Cadouri pentru copii si adolescenti, baieti si fete. Ghid practic pentru toate varstele

Cadouri pentru copii si adolescenti, baieti si fete. Ghid practic pentru toate varstele
Vine Ziua Copilului, ziua de nastere, ziua numelui, Craciunul, Pastele sau alta ocazie speciala si vrei sa oferi un cadou deosebit copilului tau. Asta e grozav. Cred ca nimeni nu se bucura de un cadou ca atunci cand este copil si primeste o cutie impachetata superb, cu o funda legata minutios. Curiozitatea da pe dinafara si tot ce iti doreste cel mic este sa-si vare capsorul in interior si sa vada SURPRIZA. Nu degeaba ni se spune la orice varsta - "s-a bucurat ca un copil".

Ti-am pregatit un ghid practic care o sa te ajute sa gasesti usor cadoul perfect pentru cel mic  - aici gasesti cadouri copii de 4 ani, cadouri copii de 10 ani, cadouri copii de 5 ani, cadouri copii de 7 ani si pentru orice alta varsta. Tine cont de:

- varsta lui. Este o greseala imensa sa oferi un cadou nepotrivit unui copil (prea sofisticat pentru varsta lui sau prea simplu pentru el - la varsta mai mare o sa-si zica - "Inca ma crede copil de gradinita..."). Cauta mai jos cadouri copii de 3 ani, cadouri copii de 2 ani si de 1 an. Avem cadouri copii 8 -11 ani, cadouri copii 8 ani fete si baieti, idei de cadouri pentru copii de 5 ani si multe altele.

- pasiunile lui. Cel mai bun sfat pe care ti-l putem da este acesta: tine cont de pasiunile lui. Daca vei reusi sa gasesti un cadou conectat de pasiunile si interesele sale, Evrika! - copilul va fi super incantat.

- nu cumpara prea multe cadouri. Desi acest lucru este tentant, retine ca daca vei cumpara 10 cadouri, vei dilua surpriza. Alege 1 sau 2 cadouri si alege-le bine.

- tine cont de ocazie. Daca iti place sa vezi chipul razand al copilului, o sa vrei sa-i faci cadouri zilnic. Abtine-te. Pe bune. Altfel, copilul nu o sa mai faca diferenta dintre un cadou special si orice lucru pe care il primeste zilnic. Un cadou e un cadou - e special pentru ca e oferit cu o ocazie speciala. Daca o sa-l rasfeti des cu multe cadouri o sa creada ca multe i se cuvin si nu va sti sa pretuiasca un cadou cu adevarat.

Acestea fiind spuse, iata cele mai inspirate cadouri pentru copii - cadouri copii 3-5 ani, cadouri pentru copii de 4-5 ani, idei cadouri copii 5 ani etc.


Cadouri copii 0 - 3 ani

La acest interval de varsta, copiii nu prea pricep care e ideea cu un cadou. Dar, tocmai asta e minunat. Ii introduci in lumea fantastica a cadourilor, a ceea ce inseamna sa daruiesti si sa te bucuri de bucuria celuilalt. Cele mai potrivite cadouri pentru 0 - 3 ani sunt lampile de veghe, jucariile (desigur, copiii adora jucariile), kiturile to do (cum sunt mulajele in lut, pentru crearea amintirilor frumoase). Poti sa incluzi si hainute in cadoul pentru copil, dar oricum ii vei cumpara hainute pentru ca acestea ii sunt necesare. Vezi la noi cadouri copii 3 ani, cadouri copii 2 ani pentru fetite si baieti.
 
Cadouri copii 4 - 6 ani

Intre 3 si 5 ani copiii sunt deja mai mari si inteleg mai bine ce inseamna un cadou. Spre 5 - 6 ani, il asteapta deja pe Mos Craciun in decembrie, isi pregatesc cu stangacie ghetutele, iar daca le spui ca urmeaza ziua lor de nastere, anticipeaza ca vor primi ceva deosebit. Ce cadouri sa faci pentru fetite si baieti de 4, 5 si 6 ani? Jucariiiiii! :) Da, jucariile inca sunt la mare cautare. In afara de jucarii, vezi lampile de veghe si canile termosensibile. Copiii vor fi fascinati de magia canilor termosensibile care isi schimba aspectul atunci cand le torni ceai cald, ciocolata calda sau lapte cu cacao. Uite cateva idei cadouri copii 5 ani, cadouri copii 5-6 ani, idei cadouri copii 6 ani, cadouri copii 6 ani baieti si fete.
 
Cadouri baieti 7 - 10 ani

Ehee, de acum incepi sa te uiti si mai bine la tipicul cadourilor - daca e pentru fete sau pentru baieti. Intre 7 si 10 ani, copiii sunt la scoala, invata sa scrie si sa citeasca, sunt mai sociabili, dezvolta prietenii. Sunt interesati de cadourile care le aduc un plus de valoare. Unele fetite nu mai doresc papusi, iar unii baieti se uita deja la roboti, puzzle-uri interesante si gadgeturi (cadou copil 8 ani). Pentru aceasta varsta iti recomandam dronele simple, masinile cu telecomanda, puzzle-urile si robotii de construit. Avem o multime de idei cadouri copii 9 ani, foarte multe originale, cadouri copii 8 ani pentru baieti.
 
Cadouri fete 7 - 10 ani

Intre 7 si 10 ani fetitele inca sunt pasionate de jucarii. Pentru ca acum incep sa descopere tot mai mult cartile, te poti gandi la o perna cu brate pentru citit sau un carlig interesat pentru carti. De asemenea, lampile frumoase tip Luna sau Glob Pamantesc le vor fascina. Uita-te si la canile amuzante cu inscriptii frumoase, in forma de pisica sau termosensibile.  Fetitele pasionate de bucatarie, vor fi cucerite de aparatele de facut popcorn sau vata de zahar pe bat acasa ori rulouri de inghetata.
 
Cadouri baieti 11 - 15 ani

Drone, roboti, puzzle-uri cu masini si motociclete - credem ca acestea sunt cele mai potrivite idei de cadouri baieti 12 ani, 11 ani si 13 ani. Spre 14 si 15 ani, baietii sunt deja mai seriosi, sunt interesati de gadgeturi, de electronica, de jocuri Arcade console si alte lucruri care le starnesc curiozitatea.
 
Cadouri fete 11 - 15 ani

Pentru fetite intre 11 si 15 ani iti recomandam oglinzile cu leduri sau organizatoarele de birou. Chiar daca ele nu au machiaje la aceasta varsta, vor fi incantate sa-si aseze maruntisurile minutios. La fel de potrivite sunt pernele pentru citit, pernutele pentru masaj sau pentru stat la birou, pernele haioase si mascutele amuzante de dormit. Uite cate idei cadouri pentru copii de 11 ani fete, cadouri copii 12 ani fete, cadouri pentru copii fete intre 11 si 15 ani.  
 
Cadouri adolescenti baieti 16 - 18 ani

Ce sa cumperi unui adolescent de Ziua Copilului, de Craciun, ziua de nastere sau alta ocazie speciala? Un cadou original. Daca are bicicleta si este pasionat de reparatii inca de pe acum, e o idee foarte buna sa-i faci cadou o trusa de reparatii biciclete. Altfel, uita-te la dronele impresionante, gadgeturile pentru telefoane (incarcator wireless), casti, suport pentru casti, boxe bluetooth etc. Unele din cele mai apreciate cadouri pentru adolescenti 16 ani si 17 ani sunt acestea.
 
Cadouri adolescente fete 16 - 18 ani

Fetele intre 16 si 18 ani vor fi interesate de oglinzile cu becuri, canile si mastile amuzante pentru dormit. La aceasta varsta functioneaza chiar si trandafirii de aur sau cutii de bijuterii care sunt gingase si foarte frumoase, sosete colorate si traZnite. Uite cateva idei cadouri adolescente 16 ani, cadouri pentru adolescenti fete si 17 ani.  
 
Cadouri pentru copii pasionati de muzica

Foarte multi copii sunt pasionati de muzica. Daca ai si tu un copil caruia ii place muzica, nu-i ignora aceasta pasiune. Iti propunem o cutiuta muzicala, casti, suporturi pentru casti, boxe bluetooth si alte idei legate de muzica si sunet.

Cadouri pentru copii pasionati de sport

Sportul inseamna viata si e bine ca cei mici sa faca sport inca de mici. Fie ca ii place sa mearga pe bicicleta, sa alerge, sa-si descarce energia la sala, sa danseze sau sa mearga in excursii pe munte, alege un cadou conectat de sport: o coarda de sarit, un kit de reparatii biciclete, un sac de box si pentru adolescenti chiar un aparat de fitness.

Cadouri pentru copii pasionati de masini si motociclete

Baietii sunt cei interesati in special de masini, motoare si motociclete. Pai, daca e asa, ofera-i hrana pentru minte si maini: masini teleghidate, puzzle-uri ugears din lemn cu masini de epoca, kituri de constructie motoare, masinute care se urca pe pereti etc.

Concluzie cadouri copii si adolescenti

Huuuh.. am ajuns la final. Acestea au fost cele mai frumoase cadouri pentru copii. Urmareste ofertele noastre pentru ca ne actualizam constant stocul de cadouri si mereu aducem lucruri deosebite. Avem si cadouri pentru copii mici (3 - 8 ani), dar si cadouri pentru adolescenti 12 ani, cadouri adolescenti 16 ani, cadouri adolescenti 17 ani fete si baieti, cadouri adolescenti 15 ani, cadouri adolescenti 14 ani. Ideale pentru zi de nastere, onomastica, cadouri de Paste, pentru Ziua Copilului, cadouri de Craciun sau pentru orice alta ocazie speciala.
Ca e mic sau ca-i mai mare, bucura-l cu un cadou pe care o sa-l tina minte mult si bine. Nu uita: cand comanzi un cadou de la noi, poti alege impachetare cadou - cu funda rosie pentru fete si cu funda albastra pentru baieti.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!