Top 10 Cadouri adolescenti de Craciun

Top 10 Cadouri adolescenti de Craciun

Ti se pare ca este dificil sa gasesti un cadou special pentru adolescenti? S-ar putea sa ai dreptate, daca ne gandim ca adolescenta este cea mai involburata perioada a vietii. Daca vrei sa nu gresesti, e momentul sa renunti la cadouri adolescenti copilaresti, pentru ca ai deja in fata un tanar sau o tanara cu aspiratii mari.

Idei rapide Cadouri adolescenti de Craciun

Cand faci cadou unui adolescent, uneori este de ajutor sa cumperi ceva care sa se potriveasca interesului sau.

  • Cadouri gourmet. Sunt perfecte pentru adolescentii care adora sa experimenteze noi retete si sa accepte noi provocari culinare.

 

  • Dar, jocuri cu ceva special. Acestea pot aduce multa buna dispozitie adolescentilor.

 

  • Arta si muzica. Adolescentii care iubesc arta, designul si spatiile cool vor fi foarte atrasi de lampile decorative, ghivecele cu susul in jos, proiectoarele de camera sau orice le poate aduce o noutate in spatiul personal. Adolescentii creativi vor fi foarte incantati de un cadou DIY, cum sunt puzzle-urile 3D din lemn: vehicule mecanile pentru baieti si cutii de bijuterii pentru tinerele domnisoare.

 

  • Cadouri Hygge. Trendul danez se refera la o stare de confort, liniste si minimalism. Cadourile care se inscriu in aceasta categorie ii pot ajuta pe adolescenti sa puna o frana nebuniei galopante in care se afla pentru a savura lucrurile bune din viata. Poate fi vorba despre o lampa mandala, o patura cu maneci sau un kit 5 in 1 relaxare de seara.

 

  • Mici atentii de indulgenta si ingrijire personala. Acestea ii pot ajuta sa tineri sa respire si sa se relaxeze in mijlocul unei vieti foarte agitate, la scoala si acasa. Exemplu: un sapun amuzant, uscator de unghii, ceara pentru mustata, difuzor uleiuri esentiale, o pereche de sosete sau o perna cu masaj etc.

 

  • Gadgeturi . Foarte multi tineri sunt atrasi de tehnologie, asa ca alegerea unui gadget poate fi o idee inspirata pentru cadoul adolescentilor de Craciun - banca de incarcare rapida a telefonului, consola, intrerupator mobil cu led, blitz led pentru smartphone, manusi pentru smartphone, casti urechi ocupate si maini libere.

casti-urechi-ocupate-si-maini-libere

  • Pentru adolescentii care iubesc competitia, alege un joc AirShot Tir cu Tinte Suspendate in Aer sau o masa de fotbal pentru birou.

 

  • Vrei sa faci un cadou unui adolescent care are de toate sau spune ca nu-si doreste nimic? Atunci, ar trebui sa cauti ceva unic sau neasteptat, cum ar fi harta razuibila a Lumii, un glob levitant , un jurnal de aventuri sau un joc de construit Space Rail Nivelul 9, pe care il puteti asambla impreuna.

 

Cadourile pentru adolescenti ar trebui alese cu grija pentru a se potrivi intereselor, pasiunilor si aspiratiilor lor.

Top 10 Cadouri adolescenti de Craciun

  1. Suport pentru casti Rock On

Un cadou usor rebel pentru adolescentii pasionati de o muzica rebela. Arata-i ca ii respecti optiunile si apropie-te de el, oferindu-i un cadou pe masura pasiunilor sale. Pe langa faptul ca un suport pentru casti Rock On e un upgrade instant pentru colectia oricui de casti, el este si o piesa de decor deosebita pentru o camera mobilata dupa o tematica in stil rock. E una din cele mai bune idei de cadouri pentru baieti de 16 ani.

suport rock

  1. Nasture de incarcare rapida a telefonului

Daca anul trecut i-ai luat primul telefon, ce ai putea sa-i mai oferi anul acesta? Un nasture de incarcare rapida a telefonul. Mda, are sens. Un incarcator pentru telefoane mobile indemanatic si practic, ce se face remarcat prin calitatea sa si designul sau original si elegant din lemn, conferindu-i o nuanta calda si clasica. Unul din cele mai interesante cadouri pentru baieti de 17 ani.

nasture-de-incarcare-rapida-a-telefonului

  1. Blit LED pentru Smartphone

Daca fiica ta este o domnisoara cocheta care adora sa faca poze, ai putea sa-i sustii preferintele cu acest blitz LED pentru telefon. Poate fi momentul potrivit pentru a va apropia mai mult si chiar pentru a-i explica unele temeri pe care le ai in ceea ce o priveste. Blitzul face ca fiecare poza sa fie de o calitate exceptionala, iar acesta poate fi un prim pas pentru ca adolescenta ta sa-si descopere talentul pentru fotografie.

Blit-LED-pentru-Smartphone

  1. Aparat pufos de masaj pentru picioare - roz

Uite un cadou perfect pentru adolescentele stilate, fete peste 14 ani. Este un aparat roz bon-bon de iti vine sa-l gusti. Ofera masaj picioarelor si o stare de relaxare minunata. Are baza antiderapanta si interior din burete. Functioneaza pe baterii si masoara circa 30 x 7 x 30 cm.

aparat-pufos-de-masaj-pentru-picioare-2276-3277

  1. AirShot - Tir cu Tinte Suspendate in Aer

Cu acest joc antrenant, antrenamente de tir n-au fost niciodata mai distractive. Este ideal pentru adolescentii care vor sa-si testeze abilitatile de tintire. Ce e interesant la a oferi un astfel de cadou adolescentului tau, este si posibilitatea ca tu sa participi alaturi de el intr-o competitie de tragere. Puteti petrece timp grozav impreuna, ceea ce va poate consolida relatia.

 

  1. Harta razuibila Am fost acolo

Unui adolescent care are de toate si care calatoreste deja prin lume in vacante, poti sa-i oferi de Craciun aceasta harta razuibila pe care o va personaliza cu experientele sale de aventura. Harta Lumii masoara 82,5 x 59,4 cm, este realizata din carton laminat, vine acoperita cu o folie de aur fina, razuibila si se livreaza intr-un tub de carton cu dimensiunile 63 cm lungime si 6,5 cm diametru.

harta-razuibila-am-fost-acolo

  1. Manusi cu Bluetooth pentru sezonul rece

Ca tot e sezonul rece si ca tot nu poti scapa de obiceiul de a-i oferi o pereche de manusi in fiecare iarna. De data asta, fa-i diferit. Opteaza pentru o pereche de manusi cu bluetooh si sigur adolescentul sau adolescenta ta va fi suprins(a). Materialul din care sunt confectionate ajuta la protejarea membrelor de frig in sezonul rece.Antreneaza orice conversatie datorita sistemului Bluetooth integrat care permite o conectare usoara la orice tip de smarphone.

Sunt compatibile cu orice versiune, atat cu Android, cat si cu platformele Windows sau iPhone, fiind usor de conectat la acestea ca orice alt gadget similar.

 

  1. Cadouri adolescenti: Mini boxa retro

Lasa-l sa-si ia muzica peste tot unde doreste. Mini boxa cu aspect retro pentru smartphone sau calculator are o putere de 5 wati, suficient pentru a intretine o petrecere la tine acasa sau in aer liber. Adolescentul sau adolescenta ta se va bucura in egala masura de aspectul retro, fermecator, cat si de dotarile tehnice ale mini boxei retro. Dispune de trei butoane cu ajutorul carora se poate regla nivelul basilor, nivelul sunetului sau al frecventelor joase.

Mini-boxa-retro

  1. Mini Drona Cheerson CX-10C Portocalie

Mini Drona Cheerson CX-10C Portocalie poate fi folosita de iubitorii de gadgeturi de toate varstele si mai ales de catre adolescenti. O poate lua peste tot pentru a inregistra momente importante sau interesante din viata sa si a prietenilor sai. Are Baterie reincarcabila incorporata, model 3.7V 250mAh, 4 metode pentru zbor si rotire de 360 de grade.

Setul include 1 x Camera cu Wi-fi si gimbal 1X Cheerson CX-10C Mini RC Quadcopter cu camera video 1x Radiocomanda 2.4GHz 1X cablu de încărcare USB 1X 4 x elice de schimb 1X Manual utilizare engleza 1X 3.7V 120mah acumulator.

Mini-Drona-Cheerson-CX-10C-Portocalie

  1. Cana termosensibila Constelatii

Si adolescentii isi beau ceaiul sau ciocolata calda dimineata, iar aceasta cana ii poate inveseli. Este o cana termica pentru ca la temperaturi inalte isi modifica aspectul. Frumusetea canii sta in caracterul ei dublu: cand e rece, e un cer cu stele, cand bautura o incalzeste, isi transforma peretii exteriori intr-o panza din 11 constelatii.

Ii ai pe Cassiopeia, regina Etiopiei, Perseu, fiul lui Zeus, Hercule, Andromeda, Orion, fratii Castor si Polux, semnele Sagetator, Scorpion, Taur, apoi Ursa mica si Ursa Mare. Cate constelatii, atatea povesti ale cerului.

cana-termosensibila-constelatii-399-5446

 

Alte cadouri adolescenti

Vino pe www.mindblower.ro sa descoperi jocul In fata Blocului pentru a-l oferi unui tanar adolescentin. Pentru camera sau biroul sau poti sa te gandesti la un Barometru Meteo Glob Pamantesc, un difuzor uleiuri esentiale, un proiector magia cerului instelat sau  o Lampa USB Astronaut. Pentru cei mai activi adolescenti think smart: Robot interactiv Tobbie, space rail sau puzzle 3D din lemn (perfect pentru idei de cadouri pentru baieti de 16 ani).

Daca crezi ca este cazul de o indreptare, opteaza pentru Top reglabil pentru corectarea pozitiei spatelui si orice ai alege sa stii ca se asorteaza perfect cu un Set 3 perechi sosete colorate cu energie. Inspiratie iti dorim!

 

Idei de mesaje pentru cadouri adolescenti Craciun

  • " Sunt atat de mandra/ mandu de tot ce ai realizat pana acum. Abia astept sa vad incotro se indreapta aventurile tale!"
  • "Pentru cel mai silitor elev. Nu uita sa faci pauze si sa respiri din cand in cand. Speram ca asta te va ajuta." - pentru Mini boxa retro, consola sau difuzor arome esentiale, aparat pufos de masaj pentru picioare, sosete colorate
  • "Felicitari pentru toate realizarile din acest an. Craciun fericit!"
  • "Craciun fericit! Abia astept sa jucam asta impreuna si sa ne distram" - pentru fotbal de masa, airshot
  • "Continua sa-ti urmezi visul! Craciun fericit!" (pentru un obiectiv foto multifunctional, oferit unui adolescent pasionat de fotografie; un Suport pentru casti Rock On oferit unui adolescent pasionat de muzica rock)
  • "Nu te grabi sa cresti si nu incerca sa fii altcineva! Bucura-te cat mai mult de aceasta perioada. Te iubesc. Craciun fericit!"
  • "Sunt atat de fericita sa te am in viata mea pentru ca imi aduci atat de multa bucurie."
  • "Am vorbit cu Mosu' sa-ti aduca exact acest cadou. Sper sa-ti placa! Te iubesc"

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!