lei achitate prin card, un cadou gratuit in cosul de cumparaturi si cadouri originale de surprins. De fiecare data.  
 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!