Ziua Internationala a Sotului - 26 Ianuarie

Ziua Internationala a Sotului - 26 Ianuarie
Stiai ca 26 ianuarie este Ziua Sotului? Wow! O zi speciala in care il poti sarbatori pe sotul tau, in afara de ziua lui de nastere sau onomastica,  aniversare casatorie etc.
Stii cum sunt zilele astea? Ca un bun reminder ca ar trebui sa te opresti din rutina zilnica (ohooo, si stim ca multe sunt la numar acolo pe lista ta de To Do) si sa acorzi mai multa atentie celor de langa tine - in acest caz, sotul tau. 

Ziua Internationala a Sotului, 26 Ianuarie, este dedicata recunoasterii partenerilor de viata masculini de pretutindeni. Este momentul potrivit sa constientizezi cat esti de recunoscatoare barbatului de langa tine pentru ca te implineste ca femeie. Este momentul sa recunosti ca el e stalpul relatiei voastre pe termen lung si ca el se ingrijeste de siguranta familiei. E minunat sa stii ca el este acolo cand ai nevoie sa ti se ridice moralul sau cand simti ca nu mai poti. Sotul tau aduce bunastarea in familie si merita sa fie sarbatorit intr-o zi speciala de ianuarie. 

Adevarat, poate ca mai exista si mici certuri uneori sau poate ca sunt tabieturi care te deranjeaza la el (i-ai spus de nu stiu cate ori sa-si puna sosetele in cosul cu rufe murdare, uita sa duca gunoiul sau alte astfel de lucruri marunte), dar la sfarsitul zilei esti fericita ca te poti cuibari alaturi de el in pat. E omul pe care l-ai ales sa te insoteasca toata viata si stii ca ai facut alegerea cea buna. La bine si la greu, te poti baza pe el. Deci, surprinde-l cum nu se asteapta de Ziua Sotului, 26 ianuarie. 



Cum a aparut Ziua Sotului?

Cel mai probabil a fost inventata de vreo sotie topita dupa partenerul sau. Serios acum, casatoria este o institutie straveche de mii de ani, iar aniversarile de nunta aveau loc in multe culturi si civilizatii. Desi cuplurile casatorite isi celebrau des anii de mariaj, totusi ideea de a avea o Zi a Sotului este relativ recenta. 

Se pare ca a aparut undeva in anii 2000, in Statele Unite si Anglia, dar a crescut rapid in popularitate (pesemne ca sotiile de pe Mapamond au fost incantate de aceasta idee). Asa se face ca azi, foarte multe cupluri casatorite asteapta cu bucurie aceasta zi. 




Cu ce cadouri frumoase il poti surprinde?

Ooo, pai daca vorbim de cadouri pentru sot (cel mai bun cadou sot, idei de cadouri pentru sot, cadouri pentru sot de ziua lui sau de aniversare casatorie), stii deja ca suntem asi in asta. 

Pentru drumul scurt CLICK AICI direct spre categoria de Cadouri pentru Sot. 

Pentru drumul lung, ramai aici sa povestim impreuna si sa mai impartasim cu tine cateva idei.


Uite care sunt cele mai vandute, iubite, bine primite si apreciate cadouri pentru sot.

 
  • O unealta multifunctionala. Are dimensiuni de buzunar si e accesoriul perfect pentru orice barbat. Poate ca verigheta o mai uita pe acasa, dar o astfel de unealta nope…Va fi mereu cu el. 
 
  • Un decantor de bauturi (glob pamantesc, diamant etc). Ajuta-l sa se dea mare in fata prietenilor, sa se destinda si el ca omu’ dupa o zi plina sau sa petreaca alaturi de tine cu si fara motiv. Pentru cadouri de baut click AICI
 
  • Alte cadouri de baut precum Trofeul dozator de bere, pietrele pentru racirea whiskey-ului, paharele rotative, termometru digital, un kit complet pentru preparare bere artizanala acasa si alte accesorii de vin (inclusiv accesorii in sticla vin)
 
  • Un produs de ingrijire personala - epilator, trimmer pentru parul din nas si urechi, aparat de ras ergonomic,  produse cosmetice, setul de barbierit, etc. 
 
  • Un puzzle Ugears - este perfect pentru sotul tau daca e tipul pasionat de masini, motoare, mecanica, in general lucruri de pus cap la cap. Pentru puzzle 3D lemn click AICI.
 
  • Un aparat de masaj. Nu o sa-i faca masaj asa cum ii faci tu, dar o sa se simta grozav si o sa fii sigura ca nici nu-i trece prin cap sa mearga la un salon de masaj cu o thailandeza.
 
  • O trusa cu ustensile pentru gratar sau chiar un sort cu ustensile pentru gratar (functioneaza perfect si precum cadou de Craciun, aniversare relatie)
 
  • Cadoul potrivit: un voucher sexy pentru el sau un joc erotic (ce e misto la cadoul asta e ca o sa beneficiezi si tu de el :D ). Pentru jocuri erotice click AICI
 
  • Un cadou haios cum ar fi Tasta Big Enter, tacamuri cu cheie, sort pentru barbierit cu vetuze de oglinda sau Jocul pentru indecisi Da-i cu bila
 
  • Un accesoriu pentru telefon, cum ar fi un suport telefon auto sau un incarcator wireless din bambus
 
  • Alte cadouri simpatice pentru sot: butoni camasa, set cadou de ingrijire, cutii ceasuri, portofel din piele ecologica, instrumente de scris,  ceai cafea, husa pentru scaun cu masaj, etc

Gasesti toate aceste idei de cadouri pentru sot si multe altele chiar la noi in magazin. 


Cum poti sarbatori ZIua Sotului pe 26 ianuarie?

Aceasta zi este menita sa ofere o simpla recunoastere a angajamentului, implicarii si sacrificiului pe care un barbat il face intr-o casatorie. Pentru ca ziua aceasta are loc in timpul iernii, poate fi o ocazie buna pentru a aprinde scanteia dragostei si pasiunii intr-o casnicie. 

Din pacate, realitatea arata ca pe masura ce inainteaza in anii de casatorie, sotii uita sa-si faca surprize unul celuilalt. Daca apar copiii in relatie, toate cadourile sunt pentru acestia, iar ei se lasa deoparte. Cand copiii cresc si pleaca de acasa, sotii ajung la o anumita maturitate si pentru ca ani la randul nu si-au mai facut cadouri pentru sot, tind sa ignore in continuare acest lucru. 

Noi credem ca unul din cele mai triste lucruri care se poate intampla intr-o relatie oficiala este acela de a nu mai oferi si primi cadouri partenerului de viata. Sotiile nu ar trebui doar sa astepte flori din cand in cand. Ele insele pot mentine aprins motorasul pasiunii, al curiozitatii si surprizelor, pregatind din cand in cand un cadou sot inspirat. Lasa ceasca de cafea pe care i-o faci la espressor dimineata; lasa faptul ca ii calci camasile ca sa arate impecabil la birou. Vino cu o surpriza care poate da peste cap rutina zilnica. 

Daca nu ii trimiti mesaje de obicei, de Ziua Sotului, trimite-i un SMS siropos, o fotografie cu tine pe jumatate goala si promisiunea ca il astepti cu nerabdare diseara. Trimite-i un cadou mic direct la birou (cum ar fi o unealta multifunctionala sau un pistol de masaj). La micul dejun, pune-i alaturi de clatitele aburinde doua bilete la munte pentru voi doi (nu trebuie sa plecati in Honolulu si sa spargi contul din banca; e ok si daca puteti merge intr-o statiune din Romania). Important e sa schimbati decorul.

Aveti copii? Cheam-o pe bunica sau cheama o dadaca, pentru ca sa poti sa-ti dedici mai mult timp sotului tau de ziua lui. E nevoie de timp doar pentru voi doi din cand in cand. 

Daca nu iti plac planificarile, pur si simplu pune in rucsac o lenjerie sexy, 3 lumanari parfumate, o sticla de sampanie si doua pahare cu picior, urcati-va in masina si vedeti voi apoi unde ajungeti. Aventura poate fi extrem de palpitanta. Daca ai nevoie de mai multe astfel de idei, iti recomandam Voucherele noastre sexy pentru el si ea. 

O sa-l innebunesti, o sa-i lasi fiori pe sira spinarii, o sa beti amandoi adrenalina - o astfel de casnicie nu are cum sa ajunga in umbra, nu are cum sa provoace plictis. 




Ce mesaje speciale poti sa-i transmiti sotului tau de Ziua Internationala a Sotului?

Nu te opri doar la clasicul “Te iubesc”. Uite cateva idei care te pot ajuta sa dezvolti o declaratie de iubire originala pentru al tau sot. 

1. Unii spun ca e imposibil sa ai acelasi partener toata viata. Dar, eu spun ca daca partenerul este asa cum esti tu, atunci imposibilul devine posibil. Cu tine, simt ca totul e posibil. Ma treci prin atatea emotii si trairi ca simt ca esti diferit de fiecare data. Te iubesc. 

2. E adevarat - ne certam, ne contrazicem, dar este la fel de adevarat ca ne iubim mai mult decat orice. Cu cat ne certam mai mult, cu atat de iubim mai mult. Fii mereu la fel si sa nu te schimbi niciodata. Te iubesc asa cum esti. 

3. Esti cel mai bun sot pentru ca stii cum sa reactionezi cand o iau razna, cand urlu, zambesc, ma infuriez si te iubesc. Sigurul lucru care ma enerveaza este ca nu ajung niciodata in faze critice pentru ca tu esti acolo sa ma calmezi. Daaaa: te iubesc!

4. E greu sa fiu sotia ta - na, ca am spus-o! Dar, nu e imposibil si ar trebui sa ma lauzi pentru ca imi asum toate aceste greutati de ani buni. Totusi, cred ca esti perfect pentru mine. Te iubesc, stii, nu?

5. Vezi tu, vremurile s-au schimbat de cand ne-am pus pirostriile pe cap. Acum suntem mai batrani, parul negru s-a facut alb. Pielea ferma ni s-a lasat. Vederea ni s-a incetosat. Dar, dragostea mea pentru tine este aceeasi - vesnic verde. Te iubesc azi mai mult ca ieri si nu pot sa nu observ cum dragostea noastra capata noi si noi nuante pe masura ce inaintam in viata. Sunt fericita ca esti al meu, ca ma trezesc dimineata alaturi de tine, ca putem sa ne facem planuri de weekend impreuna, ca dupa zile tumultoase, voi petrece serile in preajma ta. Ma felicit si acum pentru inspiratia pe care am avut-o cand am spus “Da” atunci cand m-ai cerut de nevasta. Clar, cea mai buna decizie din viata mea. 

6. Vrei sa stii care este cel mai pretios cuvant pentru mine? Numele tau! La multi ani de Ziua Sotului. 

7. Viata e o aventura incredibila si nu pot sa spun cat de norocoasa sunt pentru ca am plecat la drum cu o persoana ca tine. Te ador ca in prima zi!

8. Poate ca e ciudat, dar dupa atatia ani, fata mi se lumineaza, inima imi palpita si mainile mi se umezesc cand te intalnesc dupa multe ore de lipsa. La multi ani alaturi de mine!

9. Iubirea ta e ca o briza blanda - imi plimba sufletul agale intr-o adiere care imi place atat de tare ca nu as vrea sa se termine vreodata. 

10. Esti cana mea de ceai din fiecare dimineata, iar iubirea ta este ca o lingurita de miere. Abia astept sa te beau. 

Distractie placuta si timp frumos de Ziua Sotului!





 
Cadouri pentru Sot - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!