Top 50+ cele mai frumoase idei de cadouri pentru Craciun perfect

Top 50+ cele mai frumoase idei de cadouri pentru Craciun perfect
Daca numeri zilele pana la Craciun, iata-te ajuns in locul potrivit. Intram treptat in febra cadourilor pentru cei dragi si nimic nu se compara cu fericirea pe care o emana cei dragi atunci cand primesc cadoul perfect. Fie ca esti in cautare de un cadou iubita, un cadou pentru mama, cadou pentru tata, fratele, cel mai bun prieten sau chiar pentru seful tau, la noi gasesti numeroase idei de cadouri deosebite perfecte pentru aceasta perioada din an.

Nu ne plac cadourile banale care au plictisit intregul glob. Asa ca am selectat pentru tine o colectie aparte de cadouri de Craciun cu voie buna care sa arda caloriile in exces si sa dozeze suficienta serotonina in sange. Esti pregatit sa le descoperi? Uite o lista cu peste 50 cadouri care-ti vor taia rasuflarea si cu care nu vei da gres.

 

Cadouri deosebite pentru iubitorii de senzatii tari

Un decantor e alegerea perfecta atunci cand ai de-a face cu un bautor inrait de whiskey, vin si alte bauturi scumpe care au nevoie de o prezentare si o servire pe cinste. Cele mai potrivite selectii pentru acesti pasionati de bauturi rafinate sunt:

l Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe
Cu acest set alcatuit din 4 pahare si un decantor ii poti pune lumea la picioare cat ai zice “Mos Craciun”. Setul imbina si pasiunea fata de bauturile selecte cu spiritul aventurier al cautatorilor de comori sau de destinatii unice, al fiecarui calator in parte.

l Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique
Uite un alt decantor pe care si-ar fi dorit sa-l aiba insusi Jack Sparrow in calatoriile sale! I-o poti lua inainte si sa daruiesti setul format din decantor confectionat din sticla suflata manual si 2 pahare de inalta calitate care vor reflecta stralucirea in ochii utilizatorului.

l Set cadou decantor Sticla Diamant cu doua pahare Deluxe
Nu-I poti darui un diamant ca sa-i arati cat de mult inseamna pentru tine? Uite un decantor de 850 ml care cucereste din priviri! Cu forma sa de diamant si 2 pahare premium, acest set cadou va deveni centrul atentiei la ocaziile speciale. Si, garantat, nu va parea nicio secunda ca l-ai ales pe ultima suta de metri, mai ales datorita atentiei sporite la detalii, a materialelor premium si dat fiind impachetarea deosebita.

l Decantor de bauturi Rotativ
Invarte-i inima celei mai iubite persoane din univers cu un decantor rotativ! Acest model este disponibil in 2 variante, cu finisaje aurii si argintii pentru sufletele cele mai de pret. A fost gandit special, dintr-o sticla de inalta calitate si vine insotit de un suport la fel de elegant care-i permite sa se roteasca la 360° fara niciun fel de efort.

l Set Decantor de bauturi Rotativ cu 2 pahare argintiu
La sufletul cadorisitului va ajunge si acest set decantor insotit de 2 pahare cu picior, stilate si perfecte pentru degustari intr-un cadru intim sau festiv. Exista si optiunea set decantor de bauturi rotativ cu 2 pahare auriu, daca persoana ta preferata iubeste aceste accente calde sarutate de razele soarelui si de bogatie.

l Decantor Munte In Varful Lumii cu bile de curatare
Un kit complet si inedit de servire a bauturilor selecte il gasesti si cu ajutorul acestui decantor prevazut cu bile de curatare. La baza decantorului se regaseste designul 3D al unui lant muntos care arata cat de parte poate visa si cat e de usor sa-si atinga telurile. Bilele de curatare vor contribui la mentinerea in siguranta a acestuia pentru o noua utilizare, indepartand petele si murdaria cu usurinta, cu fiecare utilizare.

l Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Deluxe
Daca e si visator si calator, uite cadoul care-l va scoate din minti! Acest set format dintr-un decantor de 850 ml si 2 pahare cu capacitate de 200 ml e perfect ca sa va spuneti tot ce aveti pe suflet in timp ce sunteti acompaniati de o bautura selecta. Designul sub forma globului pamantesc este plin de rafinament si va atrage atentia instantaneu.

l Decantor aerator U cu bile de curatare Art statement
Sta mereu in coltul usii si stramba geana cand vine vorba de despachetarea unui cadou? Iti garantam ca-si va schimba tabieturile dupa ce v-a lua contact cu acest decantor aerator art statement. Cu o atentie sporita la detalii si finisaje premium, acest decantor ii va oferi o adevarata experienta festiva de sarbatori.

l Set cadou Decantor sticla Craniu 1000ml cu 6 pahare suport Free Spirits
Indiferent ca asteapta Halloween-ul in fiecare an cu nerabdare sau ca pomeneste spiritele cu orice ocazie, acest decantor e pentru el. Cu o forma inedita sub forma unui craniu si 6 pahare deosebite, acest set e o alegere perfecta pentru nonconformisti.


l Set cadou Decantor Mitraliera si 4 pahare cu glont
Nici Mos Craciun nu poate trece cu vederea acest set cadou cu decantor sub forma de mitraliera si 4 pahare cu glont! E alegerea perfecta pentru colectionari transformand savurarea oricarei bauturi intr-o experienta plina de mister pentru orice invitat.

l Set cadou Diamante decantor cu 4 pahare si bile de curatare
Daca trebuie sa faci cadou unei femei, garantat nici ea nu va refuza un astfel de set decantor. Prevazut cu forma unor diamante si confectionat din sticla borosilicata, acesta va fi perfect pentru o varietate de bauturi pe care sa le consume cu stil. In plus, va arata cochet in vitrina.

 

Cadouri exclusive pentru bautorii de vin

l Decantor vin cu suport arcuit
Indiferent ca VINe la tine sau urmeaza sa organizati un Craciun de poveste in 2 la care nu va lipsi si o selectie speciala de rose, cabernet sau pinot noir, uite cadouri cu care iti poti rasfata negresit sufletul preferat.

l Set sah si accesorii vin Caseta Deluxe
Da startul unor experiente cool antrenand degustarea vinurilor preferate cu o partida de sah. Designul rafinat al accesoriilor din otel inoxidabil si finisajele perfecte din lemn ale pieselor de sah, toate imbracate intr-o cutie de lemn de calitate premium, vor da sah mat chiar si celor mai pretentiosi.

l Valiza Deluxe cu accesorii de vin Premium set 9 piese
Setul cu accesorii de vin din 9 piese din otel inoxidabil  prevazut cu o valiza sofisticata din piele ecologica va castiga instantaneu aprecierea tuturor pasionatilor. Acesta usureaza desfacerea sticlelor si servirea acestora transformand intregul proces intr-o experienta de neuitat.

l Caseta cu accesorii de vin Premium Silver Classic Design 9 piese
Cei clasici carora le face placere sa fie “old style”, diferiti prin alegerile lor, se vor regasi in caseta Premium Silver Classic. Ei traiesc in ansamblu experientele de degustare si sunt atenti la detalii, iar diferenta o face aceasta caseta minimalista ce contine 9 piese esentiale unui pasionat de vin inrait.

l Set sah si accesorii vin Checkmate Caseta rafinata
Sarbatorile autentice ii au in prim plan pe cei iubiti, jocurile de societate si bauturile seducatoare. Cu setul Checkmate toate aceste dorinte pot fi bifate cu usurinta avand in alcatuire o caseta practica usor de transportat in care se ascund 4 accesorii cheie (termometru, tirbuson, inel anti-picurare si un dop metalic).

l Decantor vin cu suport arcuit
Ajuta-ti partenerul, tatal sau cel mai bun prieten sa absoarba cele mai patrunzatoare arome si parfumuri cu ajutorul unui decantor special. Datorita formei ergonomice concepute special, arcuita, se vor putea surprinde toate proprietatile liniei largi de vinuri prezente pe piata sau din colectia proprie.

l Set accesorii vin pentru sticla de vin
Nu ai cum sa dai gres nici cu un set accesorii pentru vin, in forma unei sticle de vin. Suportul cochet cu inchidere magnetica sub forma unei sticle de vin si 5 piese de servire si conservare este o adevarata capodopera in mini-barul celor care sunt cu adevarati pasionati de vin.

l Tirbuson electric cu accesorii vin set cadou 4 piese
Cei moderni se vor intelege de minune cu acest tirbuson electric care transforma deschiderea sticlelor intr-o adevarata placere, accesoriile auxiliare fiind minunate in facilitarea procesului de servire. Astfel poate economisi timp pentru a se bucura de compania persoanelor importante.

l Cutie de vin Wood Deluxe pentru 2 sticle cu accesorii de vin incluse Vinluxe Elite
Planuiai sa te limitezi la alegeri pretutindeni pe placul ei/al lui? Uite ceva nonconformist, dar clasic in acelasi timp, un cadou care nu se va demoda niciodata - cutia de vin Wood Deluxe. Cu suport perfect pentru conservarea a 2 sticle preferate de vin cu capacitate de 750 ml si 3 accesorii incluse, acesta se va transforma intr-o piesa de colectie perfecta pentru ocaziile speciale.

l Set accesorii vin 4 piese cutie cadou
Trebuie sa faci prea multe cadouri si bugetul tau este limitat? Te intelegem perfect! Uite o optiune accesibila mereu la indemana! Te poti baza pe acest set cu 4 accesorii ideale in procesul de servire de la A la Z.

l Cutie de vin Deluxe pentru 2 sticle cu accesorii de vin incluse Classical Wine
Transforma alegerea cadoului perfect intr-o adevarata experienta! Cu acest set cadou deluxe vei reusi negresit sa-I aduci zambetul pe buze, cutia avand toate accesoriile necesare pentru a se rasfata ori de cate ori isi doreste si un design elegant din lemn si piele, perfect pentru a-l transforma intr-o piesa decorativa.

l Cutie de vin Deluxe pentru 2 sticle cu accesorii de vin incluse interior oranj
Cu accente puternice si un interior decorat cu o captuseala fina oranj, cutia Deluxe pentru vin este o alegere premium in materie de cadouri de sarbatori sau cadouri aniversare. O poti completa cu 2 dintre vinurile favorite astfel incat sa dea start inca de la prima interactiune unui moment unic in compania ta si a unui pahar de vin de exceptie. Poti opta de asemenea si pentru o cutie de vin Deluxe pentru 1 sticla cu accesorii de vin incluse interior oranj.


l Cutie de vin Wood Deluxe pentru 1 sticla cu accesorii de vin incluse Vinception
O surpriza fascinanta este si cutia Wood Deluxe cu accesorii Vinception. Indiferent de modul cum percepe sa-si petreaca sarbatorile si zilele festive, cu siguranta va integra cu usurinta in stilul sau de viata caseta maro din lemn, accesoriile pentru servire si, bineinteles, vinul preferat.

l Cutie de vin Deluxe pentru 2 sticle cu accesorii de vin incluse din piele ecologica neagra fina
Nu exclude de pe lista de cumparaturi nici cutia Deluxe din piele ecologica fina! Cu ce se deosebeste aceasta? Are un aspect clasic, elegant si contine o varietate de accesorii de cea mai buna calitate. E perfecta pentru orice personalitate si se va transforma in cadoul ideal indiferent de varsta. Drept alternativa pentru pretentiosi poti avea in vedere inclusiv cutia de vin Deluxe pentru 2 sticle cu accesorii de vin incluse piele ecologica de sarpe.

l Set cadou Wine Bottle Box cu accesorii vin, lemn piele si albastra
Wine Bottle Box impresioneaza la randul sau nu doar prin estetica, ci si prin calitate. Este un set de vin extravagant ce contine intregul necesar pentru pasionatii inraiti si nu numai.
l Cutie de vin Wood Deluxe pentru 2 sticle cu accesorii de vin incluse Vintrigue si Prestige
Cele 2 seturi de vin, Vintrigue si Prestige sunt o lectie de stil pentru barmani, persoane din inalta clasa a societatii si pentru cele mai speciale suflete pe care vrei sa le cadorisesti cu o alegere de vis. Ies in evidenta prin rafinamentul detaliilor si prin materialele luxuriante de cea mai buna calitate.

l Cutie de vin Deluxe pentru 1 sticla cu accesorii de vin incluse piele ecologica de crocodil
Uite o alta cutie impresionanta perfecta pentru depozitarea celei mai pretioase sticle de vin! Se potriveste de minune cu bautura preferata si ofera o adevarata experienta in momentul in care o daruiesti persoanei dragi. Pielea cu aspect de crocodil ii ofera un aer veritabil si pretios. Drept alternativa poti arunca un ochi peste acest set cadou Vinic Cutie sticla vin cu accesorii vin piele ecologica neagra eleganta, o alegere cu care de asemenea vei impresiona negresit.

l Cutie de vin Wood Deluxe pentru 1 sticla cu accesorii de vin incluse Vinquisite si Royale
Vinquisite si Royale presara in egala masura alegerea cadoului perfect cu un strop de extaz. Nici nu e de mirare ca, oferirea cadoului si utilizarea acestuia va fi una dintre cele mai emotionante experiente, aceste cutii de vin cu accesorii facandu-se remarcate prin materialele premium, atentia sporita la detalii, dar si usurinta in utilizare.

l Accesorii extra
Iti poti completa lista de cadouri pentru pasionatii de vinuri inclusiv cu un racitor vinuri 3 in 1 cu picurator si aerator, dar si cu un suport lant sticla de vin PlutesteTermometru vin Brau metalic. Cele 2 accesorii sunt perfecte pentru cei care au un simt dezvoltat al umorului si vor sa faca o impresie deosebita cand vine vorba de pasiunea lor cu si despre vinuri.

 

Cadouri pentru colectionarii de amintiri

l Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape
Un glob pamantesc plutitor nu doar ca se va transforma intr-o piesa exceptionala de decor, dar totodata se poate transforma intr-o amintire de neuitat privind persoanele dragi. Acest glob e perfect pentru a-ti aduce linistea si armonia in orice spatiu.

l IubiBear Ursulet indragostit cu lumini colorate 40 cm
Iubirea e cel mai usor de impartit cu cei dragi cu ajutorul ursuletului magic IubiBear care e un cadou perfect pentru Craciun, pentru iubita sau sotie, si nu numai. Acest ursulet, dar si IubiBear 30 cm, vor emana aprecierea desavarsita pe care o porti si vor aduce zambetul pe chipul celor dragi.

l Rama foto magnetica levitanta
Cele mai frumoase amintiri sunt in sufletul nostru si la o distanta departare de o rama foto. Dar nu orice rama, ci una inedita, levitanta si cu sistem de iluminare LED, care va da un strop de magie in momentul in care aceasta va functiona zi si noapte.

l Set cadou 4 Pahare LUX Epique Glob
Pentru un iubitor de calatorii, dar si de intrevederi cu cei dragi, setul de pahare premium Epique e alegerea perfecta. Se completeaza excelent cu orice decor festiv, oferind totodata o degustare de exceptie la care se pot crea cu usurinta noi amintiri.

l Lampa LED 3D Luna XL 15cm 16 Culori cu Telecomanda
Cand e imposibil sa-i oferi luna de pe cer si sa i-o asterni la picioare, cu siguranta isi va resimti valoarea si aportul in viata ta atunci cand primeste cadou o lampa 3D Luna. Prevazuta cu un suport elegant si 16 nuante ajustabile dupa plac cu ajutorul unei telecomenzi, aceasta lampa de veghe contribuie pe deplin la starea de bine asa cum o face si lampa LED 3D Calea Lactee XL 15cm 16 Culori cu telecomanda sau lampa de veghe smart LED music player mai multe culori touch control handsfree prin intermediul căreia pot fi redate și o mulțime de sunete relaxante minunate.

l Pistol cu bani
In jurul pistolului cu bani se pot construi o sumedenie de experiente interactive si amuzante ce vor dainui o vesnicie in sufletul tuturor. Asadar, cu un astfel de cadou, poti transforma sarbatoarea Craciunului intr-un moment cu totul special si plin de veselie intr-o era in care banii CHIAR CONTEAZA.

l Suport lumanare decorativa Caruselul cu zane si caruselul cu brazi
Ofera cadou o experienta, un moment de neuitat inspirat din sesiunile de relaxare de la SPA. Caruselul cu zane si cel cu brazi sunt o alegere perfecta indiferent de sex sau varsta si transforma fiecare zi intr-un moment plin de inspiratie, de liniste si armonie.

l Trandafir criogenic cu Inger pazitor
Chiar daca nu-i poti fi aproape zi de zi, acest Inger pazitor ii va arata de fiecare data cat de importanta e acea persoana pentru tine si vei veghea prin intermediul sau. Trandafirul rosu ca simbol al dragostei, natural si criogenat, va trai o vesnicie in cupola cu inger fiind un cadou nemuritor care se va face remarcat o vesnicie.

 

Cadouri pentru cei infrigurati tot anul

l Patura cu maneci, gluga si buzunar cangur, Flanel & Polar, 130 cm, Gri
Oricine are nevoie de o patura cossy care sa incalzeasca sufletul si pielea rece. Dar uite o patura diferita care ofera libertate de miscare. Aceasta patura cu maneci din flanel si polar e moale ca un norisor si calduroasa ca o zi de vara. Disponibila atat in culoarea gri, dar si intr-o nuanta inflacarata de rosu, patura cu maneci va deveni cadoul cu care vei cuceri instantaneu inima persoanei iubite.

l Patura cu maneci, gluga si buzunar cangur, Flanel & Polar, 100 cm, Gri
Exista solutii si pentru minioni si minioane, adica o patura de dimensiuni mai compacte, cu lungime de 100 cm, care ofera acelasi sentiment de placere precum recomandarea anterioara. Si aceasta patura poate fi gasita in 2 variante de culoare, ambele fiind prevazute si cu o gluga, respectiv un buzunar frontal de dimensiuni generoase, care poate ingriji extremitatile sau sa contribuie la buna organizare a accesoriilor de relaxare (telecomanda, telefonul si altele).

l Aparat pentru mentinerea bauturilor fierbinti 55-75 grade
Ce e mai placut decat sa stai in fata semineului sau intins pe canapea in timp ce savurezi un vin fiert sau o ciocolata calda care sa-ti incalzeasca fiinta. Desigur, optiunile sunt mult mai variate avand la indemana un astfel de aparat pentru mentinerea bauturilor fierbinti pe care-l poti folosi oriunde si sa-ti ofere o experienta culminanta.

l Cana cadou de Craciun Oh-Brad-frumos cu pereti dubli
Toata lumea ofera cani cadou. Dar nu multi stiu ca pot oferi unui spirit craciunistic un concept inedit, de colectie, cum e cana Oh-Brad-Frumos. Cu pereti dublii si confectionata din sticla termorezistenta, aceasta cana festiva este un cadou exceptional pentru toti cei care au o colectie deosebita si impresionanta ce creste vazand cu ochii.

l Manusi dama Casmir 70% iTouch screen sensitive cu blanita
Pe o vreme friguroasa o pereche de manusi moi, din casmir, de inalta calitate, se potrivesc perfect cu mainile fine si pretentioase ale oricarei doamne, cu atat mai mult cand vine vorba de cele pasionate de tehnologie, dar care nu tolereaza temperaturile extreme cu succes. Sunt alegerea de top pentru sexul frumos si o dovada suprema de iubire.

l Sosete Amuzante Bring Me Wine
Iar pentru cei aparenti lenesi, tolaniti in pat sau pe canapea si care mereu au scuza “E prea frig!”, cat si pentru pasionatii de bauturi care pun sangele in miscare, sosetele Bring Me Wine sunt alegerea perfecta. Placute cu pielea, confortabile si calduroase, ele ofera intreaga grija de care au nevoie picioarele, cat si un indemn plin de rasfat.

Cadouri pentru devoratorii de comori

l Cutie bijuterii cu cheita Verde smarald Bratara 7 Chakre CADOU
Accesoriile spun o poveste si sunt o adevarata comoara pentru trup si suflet. Si pentru ca acesti devoratori de comori sunt cele mai iubite persoane din viata noastra, le putem veni in ajutor cu o cutie de bijuterii cocheta care sa-i ajute sa-si mentina bijuteriile pretioase in perfecta stare. O alternativa o reprezinta si aceasta cutie bijuterii verde Attractive Bratara 7 Chakre CADOU cu care organizarea accesoriilor devine o adevarata placere. Nici veritabila cutie de bijuterii verde You're too precious + Bratara 7 Chakre CADOU nu este mai prejos.


l Turnul bijuteriilor, suport, organizator si display creativ
Pentru cei carora le place sa se laude cu comorile lor, dar sa aiba si grija de ele, turnul bijuteriilor nu e de trecut cu vederea. Confectionat din metal stabil si prevazut cu diferite spatii de organizare, acest suport e perfect pentru tot felul de accesorii si e usor de reperat pe masuta de toaleta sau birou.

l Suport Pix Cavalerul Medieval
Creativitatea merita sprijinita prin accesorii caligrafice deosebite, dar si cu ajutorul unui suport inedit Cavalerul Medieval care e ideal pentru persoanele nonconformiste. Este minutios lucrat, fabricat din rasina si dotat cu un pix din otel durabil, fiind gata de utilizare oriunde si decoreaza cu stil zona de lucru.

l Stativ de casti Disco-stand
Printre comorile celor pasionati de muzica, jocuri video si relaxare se numara castile. Cand sunt ratacite pe te miri unde sau in pericol de la depozitarea necorespunzatoare, un stativ de casti cadou salveaza situatia si le ofera propriul imperiu. Asadar, el este cadoul cu care se va impresiona negresit.

l Suport bijuterii creativ Copac cu pasari Fortune
Pentru bijuteriile celor dragi am pregatit si suportul cu pasari Fortune ce rescrie regulile in materie de organizare, dar totodata contribuie si la atragerea norocului in viata de zi cu zi. Suportul cochet dispune de o baza de catifea pentru ceasuri, inele, brose etc. dar si de o silueta impresionanta pe ramurile careia pot fi organizate eficient bratarile si colierele.

l Bricheta electrica USB The Venetian Gold
Sa nu uitam si de fumatori! Indiferent de pozitia ta in raport cu preferintele oamenilor din jur, o bricheta de colectie, reincarcabila, e cadoul perfect pentru un fumator si o comoara pe care se va baza zilnic.

Cadouri pentru pasionatii de senzatii tari

l Set cadou Cocktail Shaker Mixology cu 11 accesorii 750ml Silver
Chiar daca e un barman priceput sau un pasionat de cocktail-uri selecte, nu inseamna ca trebuie sa mergi cu mana goala sau sa te rezumi la strampii bunicii, la cani si alte cadouri banale. Alege inspirat un set cadou cocktail care sa-i sprijine pasiunea si cu care sa de-a nastere unor senzatii tari. Este disponibil in 3 variante de culoare, respectiv sub forma de set cadou Cocktail Shaker Mixology cu 11 accesorii 750ml Gold si set cadou Cocktail Shaker Mixology cu 11 accesorii 750ml Black, indeplinind o varietate de preferinte.

l Mini boxa retro
Sa poti sa te exprimi cu voce tare oriunde sau oricand, fie sa te simti in largul tau dand play la toate piesele preferate, vor deveni experiente cool de care iti vei aminti toata viata. La fel e si in cazul celor dragi care pot da frau liber talentelor cu o mini boxa retro. Compatibila cu o varietate de telefoane mobile, aceasta boxa ii va ajuta pe cei dragi sa sarbatoreasca viata in orice moment.

l Ceas Pistol desteptator
Cand persoana la care te gandesti nu reuseste deloc sa fie matinala si sa se imprieteneasca cu orologiul, acest ceas pistol desteptator poate contribui semnificativ. Ofera o trezire inedita, amuzanta si interactiva, contribuind la o buna organizare in viata de zi cu zi.

l Papusa VOODOO a sefului
Iubeste-ti seful ca pe aproapele tau si nu-i dori niciodata raul! Iar daca participi la Secret Santa si culmea, tocmai el este cel pe care trebuie sa-l surprinzi, aceasta papusa poate fi o modalitate prin care sa restabiliti noi termeni ai colaborarii de lunga durata.

l Carti de Joc Placate cu Aur 24K si cutie eleganta din lemn
Monotonia si jocurile la pacanele pot fi inlocuite de jocuri antrenante cu familia si apropiatii. Aceste carti de joc placate cu aur 24K si cutie eleganta din lemn sunt o alegere inspirata pentru un adevarat pasionat al jocurilor de noroc sau pentru cei carora le place adrenalina, provocarile si jocurile cu stil.

l Set cadou 6 pahare cu munte Gust la inaltime
In serile de joc si de provocari, dar si in cadrul intalnirilor festive, un set de pahare inedit se va integra cu succes dand nastere unor experiente minunate. Iata un set de pahare deosebit pentru cei care experimenteaza senzatii tari fara numar si care stiu cum sa se faca remarcati.

l Kit multifunctional Salbaticie 13 unelte
Si nu in cele din urma, pentru cei care o iau la sanatoasa si se aventureaza in tot felul de escapade, am pregatit un kit multifunctional care sa le vina in ajutor in orice situatie neprevazuta. Acest kit cu 13 unelte sprijina instinctele de supravietuire si cele de aventura transformandu-se intr-un accesoriu esential pentru pasionatii de senzatii tari.

Iata, la Mindblower gasesti inspiratie pe alese si cadouri potrivite de la mic la mare, cu ajutorul carora poti duce un plus de magie in viata tuturor celor cei dragi cu ocazia sarbatorilor de iarna si nu numai. Uita de cadouri banale si haide sa-ti rasfatam impreuna parintii, fratii, prietenii sau de ce nu - sufletul pereche. Gasesti pe alese cadouri pentru clasici iremediabili, pentru cei moderni si pretentiosi, astfel incat sa poti marca cu succes, pe cinste, sfarsitul de an care se apropie cu pasi repezi.
Cadouri de Craciun - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri de Craciun - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!