Ți-am luat un cadou drăguț (pentru mine)!

Ți-am luat un cadou drăguț (pentru mine)!

Am învățat că există daruri egoiste atunci când le-am primit și am aflat că sunt cele mai simpatice gesturi. Spontane, firești și născute din faptul că legătura cu oamenii care ți le oferă este mai strânsă decât credeai.

Cadourile egoiste își au rostul mai ales atunci când împarți cu cineva și gânduri și povești dar și o casă. Colegul de apartament știe despre cadourile astea, prietenul sau prietena ta știe și mai sunt vreo câțiva oameni care dorm des pe canapeaua din sufragerie care știu să facă un astfel de gest. Sunt făcute din toată inima și au, asemenea unui contract de orice fel, o steluță în partea de jos a paginii unde stă scris motivul mai puțin important pentru care tocmai ai primit ceva foarte drăguț și util. Cam așa:

1. Drag prieten,

Am văzut Harta asta răzuibilă și m-am gândit la tine imediat! Cred că tu poți bifa deja jumătate din Europa și o bucată bună din State. Sper să-ți placă la fel de mult cum îți place să umbli prin lume!

*Probabil te vei întreba de ce sau unde au dispărut Austria, Italia, Franța, Portugalia și Canada. M-am gândit că aceasta poate fi harta unui apartament de exploratori și că am putea să „contribuim” amândoi la descoperirea întregii lumi. De fapt, mă cunoști prea bine și sigur ți-ai dat seama – am răzuit prima țară ca să testez harta, apoi nu m-am mai putut opri. E ca un joc! Să vezi ce competiție va stârni între noi!

2. Iubita,

Vei găsi în balconul nostru o continuă ploaie de vară! Ghiveciul acela vesel cu norișor are deja o floare frumoasă ca tine și, de astăzi, va crește odată cu noi. Știu că o vei îngriji cu toată atenția pe care mi-o arăți și mie mereu, așa că va înflori în fiecare anotimp!

* Știu că tu nu vei uita niciodată să uzi floarea, așa cum nu uiți să-ți lași lucrurile în ordine pe birou sau să îmi lași un bilet pe frigider înainte să pleci la lucru. Eu, în schimb, sunt un zăpăcit și floarea n-ar fi rezistat nici măcar o săptămână în grija mea, așa că, trebuie să recunosc, norișorul e pentru mine. N-o să mai găsești nici o altă floare atârnând peste ghiveci, ofilită.

3. Iubitule,

Am găsit cel mai simpatic lucru pe care știu sigur că ți l-ai dorit fără să știi! Ți-am lăsat pe frigider un mesaj scris cu un set special de litere magnetice de care știu sigur că te vei desprinde cu greu. M-am gândit la toate bilețelele pe care ni le lăsăm mereu pe frigider și se dezlipesc și ne rătăcim gândurile pe podea. De-acum nu mai pățim așa. Have fun!

* Sper să-ți placă mai mult decât mi-a plăcut mie să curăț petele de marker permanent de pe frigider, după ultima ta declarație de dragoste :) Eu m-am distrat de minune astăzi cu setul de litere și mi-am lăsat un reminder important. Să nu-l „ștergi”!

4. Draga mea prietenă,

Știi că ești sursa mea de optimism de atâta timp și nu știu cum m-aș putea convinge singură să ies din casă în unele zile dacă n-ai fi tu să mă înveselești. De asta cred că umbrela însorită pe care ți-am lăsat-o în cameră este perfectă pentru tine! Tu înțelegi mai bine decât oricine cât de important e să ai soarele mereu deasupra ta. Să o folosești cu drag toamna asta!

* Sunt o uitucă și-mi las mereu umbrela la birou sau printr-un dulap pe care nu mi-l amintesc. O voi lua din când în când pe-a ta pentru că e simpatică și știu că o voi găsi la locul ei, în cuier. Și știu și că nu te vei supăra :)

Ai făcut vreodată un „cadou egoist”? Uită-te atent prin casă și mai întreabă-te o dată. L-ai găsit?

 

Pentru categoria cadouri pentru iubita click AICI

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!