18 secrete de personalitate a Pestilor

18 secrete de personalitate a Pestilor

Uneori pare ca Pestii sunt de pe alta planeta, dar te-ai oprit vreodata sa te intrebi ce anume ii face sa fie unici? Pentru a intelege mai bine personalitatea nativilor Pesti, trebuie doar sa aruncam o privire mai atenta asupra numeroaselor trasaturi si caracteristici distincte pe care le are acest semn zodiacal.

 

18 trasaturi personalitate a Pestilor

1. Pestii au o inima mare si multa dragoste de daruit

cadouri pentru zodia pesti

Sunt persoane extrem de binevoitoare si pline de compasiune. Inima lor mare le permite sa vada tot ceea ce este mai bun in oameni si sunt capabili sa empatizeze cu adevarat, indiferent de modul in care se simt ei.

 

2. Pestii au un mod al lor de a scoate tot ceea ce este mai bun in altii

Sunt un spirit extrem de pozitiv si te fac sa te simti grozav. Sunt buni sustinatori pentru cei dragi si ii incurajeaza mereu in tot ceea ce fac insuflandu-le un sentiment de incredere si optimism.

 

3. Pentru Pesti, conteaza cine esti cu adevarat in interior

Ei sunt fiinte superficiale, ci tind sa fie foarte interesati de ceea ce simte cu adevarat o persoana, nu de ceea ce arata in exterior. Le place sa-i cunoasca pe ceilalti la un nivel mai profund, iar daca nu o sa-i lasi sa faca acest lucru, se vor plictisi.

 

4. Pestii sunt incredibil de intuitivi si isi urmeaza instinctele

Au instincte puternice dupa care se ghideaza in viata. Ei preiau vibratiile si indiciile subtile de care altii deseori se lipsesc.

 

5. Pestii prefera calitatea si nu cantitatea cand vine vorba despre prieteni

Nu le place sa-si piarda timpul cu zeci de prietenii superficiale si, in schimb, se concentreaza pe cladirea unor relatii semnificative. Prefera sa-si petreaca timpul cu cei care conteaza mai mult in viata lor si apreciaza mai mult o mana de prieteni buni, in care stiu ca pot avea incredere, decat o mie de cunostinte pe care de abia le stiu.

 

6. Pestii sunt visatori

cum sunt pestii

Pentru Pesti, realitatea nu este in acelasi loc unde este petrecerea. Ei sunt evazivi si visatori. Se pierd pe vecie in propria minte si imaginatie. Sunt vizionari, suficient de nebuni sa arunce regulile si sa daca lucrurile intr-un fel nou.

 

7. Pestii sunt foarte romantici

Iubesc romantismul old-fashioned si prefera gesturile pasionale de dragoste si afectiune. Le place sa se simta speciali si doriti, dar la fel de bine stiu sa-si indeparteze partenerul atunci cand vor acest lucru.

 

8. Pestii sunt enigmatici

Personalitatea lor este extrem de dificil de incadrat in anumite tipare. Ei sunt evazivi si misteriosi, ceea ce ii lasa pe ceilalti intrigati.

 

9. Pestii sunt persoane extrem de sensibile

Sunt profund emotivi si simt totul intens... fie ca e de bine, fie ca e de rau. Starea lor de spirit poatea parea ca se schimba ca vantul si intr-un singur minut pot trece de la o stare deplorabila, la una excelenta. Uneori poate fi greu sa tii pasul cu ei.

 

10. Pestii se adapteaza usor si se pot intelege usor cu toata lumea

Au o caracteristica adaptabila care le permite sa colaboreze usor cu diferite tipuri de persoane. Pot gasi subiecte de discutie cu aproape oricine si isi fac interlocutorii sa se simta confortabil, in largul lor.

 

11. Pestii sunt foarte darnici si generosi

Personalitatea lor tinde sa fie extrem de generoasa si sta in natura lor sa daruiasca, sa-si impartaseasca lucrurile bune cu ceilalti.

 

12. Sunt deseori indecisi

Pestii pot fi incredibil de nehotarati si se pot lupta grozav pana sa ajunga la o decizie finala, pentru ca le e teama ca ar putea face o alegere gresita. Uneori ii pot innebuni pe cei din jurul lor cu incapacitatea de a lua o decizie. Pentru ei, uneori viata are prea multe optiuni.

 

13. Pestii se tem de respingere si de ideea de a ramane singuri

Ei isi doresc companie si au o dorinta puternica pentru relatii profunde, pline de sens. Cu toate acestea, pentru ei nu este simplu sa-si gaseasca iubirea. Le e teama ca pot fi respinsi si ca ar putea sa ramana singuri.

 

14. Pestii sunt extrem de creativi

Sunt plini de creativitate si originalitate. De aceea, multi Pesti sunt artisti, scriitori, muzicieni si orice altceva ce are legatura cu creativitatea. Ei au o perspectiva unica asupra lumii care le permite sa vada lucrurile intr-un fel original, care serveste deseori ca sursa incredibila de inspiratie. Cele mai inspirate cadouri pentru pesti sunt cele creative.

 

15. Pestii sunt sinceri

Pretuiesc onestitatea si sinceritatea. Ei prefera sa auda adevarul chiar si atunci cand acesta nu este pe placul lor. Urasc sa fie mintiti si daca esti sincer cu ei, atunci le-ai castigat respectul.

 

16. Se indragostesc greu, dar profund

Atunci cand isi gasesc marea dragoste, sunt dispusi sa faca totul pentru ea. Pestii sunt extrem de devotati si iubitori. Pot sa mearga pana in panzele albe pentru a se asigura ca relatia lor este durabila.

 

17. Pestii au o latura competitiva care ii poate lua prin surprindere pe ceilalti

Putini isi dau seama cat de competitivi pot fi pestii. Le place sa castige atunci cand intra intr-o competitie. Daca ii subestimezi, atunci exista mari sanse sa pierzi in fata lor.

 

18. Pestii sunt alaturi de cei dragi atunci cand acestia au probleme

parteneri in zodia pesti

Gratie instinctelor emotionale incredibile, Pestii isi dau seama cand cei de langa ei sunt tristi sau au probleme si actioneaza rapid pentru a-i ajuta. Sunt prieteni foarte buni care par sa stie de fiecare data ce trebuie sa spuna sau sa faca pentru ca cineva sa se simta bine.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!