Aici, pentru voi, cele mai bune cadouri pentru Ziua Femeii

Aici, pentru voi, cele mai bune cadouri pentru Ziua Femeii

Ziua Femeii se apropie cu pasi repezi, iar aceasta ocazie speciala merita a fi sarbatorita intr-un mod cu totul unic. Te afli in cautarea darurilor perfecte pentru cele mai importante femei din viata ta? In cele ce urmeaza, vei descoperi o multime de idei interesante cu care poti aduce zambetul pe buze mamei, iubitei, prietenei sau surorii tale!

 

Oglinda, oglinjoara.. cine va fi cea mai frumoasa mama din tara?

Oglinda cosmetica plianta, touch control si zoom

Se spune ca frumusetea se afla in ochiul privitorului, iar sentimentele pe care le ai fata de o femeie speciala din viata ta o fac sa fie cu adevarat incantatoare in orice ipostaza, nu-i asa? In cazul in care nu te-ai decis inca asupra cadoului potrivit pentru ziua de 8 Martie, atunci a venit momentul sa descoperi reteta succesului: oglinda cosmetica. Da, da! Ai citit bine! 

Ce femeie ar putea spune nu unui astfel de obiect atat de util si usor de utilizat in fiecare dimineata? Designul pliabil permite totodata transportul facial al oglinzii, iar ledurile luminoase permit vizualizarea in detaliu, aspect esential mai ales cand vine vorba de aplicarea makeup-ului. 

Desigur, nu va trebui sa te surprinda faptul ca oglinda va deveni dispozitivul preferat al femeii careia i-o vei oferi, deoarece doamnele si domnisoarele isi doresc sa arate impecabil si petrec destul de mult timp in fiecare dimineata pentru a se aranja inainte de a pleca la job sau la facultate.

 

Un cadou deosebit, pentru o persoana cu totul deosebita

Lampa Glob de Cristal cu Inima

Ce ar fi sa iti pui creativitatea la incercare si sa optezi pentru un cadou ingenios cu ocazia zilei de 8 Martie? De o mare apreciere in randul femeilor se bucura lampile Glob de Cristal cu Inima, obiecte pe cat de frumoase, pe atat de romantice. 

Alege sa iti exprimi sentimentele intr- maniera de exceptie si alege un dar cu care vei cuceri inima oricarei femei! Interesant este faptul ca globul prezinta un aspect 3D, adaugand un plus de stil in orice spatiu in care este amplasat. 

De regula, lampa poate fi asezata pe noptiera, pe masuta de cafea din living sau in biroul in care femeia isi petrece o buna parte din zi, fiind un element de decor ce va atrage atentia oricui.

 

Cutia de bijuterii, mereu o idee excelenta in materie de cadouri

Este cunoscuta pasiunea femeilor pentru accesoriile elegante, cum ar fi bijuteriile cu nestemate, ceasurile sau alte elemente cu un design sofisticat (brose). Si cum colectiile lor se maresc de la an la an, a venit momentul sa le vii in intampinare cu o cutie de bijuterii incapatoare, unde sa isi poata depozita fiecare accesoriu in parte in cea mai buna maniera. Cutia de bijuterii verde You’re too precious prezinta un design exclusivist, dar este totodata si cat se poate de practica. 

Prevazuta cu numeroase compartimente de depozitare, cutia de bijuterii se dovedeste a fi ideala pentru depozitarea cerceilor, lantisoarelor, inelelor sau a altor accesorii de pret. 

De asemenea, nuanta de verde roial si captuseala moale transforma cutia intr-un obiect cu un aspect luxos, fiind ideala pentru a fi daruita unei doamne elegante, indiferent de varsta sa.

 

Dispozitivele de relaxare, de nelipsit in aceasta primavara

Dispozitiv perna cervicala pentru relaxarea Gatului

Luna martie coincide totodata si cu aparitia asteniei de primavara, iar daca vrei sa ii aduci zambetul pe buze femeii dragi din viata ta si sa o surprinzi cu un cadou practic de Ziua Femeii, atunci dispozitivul perna cervicala pentru relaxarea gatului si a umerilor este exact de ce are nevoie aceasta. 

Conceput pentru a inlatura disconfortul non-toxic ce poate aparea deseori la nivelul muschilor, dispozitivul se dovedeste a fi foarte util pe termen lung, iar nimic nu este mai placut decat sa stii ca poti contribui la bunastarea femeii pe care o pretuiesti atat de mult. 

Interesant este faptul ca acest obiect este foarte benefic si pentru doamnele trecute de prima tinerete, iar de Ziua Mamei ii ai oportunitatea de a-i oferi acesteia un astfel de cadou ce prezinta numeroase avantaje.

 

Bucura-te de avantajele tehnologiei si opteaza pentru un cadou de ultima generatie

Cleaning Pen
 

Ceea ce este bine de stiut este faptul ca tehnologia avanseaza pe zi ce trece, iar acum ai oportunitatea de a oferi cadouri de-a dreptul ingenioase, cum ar fi si kitul de curatare Cleaning Pen, un gadget 3 in 1 special creat pentru a curata chiar si acele spatii mai putin accesibile, spre exemplu, cele de la nivelul tastaturii PC-ului sau a castilor. 

Femeile isi doresc ca fiecare coltisor al casei sa straluceasca de curatenie, iar dispozitivul acesta este special creat pentru a le veni in ajutor. Prevazut cu un buretel delicat si moale, penul este util si in igienizarea display-urilor, deoarece nu zgarie suprafata  lor. 

Designul portabil va permite oricarei doamne sau domnisoare sa il transporte cu usurinta in orice camera, deci este simplu de folosit de catre acestea.

 

Ce ar zice femeia iubita de o bratara energetica aromaterapie?

Bratara energetica aromaterapie, 7 Chakre, roca vulcanica

Ce poate fi mai frumos decat sa redai unei persoane linistea si echilibrul de care are nevoie in fiecare zi? Probabil te intrebi deja cum ai putea sa faci asta, nu-i asa? Ei bine, poti sa ii daruiesti o bratara energetica aromaterapie cu 7 Chakre, ce are la baza fragmente de roca vulcanica. 

Stiai ca pietrele din lava neagra sunt special create pentru a absorbi uleiurile esentiale preferate ale persoanei ce va primi in dar bratara? Interesanta este si paleta cromatica diversa a bratarii, fapt ce o face ideala pentru a fi daruita unei femei speciale.

 

Asadar, indiferent de cadoul pe care il alegi pentru ziua de 8 Martie, ideal ar fi sa optezi pentru unul care sa  reflecte personalitatea si pasiunile femeilor din viata ta. Cu siguranta, gestul tau va fi mai mult decat apreciat de catre aceasta si iti vei putea demonstra sentimentele pe care le ai fata de sotie, mama, sora sau prietena. 

Nu uita sa adaugi si o nota personala cadoului si sa transmiti un mesaj care sa reflecte admiratia ta fata de persoana careia alegi sa ii faci ziua mai frumoasa!

 

 

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!