Black Friday fun shopping alert pe Mindblower.ro

Black Friday fun shopping alert pe Mindblower.ro





Razuieste si descopera promotiile Black Friday!

Vrei sa razuiesti un loz in plic? Ce ai zice daca ai putea descoperi prin aceeasi metoda noi destinatii de vacanta?

Harta razuibila Am fost acolo este un adevarat tablou personalizat ce iti ofera posibilitatea sa explorezi si sa vizitezi locuri noi . Harta este realizata din carton laminat acoperit cu o foita de aluminiu.

Daca ai crezut ca o harta are rost numai la ora de Geografie, noi iti spunem ca poate fi un tablou inedit, unic si pe care il poti personaliza in functie de experientele tale sau in functie de viitoarele tale planuri.

Cu dimensiunile de 81,9 x 52 cm, harta razuibila Am fost acolo este un tablou care ii va incanta pe cei pasionati de decor interior, dar si pe cei cu simtul aventurii dornici sa cunoasca si sa cerceteze.

Harta razuibila trebuie sa intre pe lista de cadouri pentru ca numai in acest weekend poate fi achizitionata la pretul promotional Black Friday de 75 lei.

Descopera lumea TA de sub folia aurie, acum la un pret imbatiabil!

 

Black Friday Romania si Berea rece? Nu vezi legatura? Ne gandim la tine, cumparatorule care dupa atata online shopping in magazinele cu Black Friday, poate o sa vrei o halba de bere, o doza de relaxare!

Si pentru ca stim ca un bautor de bere va dori mereu o bere rece, noi avem solutia: Halba din material acrilic cu pereti dubli, umpluti cu gel transparent ce ingheata. Halba se pune la congelator pana cand gelul ingheata, apoi se poate folosi  pentru a tine berea rece pentru o durata indelungata. Nu v-am convins?

Halba cu bere mereu rece are capacitatea de  400ml. Numai in acest weekend, la halba de bere care ingheata avem un pret promotional de Black Friday de 49 lei.

Stralucirea promotiilor Black Friday2015 are baza de cristal!

Culorile vii, varfurile de cristal, centrul alb stralucitor si licaririle de lumina translucida fac din aceasta floare de cristal o adevarata bijuterie, un cadou special! Desi are nume de floare este mai putin pretentioasa la factorii de mediu decat florile cu care ne-am obisnuit.

Florea de cristal este de fapt un set care iti da posibilitatea sa iti cresti propriul cristal. Cu putina maiestrie, citind instructiunile, vei avea un cristal cu o forma unica, personala! Florea de cristal este un cadou ce poate fi daruit oricarei persoane iubitoare de frumos.

Alege culoarea preferata, alege persoana careia o vei oferi si fa-i acesteia o surpriza minunata!

Numai in acest weekend de Black Friday poti oferi floarea de cristal la pretul de 65 lei.


 

Non-conformist sub acoperire iesit la cumparaturi pentru promotiile Black Friday?

Noi stim ca vrei ceva special, nemaivazut si nemaintalnit!

Pe mindblower.ro avem o masca cu care GA-RAN-TAT vei fi personaj unic la orice petrecere. Sau…poate vrei doar sa atragi toate privirile la un eveniment? Negresit cu masca de cal infricosatoare vei fi in centrul atentiei!

Masca este fabricata din latex in forma de cap de cal si are coama din par artificial. Marimea este universala pentru adulti, astfel ca singura ajustare pe care trebuie sa o faci este sa redimensionezi orificiile prin care te uiti.

Reducerea infricosatoare pentru masca de cal este valabila numai in acest weekend, cu oferta Black Friday si poate fi achizitonata la pretul de 100 lei in locul pretului standard de 135 lei.

Apropo, te-ai gandit cum ar fi sa porti o masca de cal infricosatoare la o cina cu prietenii?

Oferta noastra de Black Friday nu se limiteaza doar la aceste produse, astfel am creat pentru voi, clienti mai noi si mai vechi, o sectiune speciala de reduceri, unde speram sa gasiti cadouri speciale pentru toti cei dragi voua.

Multumita voua, clientilor fericiti, Mindblower.ro a devenit o comunitate de oameni frumosi si inventivi, o comunitate in continua expansiune, cu nevoi variate si personale.  Si pentru ca ne dorim sa facem parte cat mai activ din comunitatea oamenilor creativi, incercam constant sa venim in intampinarea nevoilor voastre de cadouri iesite din minti si sa aducem in permanenta alte produse!

Daca vrei sa te surprinzi pe tine si pe cei dragi tie, poate ca sectiunea noastra de produse noi o sa iti satisfaca nevoia de nou, amuzant si practic.

Preturi iesite din minti pentru cadouri care te voi uimi!

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!