Cum sa alegi cadouri pentru pasionatii de calatorii

Cum sa alegi cadouri pentru pasionatii de calatorii

Cauti cadouri pentru pasionatii de calatorii? Ai acum posibilitatea de a afla mai multe despre cum ti-ai putea face un prieten fericit, in cazul in care este un calator de profesie sau deocamdata doar viseaza sa exploreze lumea.

Fiecare dintre noi este incantat de ideea de a calatori, de a trai aventuri, de a vedea locuri si lucruri inedite. Exista, insa, doua tipuri de persoane: cele care doar viseaza sa strabata planeta si cele care isi iau inima in dinti si chiar trec la fapte. Indiferent din ce categorie faci parte, cu siguranta cunosti o persoana care este atat de pasionata de calatorii, incat, daca plimbatul ar fi gratis, nu ai mai vedea-o niciodata.

Cei pasionati de calatorii sunt oameni aventurieri, energici si entuziasti. Doresc sa primeasca provocari din care sa aiba de invatat. Ei sunt intr-o permanenta cautare de experiente noi, prospectand continuu ofertele agentiilor de turism sau ale companiilor aeriene.

Acesti prieteni au vazut nenumarate culturi si obiceiuri. Au trait multe aventuri si si-au dezvoltat simtul estetic. In aceste conditii ar trebui sa ai mare grija sa nu cazi in capcana banalitatii. Fii unic si transforma ocazia pentru care cauti cadoul intr-o oportunitate prin care sa le arati prietenilor tai ca esti incantat de pasiunea lor.

In general, persoanele care au spirit liber nu pun pret pe lucrurile materiale. Calatorind dintr-un loc in altul, sunt adeptele principiului “I’d rather have a passport full of stamps than a house full of stuff”. De accea este destul de dificil sa gasesti un cadou care sa le entuziasmeze cu adevarat.

Poti apela la cadouri pe care sa le foloseasca atat in calatorii, cat si cand ajung acasa

Daca vrei sa le oferi ceva care sa ii aminteasca permanent de tine, alege ceva compact, pe care sa il poata impacheta usor in ghiozdan sau in valiza atunci cand pleaca. Gandeste-te care ar fi lucrul indispensabil pe care orice calator l-ar putea folosi.

Uite o idee: fiind mai tot timpul pe drum (in avion, in tren, in autobuz, etc), au nevoie de un somn bun. Poti sa ii ajuti sa se odihneasca mai bine, alegand o masca de dormit. Dar nu una clasica, ci una speciala, poate chiar masca de dormit tropicala. Ai mai putea adauga si o perna de voiaj Ostrich Pillow Light, care asigura, pe langa blocarea luminii in zona ochilor, si confort pentru un pui de somn in masina, in tren sau in autocar.

La un moment dat, calatoriile se pot transforma intr-un stil de viata. Cand vizitezi anumite locuri, vrei sa tii un “inventar” al destinatiilor pe care le-ai bifat. Daca prietenii tai au o lista intreaga de locuri in care au fost sau pe care planuiesc sa le viziteze in urmatoarea perioada, ajuta-i sa expuna si sa arate pe unde au fost prin intermediul unei harti razuibile. ­­Ce poate fi mai frumos decat sa ajunga acasa si sa mai bifeze un obiectiv?

Orice excursie aduce cu sine sute de poze. Asigura vizibilitate aventurilor pe care prietenii tai pasionati de calatorii le-au trait in locurile pe care le-au explorat. Ofera-le posibilitatea de a-si expune fotografiile sau biletele de calatorie sau de intrare la muzee cu pin-uri, pe o harta de pluta ce poate fi lipita pe perete. Astfel, dupa fiecare excursie, pot face un rezumat a tot ceea ce au trait.

Orice ai decide sa oferi, nu uita ca prietenii tai vor fi, in primul rand, fericiti ca vor petrece cu tine o parte din putinul timp pe care il au intre calatorii!

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!