Poziții sexuale noi și incitante, pentru a-ți condimenta viața erotică

Poziții sexuale noi și incitante, pentru a-ți condimenta viața erotică

Rețeta armoniei în cuplu pare simplă, la prima vedere. Comunicarea, empatia sau onestitatea sunt ingrediente obligatorii pentru o bună înțelegere, dar se pot dovedi insuficiente pentru adevărata satisfacție a vieții în doi. Doar atunci când acțiunea din dormitor devine din ce în ce mai picantă, partenerii urcă împreuna spre culmile atașamentului deplin și capătă încredere reciprocă totală. Există suficiente poziții sexuale, pentru toate tipurile de personalități și pentru orice nivel de pasiune. Indiferent că vreți să ieșiți pentru prima oară din banal sau că nu vă mai săturați de poziții noi de sex, aveți la dispoziție o varietate de opțiuni.

 

Ce poziții sexuale ai putea încerca pentru prima oară

 

Cu toții știm că poziția misionarului este atât de prăfuită, încât nici măcar adevărații misionari nu și-ar mai pierde timpul cu ea. Viața este prea scurtă pentru a nu introduce un strop de diversitate în relațiile intime, așa că, atât timp cât ambii parteneri sunt dornici să evadeze din banal, limitele își pierd rostul. Când atmosfera se încinge, nici nu știi cum ajungi la poziții sexuale extravagante pe care le variezi și la care te întorci cu nerăbdare. 

Clivaj

 

O poziție foarte căutată de partenerii care pun pe primul loc contactul vizual. Întinsă pe spate, femeia își va încrucișa picioarele în jurul taliei partenerului, a cărui postură va fi în genunchi. Avantajul bărbatului, alături de unghiul vizual generos, este controlul total pe care îl are asupra intensității și ritmului mișcărilor. Avantajul clivajului, pentru femeie, stă în ușurința cu care partenerul îi poate stimula clitorisul printr-o singură atingere. 

 

Cuissade

 

Cu toții am auzit de sărutul franțuzesc, dar amorezii din Hexagon sunt mai nărăvași decât s-ar crede la prima vedere. Denumită după cuvântul franțuzesc ce desemnează coapsa, această poziție reinterpretează sexul pe la spate și poate fi considerată o încrucișare a trupurilor, tentantă pentru cei care nu sunt adepții penetrărilor facile. Bărbatul și femeia, așezați pe spate unul lângă altul, își sprijină pe celălalt partener piciorul cel mai apropiat de corpul opus. Contactul are loc pe coapsa femeii, iar apropierea buzelor incită la sărutări prelungi.  

Căprioara

 

Există cupluri orientate către romantism, care preferă ritmul lent, bețișoarele parfumate și muzica lui Joe Dassin, după o cină intimă, la care și-au oferit câte un cadou. Ele nu vor opta pentru această poziție ce implică activitate fizică intensă și chiar gesturi ferme. Sprijinindu-se pe palme, femeia este penetrată din spate, iar bărbatul trebuie să execute mișcări profunde și hotărâte. În schimbul contrelor scurte primite de la parteneră, el va oferi mângâieri pe fese și pe sâni, pentru a echilibra balanța. 

Față în față

 

Dacă măcar unul dintre parteneri este obișnuit cu mersul la sală, această poziție se va transforma repede într-un guilty pleasure numai bun de pus în practică atunci când libidoul depășește cota de avarie. Așezată în picioare, la fel ca partenerul ei, femeia se ține de gâtul acestuia pentru a-și balansa corpul sus-jos. Condiția fizică este mai mult decât necesară, nu neapărat din cauza unui efort excesiv, ci din nevoia unei anduranțe care să le aducă amândurora mult doritul extaz. 

 

Sex pe fugă

 

Scenariul unei partide consumate rapid, tocmai înainte să porniți împreună către birou sau în parcarea întunecată a multiplexului, seara târziu, nu trebuie să rămână valabil doar în cazul filmelor erotice. Dacă partenera nu este deranjată să se sprijine pe un obiect și să își dezvăluie jumătatea inferioară a trupului, iar bărbatul are resursele necesare unui contact rapid, ambii se pot alege cu o amintire de-a dreptul obraznică. 

 

Crucea

 

Dacă faci parte dintr-un cuplu care adoră neconvenționalul, cu siguranță ai încercat această poziție. Chiar și așa, nu strică niciodată o recapitulare. Bărbatul trebuie să fie întins pe spate și să stea așezat dedesubt. Așezată deasupra și cu picioarele desfăcute, femeia trebuie să se miște ușor în diagonala. Cunoscătorii spun că această poziție este ideală pentru a încheia lejer o serie mai amplă de contacte de-a lungul unei nopți pline de pasiune. 

cadouri pentru dormitor

 

Prin ce trucuri îți poți condimenta viața sexuală

 

Nu este obligatoriu să arzi etapele în privința sexului, dacă tot te-ai hotărât să experimentezi alături de partenerul tău. Filmele XXX abundă de clișee care se pot dovedi dezastruoase în viața reală. Cu toate acestea, pofta vine mâncând, iar dacă vei observa că fiecare experiment îți mărește curiozitatea, ai putea avea surpriza ca femeia sau bărbatul de lângă tine mărește de fiecare dată miza plăcerii. 

Alege o poziție sexuală diferită în fiecare zi a săptămânii

 

Un orgasm pe zi ține doctorul la distanță. Proverbul nu există, dar ar avea mare sens dacă ne gândim că fiecare zi în care nu ajungi la extaz este una irosită. În cazul în care și partenerul tău este la fel de pătimaș, nu irosiți rezerve importante de creativitate și nu folosiți aceeași poziție de fiecare dată când faceți sex. 

Creează o acțiune palpitantă, cu jocuri sexuale

 

S-o recunoaștem, puțini dintre noi își mai plictisesc partenerul cu partide de amor inspirate de stereotipurile din telenovele, iar nevoia tot mai intensă de acțiune în pat atinge pe fiecare dintre noi. Un joc erotic în care femeia sau bărbatul are ochii legați și este forțat(ă) să-și țină mâinile acasă, în timp ce partenerul îi dă porunci, crește temperatura unei partide de sex până la punctul de fierbere. La început vă veți fâstâci și veți râde ca adolescenții, dar vă veți excita rapid și veți lungi joaca până dimineață. 

Include delicii culinare în ritualul vostru

 

Am stabilit că în dormitor nu au ce căuta tabuurile, așa că de ce nu am deschide puțin ușa către o altă încăpere a plăcerilor? Bucătăria nu are ustensile prea utile pentru o partidă de sex, dar vei găsi acolo o mulțime de resurse utile. Căpșunile și bananele pot îndulci un preludiu generos sau pot fi introduse în poveste pentru a amâna deznodământul. Înainte să te guste, partenerul își poate liniști pofta de dulce cu fructele așezate în punctele fierbinți ale trupului tău, iar frișca și ciocolata vor completa plăcerea voastră vinovată. 

catuse dormitor

Intră în pielea unui personaj

 

Jocul este una dintre cele mai atractive modalități de a evada din cotidian. Sexul, de asemenea. Nimic rău nu poate rezulta din combinarea celor două. De la clasicele combinații elev - profesoară și infractor - polițistă, până la orice altă năstrușnicie, puteți încerca o mulțime de scenarii provocatoare ce implică jocul de rol. Costumația potrivită și cele mai bune poziții de făcut sex vă vor ajuta să intrați în pielea personajului, iar pe măsură ce vă veți excita, degajarea și spontaneitatea vor prelua controlul. 

Dă-i voie partenerului să te picteze

 

Nu trebuie să fii un Salvador Dali ca să dai frâu liber imaginației și să explorezi zone noi de creativitate. Alege acuarele în culori vii și explorează trupul partenerului ca pe o pânză de șevalet albă și virgină, ce urmează să devină o operă de artă. Dacă vrei să încingi atmosfera și să completezi pozițiile sexuale, alege tempera fosforescentă. Ce poți folosi pe post de pensulă? Degetele, nasul și altele... 

Lansează o invitație la jocuri pe dezbrăcate

 

Să presupunem că relația voastră este la început și că lucrurile pornesc mai greu, când vine vorba de intimitate. Avem, deja, pretextul perfect pentru a transforma o discuție pe teme diverse în prilej de sex, fără ca vreunul din parteneri să se simtă incomod. Un concurs de cultură generală pe dezbrăcate stimulează mintea și aprinde imaginația, până când ea sau el decide că a venit momentul să încerce poziții noi.

barbat dus

 

Cum să-ți îmbunătățești viața sexuală

 

Am stabilit deja faptul că sexul este un liant pentru relațiile din care comunicarea și devotamentul nu numai că nu lipsesc, dar chiar sunt la cote foarte înalte. Dacă nu ai limite în materie de poziții sexuale și dacă nici măcar sexul pe la spate nu te pune în dificultate, dar vrei mai multă performanță, trebuie să exersezi. În cele din urmă, dacă șahul este sportul minții, sexul este sportul la dublu în care mintea, spiritul și trupul fiecărui partener trebuie să funcționeze în sinergie perfectă. 

 

Menține-te în formă

 

Un trup armonios și bine antrenat va face față cu brio provocărilor de pe parcursul a numeroase poziții sexuale extravagante. Dacă nu te numeri printre împătimiții de fitness, poți să-ți construiești o rutină moderată, formată din exerciții de aerobic și stretching, chiar la tine acasă. De asemenea, o alimentație bogată în nutrienți și un aport corect de vitamine vor contribui la un tonus care să-ți mențină farmecul. 

 

Alege muzica potrivită 

 

Dacă muzica îți dă ritm la sala de fitness sau îți stimulează concentrarea la volan, ea nu trebuie să lipsească nici din dormitor. Rolul ei, în acest caz, este acela de a desăvârși pozițiile sexuale sau de a-ți da curajul să încerci poziții noi de sex. Clasicele melodii romantice sunt punctul bun de plecare, dar momentele precipitate cer ritmuri alerte și chiar piese cu pasaje psihedelice. 

Explorează-ți propria sexualitate

 

Cum poți cunoaște punctele sensibile și limitele partenerului, când propriul corp îți este o enigmă? Ce anume te stârnește mai mult, ce nu îți face deloc plăcere sau ce te relaxează, lucrurile acestea le poți afla chiar și fără un partener. Nu trebuie să te sfiești de propriile senzații, pentru că doar așa îți vei elibera mintea de convenții și vei simți pornirea de a descoperi noi poziții sexuale. 

Comunică deschis

 

Unii parteneri adoptă poziții sexuale extravagante fără să stea prea multă vreme la discuții, în timp ce există și cupluri în care acțiunea începe lent. Înainte de a vedea partenerul ca pe o pradă numai bună de vânat, este important să puneți la punct ce nu v-ar plăcea să experimentați. Mai jenant decât să vorbești deschis despre disconfort în pat este doar să te trezești în mijlocul unei acțiuni care îți scapă de sub control și care nu îți oferă niciun dram de plăcere. 

Dezvăluie-ți fanteziile față de partener

 

La polul opus față de punctul de mai sus, această recomandare se referă la situația în care intuiești deschidere din partea celuilalt, dar nu ai siguranță de sine. Cea mai bună cale de a te asigura că poți încerca poziții noi, extravagante este să-i mărturisești poftele tale partenerului. Răspunsul te-ar putea uimi. 

Nu ignora importanța igienei

 

Pozițiile sexuale trec pe planul doi atunci când partenerii nu se simt lejer unul cu celălalt. Una dintre sursele de frustrare care pot ruina plăcerea este o igienă care lasă de dorit. Nu în ultimul rând, o întreținere, programările frecvente la epilat și folosirea produselor de îngrijire a pielii te pot ajuta să contribui din plin la starea de bine a partenerului, indiferent de poziția de sex pe care o abordați.

 

Poți să interpretezi sexul ca pe o artă, ca pe un sport sau ca pe o adevărată terapie de cuplu, dar un lucru este sigur: nu ai niciun motiv serios pentru care să îți înfrânezi curiozitatea. Cu sfaturile de mai sus, vei redescoperi plăcerea alături de partenerul sau partenera ta. 

 

Credit foto: Shutterstock

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!