Cum sa-ti organizezi bijuteriile si sa nu te mai trezesti cu ele zgariate

Cum sa-ti organizezi bijuteriile si sa nu te mai trezesti cu ele zgariate
O femeie poate sa stranga, fara sa vrea, o gramada de bijuterii de-a lungul vietii sale, dar care, multe dintre ele, vor aduna numai praf si nu vor mai fi folosite niciodata. Asadar, primul lucru pe care trebuie sa il faci, atunci cand vrei sa iti organizezi bijuteriile este sa le aduni pe toate si apoi sa le asezi intr-un loc pentru a vedea exact cate ai si sa te hotarasti ce anume vei face cu ele.
 

Ajutor! Am prea multe bijuterii! Ce ma fac?

Ei bine, acum, dupa ce ai strans la un loc intr-o gramada toate bijuteriile pe care le aveai prin diverse cotloane ale casei si ai vazut ca ai prea multe ce iti ramane de facut acum?


Chiar daca ti-ar placea sa ai masuta de toaleta plina cu diverse cutii de bijuterii in toate formele, dimensiunile si culorile posibile, acest lucru nu te va ajuta cu absolut nimic, deoarece tot te vei impiedica de accesoriile pe care nu le mai folosesti, chiar daca vor sta perfect organizate fiecare la locul lor.

Asa ca, sorteaza-ti accesoriile si, in timp ce faci asta, gandeste-te foarte bine ce anume iti doresti sa pastrezi si ce nu. Cand ai indeplinit acest pas, tot ce trebuia sa mai faci este sa cauti cutia de bijuterii ideala pentru a incapea toate accesoriile pe care iti doresti sa le mai folosesti si care sa indeplineasca criteriile de care tu ai nevoie.


Ca de exemplu: sa aiba multe spatii de depozitare pentru inele, bratari, cercei, coliere, ceasuri, brose si altele asemenea, sa fie ovale sau dreptunghiulare, sa aiba oglinda incorporate in interior sau nu, si sa aiba oare si cheita? Tu decizi exact cum vrei sa fie!
 

Ce sa fac ca sa nu imi mai gasesc bijuteriile preferate mereu zgariate?

Atunci cand vei constata cu parere de rau ca inelul sau perechea ta favorita de cercei sunt zgariate si deteriorate, cu siguranta vei realiza cat de important este sa ai grija de ele, desi uneori poate ca ai neglijat acest aspect, din lipsa timpului.

Totusi, indiferent ca le asezi pe toate intr-un sertar in loc sa le lasi pur si simplu insirate pe masuta de toaleta, sau le pui peste tot prin casa in speranta ca le vei gasi tot acolo si ziua urmatoare, lucruri nu stau deloc asa, si, cu siguranta ca ai vazut si tu asta.



Pe langa faptul ca le vei pierde, accesoriile micute cum ar fi inelele sau cerceii pot fi extrem de periculoase pentru copilasi, dar si pentru animalutele de companie care le pot inghiti foarte usor daca sunt aruncate sau pur si simplu cad pe podea sau intr-un loc unde cei mici sa aiba acces la ele, bijuteriile se pot si deteriora, zgaria si chiar rupe, pierzandu-si astfel din stralucire si din valoare.

Intelegi acum cat de importanta este o astfel de cutie de bijuterii care te va ajuta sa iti tii in siguranta micile tale comori, fiind ferite de zgarieturi si orice alte lucruri care le-ar putea dauna?

 

Ca sa fie pastrate in perfecta ordine si intr-o stare incredibila bijuteriile tale au nevoie de…


Este cunoscut faptul ca, dupa ce trece o anumita perioada nimic nu mai este la fel. De la haine, bijuterii si chiar oameni, cu totii se schimba. Dar cand vine vorba de lucruri, acestea se pot deteriora daca nu sunt depozitate intr-un mod si intr-un mediu corespunzator. Totusi, daca fiecare bijuterie va fi asezata intr-o cutie speciala pentru ele, acestea vor avea ,,o speranta de viata’’ mult mai mare decat cele care sunt neglijate in mod constant de apartinator.

De asemenea, cutia de bijuterii poate sa fie pozitionata direct pe masuta de toaleta si aleasa astfel incat sa completeze perfect decorul camerei, sau, din contra, pusa chiar intr-un sertar pentru a avea mai mult loc pe birou pentru a desfasura diverse activitati si pentru a nu va fi nevoie sa o tot muti de acolo.

Asadar, o cutie de bijuterii iti va salva cu siguranta micile comori, le va proteja, le va tine in perfecta ordine cu ajutorul compartimentelor special create pentru ele, si le va feri atat de zgarieturi si de alti factori externi ce ar putea sa le dauneze, cat si de micutii si de animalutele de companie pentru care ar fi foarte periculoase.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!