Diferenţe Harta răzuibilă Deluxe şi Harta Am fost acolo

Cadourile nu au fost niciodată punctul meu forte şi nu pentru că nu-mi place ideea de a dărui ci pentru că vreau, de fiecare dată să fie ceva special care să bucure… să inspire, să fie WOW! Aşa că, de fiecare dată,  mă dau de ceasul morţii până găsesc ceva frumos, de calitate, bun şi ca preţ şi, cel mai important, ceva care ştiu că se va potrivi cu personalitatea prietenului/ prietenei în cauză.

Acum o luna, de exemplu, i-am luat  cadou prietenei mele, călătoare înrăită, care stă geană pe  ofertele last minute şi ştie tot ce mişcă  pe site-urile de travel and stuff. Aşa că m-am gândit, că o hartă răzuibila e cea mai potrivită metodă prin care să-şi etaleze cu mândrie locurile vizitate. Bun, colecţia de hărţi răzuibile de pe mindblower.ro e impresionantă, ai de unde alege! Dar mai trebuie să ştii şi cum alegi!

Şi uite-aşa am ajuns să realizez că între Harta răzuibilă Am fost acolo şi harta răzuibilă Deluxe sunt foarte multe diferenţe notabile, trecând de aspectele de impact şi anume preţul & coloritul (atat cel initial cat si cel de dupa razuire). După răzuire, harta răzuibilă Am fost acolo are un colorit diferit pentru fiecare tară iar harta răzuibilă Deluxe, este colorată intr-o variantă "curcubeu", cu schimbari cromatice uşoare. Asadar, la o prima vedere, cele 2 hărţi sunt asemănătoare, au harta lumii, ambele sunt răzuibile şi se pot înrămă…arată aproximativ la fel.

Bine, bine, ai putea zice…şi cu ce e mai specială cea Deluxe. Ei bine, nu este neapărat mai specială ci este diferită. Dar te întrebi dacă merită banul. Asta poţi decide doar tu, eu îţi pot spune clar care sunt diferenţele!

Harta răzuibilă Am fost acolo Harta răzuibilă Deluxe
Dimensiuni de 88,2 x 51,8 cm Dimensiuni de 82,5 x 59,4 cm
Realizată din carton laminat alb şi folie aurie Realizată din carton negru cu un finisaj impecabil şi accente din folie de cupru.
   
Ambalată într-un tub de carton cu dimensiunile 54 cm lungime şi 6,5 cm diametru Ambalată într-un tub de carton cu dimensiunile 62,5 cm lungime şi 6,5 cm diametru
   
Scara este mică, fiind vizibile 5 paralele şi 11 meridiane Scara hărţii este mult mai mare, mai detaliată având vizibile 10 paralele şi 24 de meridiane
   
Legenda din josul hărţii are 10 spaţii răzuibile care conţin câte o informaţie despre ţara respectivă. Legenda conţine informaţii despre:
   
Ex de informaţie: “Tasmania is said to have the cleanest air  în the World”. (informaţie vizibilă după răzuire)  - Suprafaţă generală a pământului (procent apă vs. pământ)
Partea de jos mai conţine şi câteva prescurtări pentru 16 ţări - Suprafaţa în procente apă vs. pământ pentru fiecare dintre continente (America de NORD, America de sud, Europa, Asia, Africa, Oceania, Antarctica plus o secţiune specială)
  - Cel mai înalt vârf de munte de pe fiecare continent
  - Cel mai jos punct de pe fiecare continent, sub nivelul marii
  - O secţiune specială cu un raport cea mai adâncă apă vs. el mai mare vârf de munte 
  - Cel mai mare lac vs. ţări comparate prin dimensiune
   

 

Acum, că ştii diferenţele de conţinut, e simplu să faci o alegere. Ambele hărţi sunt perfecte pentru a fi înrămate şi răzuite cu drag în amintirea călătoriilor noastre. Fiecare în parte are un pret justificat, tot ce trebuie să faci este să decizi tu, în cunoştinţă de cauza acum, care ţi se potriveşte. Ce-i drept, mai sunt şi diferenţele estetice care contează. Însă, cel mai important este “sărbătoritul”. Trebuie să îl cunoşti foarte bine, să ştii ce contează cel mai mult pentru el şi desigur, cât merită să scoţi din buzunar. ;)

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!