10 Martie: Ziua Super Mario

10 Martie: Ziua Super Mario

Daca ai crescut in anii 1980 - 1990, sigur ii cunosti pe Mario si fratele sau Luigi. Cei doi sunt cele mai renumite personaje din toate jocurile Nintendo. De Ziua Super Mario, hai intr-o plimbare istorica alaturi de acest personaj minunat.

consola-de-buzunar-stil-retro-2607-3823

Istoria Zilei lui Mario

Mario a aparut prima data in jocul Donkey Kong Nintendo. La inceputul anilor 1980 el nu era renumitul instalator de azi, Mario. Numele sau era Mr Jumpman si era... tamplar. Alta Marie cu alta palarie, ai putea spune.

Ulterior si-a schimbat numele si profesia, devenind Super Mario Bros. Jocurile in care el era prezent s-au vandut in peste 262 de milioane de exemplare in toata lumea, ceea ce face ca aceasta serie de jocuri video sa fie una din cele mai reusite din toate timpurile.

Nu doar personajul a fost remarcabil, dar si tehnologia de joc. Lansarea lui Super Mario 64 a adus cu sine o grafica tridimensionala. A fost de asemenea primul joc care integra o camera video ce putea fi controlata de jucator. Super Mario Sunshine a mers si mai departe spre gravitatie, ceea ce i-a permis sa se ridice in spatiu si sa aiba mai multe optiuni de miscare decat inainte. Aceasta serie a fost importanta pentru industria jocurilor video si salturilor tehnologice realizate de-a lungul anilor in jocurilor de consola.

Consolă-de-jocuri-retro-1-2377-4890

Cum poti sarbatori Ziua Mario?

Exista o singura modalitate in care poti sarbatori aceasta zi speciala: sa joci! Cauta consola veche prin sertarul  prafuit sau cumpara o consola retro noua si distreaza-te ca pe vremuri. Ataca jocuri care te poarta de la un nivel la altul, treci peste obstacole si avanseaza. L-ai facut cunoscut copiilor tai pe Mario? Daca nu, azi e ziua cea mare! Petreceti timp de calitate impartasind distractia si amintirile alaturi de cei mici.

arcade-game-mini-retro-240-jocuri-2862-6235

Retro gaming-ul si dulciurile de casa merg mana in mana, asa ca poti sa-i tratezi pe cei ai casei cu ceva delicios in timp ce redescopera distractia jocurilor retro gadget. A... si nu uita sa impartasesti distractia cu prietenii si familia! Mario il iubeste pe fratele sau Luigi, asa ca este un moment potrivit sa experimentezi alaturi de cei dragi dragostea si distractia.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!