Unde-ați ajuns cu numărătorile de toamnă?

Unde-ați ajuns cu numărătorile de toamnă?

De când a ajuns, toată lumea a început să-i toarne vrute și nevrute. Că e prea rece, că e posomorâtă, că le transmite tuturor starea ei înnourată și-i face mai posaci și mai retrași.

Iar ea a venit cu atâta însuflețire, atât de gătită, colorată și cu atât de mult entuziasm încât ar fi mai bine să o îmbrățișăm și să ne împrietenim din nou cu ea, ca în fiecare an. Să nu mai dăm vina pe toamnă pentru fiecare boare mai rece de vânt, fiindcă ea e, de fapt, cea care ne strânge în casă la sfârșit de zi. Înfofoliți în pături parfumate, abia scoase din dulap, cu toate obiceiurile de sezon împrăștiate prin casă.

Acum începe vremea pentru sosete calduroase, lungi și-a papucilor de casă pufoși în care te scufunzi când cobori din pat și pe care-i lași rătăciți pe hol când pleci, dimineața. Deodată, toate lucrurile cu care te înconjori trebuie să fie calde. Nu mai cauți partea rece a pernei ca astă-vară, ci te afunzi sub pătură și te foiești până când prinzi poziția perfectă.

Desigur, cana cu ceai! Obiceiul cel mai cozy sentiment de toamnă: să torni apa fierbinte peste plantele aromate sau, și mai simplu, să îl scufunzi pe Domnul ceai, cel mai relaxat infuzor, în cana aburindă. Ceaiul pare cea mai firească băutură când afară nici nu plouă, nici nu e soare, iar serile și weekendurile sunt pasaje lungi de lene dulce. Plimbi cana după tine prin casă și o îmbrățișezi cu palmele ca și cum ți-ar fi frig non-stop. E bine că toamna e îngăduitoare și face timpul să pară că trece mai greu.

Astenia nu e de toamnă și nu e de noi!

Poate de asta ne transformăm în bufnițe de noapte în perioada asta – fiindcă, deși ne bate somnul la ușă din miezul zilei, vrem să stăm treji ca să nu pierdem momentele în care toamna se dă în spectacol. Ora de aur nu mai este doar pentru fotografi profesioniști, pentru că un selfie nevinovat în lumina arămie, caldă nici măcar nu mai are nevoie de filtre. Deja e nebunie mare pe Instagram: papucei pufoși ca ai tăi, cești mari de ceai, fire lungi de abur, cărți și semne de carte cu aer vintage, pulovere împletite și frunze, multe frunze.

Când stai până târzu, citind, lucrând sau rătăcit printre hashtag-uri de sezon, ai nevoie de ceva să-ți lumineze gândurile, la propriu. Aprinde lampa, foiește-te iar preț de câteva secunde în fotoliul căptușit cu pernuțe și întoarce-te la ce făceai. Sau măcar păcălește-te că mai poți rezistă încă două pagini din carte, încă 10 de minute din primul episod al serialului pe care l-ai așteptat toată vara. The Big Bang Theory chiar a revenit la timp să-ți încălzească serile cu porții de glume geeky!

Să nu mai dăm vina pe toamnă pentru astenii și pentru că timpul trece repede și e deja octombrie. Ea a venit frumoasă, ca de obicei și a scos din dulapuri toate lucrurile calde și simpatice de care începuserăm să uităm. Toamna a tras de pe rafturile bibliotecilor cărți pe care vara n-a avut timp să ni le pună în mâini și tot ea ne face ceai în fiecare zi, ne amintește să ne luăm umbrela de dimineață și ne adună în case, la vorbe cu prieteni și jocuri pe care uitasem să le mai jucăm.

Nu strângeți în urma ei. Lăsați-o să-și arunce papucii blănoși la voi pe hol și stați împreună la fereastră, numărând toate lucrurile bune care s-au întors odată cu ea.

 

Click AICI pentru categoria sosetelor colorate.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!