Pentru EA: 10 idei si cadouri sexy, romantice sau erotice, cu care mergi la sigur

Pentru EA: 10 idei si cadouri sexy, romantice sau erotice, cu care mergi la sigur

Ohh, Doamne... daca tii acum in mana un card cadou generic si un bilet la film...

Arunca-le. Arunca-le acum!

Asculta. Poti mult mai mult. Poti fi surprinzator, intr-un mod care o va scoate din minti si o va face sa-i sfaraie calcaiele dupa tine.

 

Ziua Indragostitilor poate fi plina de multe remindere comerciale de genul "ia asta ca sa-ti demonstrezi dragostea", dar este si o ocazie perfecta pentru ca partenerii sa-si miste fundul si sa faca ceva ca lumea pentru iubitele lor. Daca ai deja o relatie de cativa ani, cel mai probabil lucrurile dintre voi s-au mai domolit.

Dar, de asta exista Valentine's Day. To Spice Up!

Asa ca, iata o lista cu idei super- fresh si indraznete de cadouri femei care te pot inspira.

 

10 la numar.

10 sexy - idei de cadouri pentru ziua indragostitilor

  1. Un masaj erotic

Sa-i oferi un masaj erotic din cap pana in picioare este un cadou cu care mergi la sigur. Daca nu stii de unde sa incepi, poti sa urmaresti cateva filmulete pe YouTube (NOT porn, ma friend) si cauta un ulei de masaj bun. Adauga o lumina intima pentru a seta atmosfera si foloseste un difuzor aromaterapie cu uleiuri esentiale pentru a dispersa un parfum placuta in aer.

 

  1. O inima plina cu promisiuni

Ideea e foarte simpatica si se aseamana cu IOU jocul placerilor ascunse. Trebuie sa iei o cutie goala in forma de inima si sa o umpli cu suluri de hartie (biletele pe care ai notat cate o promisiune pentru ea). Cat de sexy, romantic sau indraznet ai de gand sa fii (sau o combinatie intre toate acestea) depinde doar de tine.

Alternativ, biletele pot fi cu motive pentru care o iubesti. E o idee similara cu Inima promisiunilor, doar ca de aceasta data vei nota motivele pentru care ea este minunata, pentru care o iubesti , de ce crezi ca e draguta, de ce te consideri un norocos ca esti cu ea etc. Scrie 52 de biletele si aseaza-le intr-un teanc.

 

  1. O cina cu afrodisiace de Ziua Indragostitilor

In primul rand, fii sincer cu tine insuti si recunoaste daca ai abilitatile necesare pentru a gati mai mult de un ou prajit si niste fleici pe gratar. Daca raspunsul e "Da", atunci poti sa mergi mai departe si sa gasesti un meniu potrivit. Exista o multime de retete si idei bune pe internet. In plus, chiar daca totul nu va iesi perfect, faptul ca ai pregatit o cina delicioasa (si ai curatat bucataria apoi) va fi foarte romantic.

 

  1. Ceva kinky

Poate ca tu si iubita ta sunteti mai degraba un cuplu vanilla- like ... dar, sunteti un pic curiosi. De Ziua Indragostitilor este ocazia potrivita sa va impliniti o fantezie sau sa indrazniti sa va aventurati intr-un joc erotic nebun. Totusi, este important sa vorbesti cu ea si sa te asiguri ca este deschisa la astfel de provocari si idei de cadouri pentru ziua indragostitilor.

 

joc-erotic-fifty-nights-of-naughtiness-bundle-850-2203

 

  1. O lenjerie intima care ii place de Ziua Indragostitilor

Acest lucru ar putea parea super complicat pentru majoritatea barbatilor, dar incearca sa te straduiesti. Nu stii de unde sa incepi? Baga-ti un pic nasul prin lucrurile ei si vezi ce are, ce poarta... sau, pur si simplu, poti sa o intrebi.

 

  1. Un weekend erotic

idei-cadouri-sfantul-valentin-pentru-ea-joc-768x568 

Fara gatit, fara curatenie sau alte responsabilitati zilnice! Woww, cool! Plecati amandoi intr-un weekend super romantic, intr-o locatie preferata. Nu uitati sa puneti in bagaje lenjerie sexy, jucarii de oameni mari si jocurile erotice preferate.

 

  1. Voucher cadou pentru iubita ta de Ziua Indragostitilor

Voucher-cadou-pentru-iubita-ta-2-844-11403

Un astfel de cadou va ofera o experienta din care veti avea amandoi de castigat. Este un pachet cu 20 de vouchere - provocari, 15 completate si 5 goale (pentru acestea 5, ai tu mana libera). Mesajele de provocare completate sunt super simpatice, amuzante, pe alocuri kinky. Astfel, iubita ta va primi mai multe surprize intr-un singur cadou ce mentine treaz interesul in cuplu si starneste pasiunea.

 

  1. Joc sensorial

Daca nu ati facut niciodata asta, afla ca exista doua variante.

1: ofera-i 5 lucruri, pentru fiecare simt. Poate fi o lumanare parfumata pentru miros, ciocolata sau vin pentru gust etc. Foloseste aceste cadouri in seara voastra romantica de Ziua Indragostitilor.

A doua varianta este un pic BDSM (cu privare senzoriala). Cel mai simplu este sa o legi la ochi si sa-i pui la incercare simturile (cum ar fi atingerea, gustul etc).

Pentru gust, poti sa scapi rapid de inhibitii si sa incerci Marmelada Pornstar Martini. O asa marmelada intr-o combinatie de fructul pasiunii + vodka, cum nici bunica n-a vazut sau auzit (si serios, bunica a auzit multe la viata ei).

 

  1. Daca-i ciocolata, macar sa fie intr-un mod interesant

In loc sa cumperi o cutie traditionala cu bomboane in forma de inima si sa i-o oferi pur si simplu, gaseste un mod interesant si creativ de a te juca putin cu ea. Sigur o sa-i placa ideea. De exemplu, poti prinde bomboanele intr-un ciorchine sau poti crea o vanatoare de comori cu indicii sexy sau romantice. Singura limita este creativitatea ta.

 

  1. Ceva ce nu si-ar cumpara niciodata singura

De Valentine's Day ofera-i un lucru pe care ea nu si l-ar cumpara niciodata, pentru ca este prea responsabila. Un surprinzator cadou ziua indragostitilor pentru ea.

 

EXTRA SOMETHING: Ceva la care chiar nu se asteapta de Ziua Indragostitilor

Ai putea sa te pregatesti putin pentru asta.

Sa fii ochi si urechi.

Inainte de Ziua Indragostitilor, fii atent la ceea ce spune sau face si agata-te de un indiciu. Incearca sa gasesti ceva de care are nevoie sau ceva ce isi doreste si comanda-l online.

 

Sa bifezi ceva de pe lista ei de dorinte e ok, dar daca-i arati ca esti si atent la ea si ca iti pasa ce simte, crede sau vrea, e super freakin' sexy.

 

Sa ai o zi a indragostitilor super hot! Pentru categoria cadouri femei din magazin, click AICI

 
 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!