Cadouri tati in functie de zodie - Vezi ce i se potriveste

Cadouri tati in functie de zodie - Vezi ce i se potriveste
Daca darurile pentru mame sunt ceva mai usor de ales, cele pentru tati ne pot da batai de cap. Acest lucru se intampla intrucat numarul de cadouri pentru ei, este mai limitat, iar asta deoarece tatii nu se machiaza si nu prefera hainele roz. Exista insa, o modalitate prin intermediul careia, poti alege lucruri inspirate si totodata amuzante, pentru a le oferi tatalui. Te intrebi cum? E simplu. Zodia lui te va ajuta, pentru ca, asa cum stii, fiecare semn zodiacal are propriile caracteristici. O simpla analiza a acestora este suficienta pentru a gasi indicii interesante, astfel incat sa iti vina in ajutor in alegerea de cadouri tati


Cadouri inspirate pentru tati zodia Leu

Tatii nascuti sub acest semn zodiacal, sunt cei mai buni prieteni cu oglinda. Am putea afirma faptul ca acestia sunt narcisisti, cu o puternica apreciere fata de sine. Tatalui Leu ii trebuie un cadou ce are drept concept – vanitatea. In dorinta lor eterna de a fi pe primul loc mereu, tatii Leu trebuie sa simta ca ei au doar ceea ce este egal cu ego-ul lor, ceea ce nu este usor de satisfacut. Unui tata Leu, ii poti lua accesorii pentru vin, kit pentru a supravietui in salbaticie, dar si lampion care are inclus un suport pentru racit bauturi.


Si  cutiile de ceasuri sunt o alegere buna. In  magazinul online MindBlower gasesti si  set accesorii vin,  aparatul de ras pentru  ziua tatalui sau  ziua de nastere, decantor  bar glob pământesc. 


Cadouri Rac pentru tati

Daca tatal tau este Rac, atunci cu siguranta este o persoana sensibila, careia nu prea ii place sa iasa din zona de confort. Orice lucru care ii aminteste de un trecut mai bun, va fi foarte pretuit de un tata al acestui semn zodiacal. Un puzzle 3D cu o motocicleta ce ii aminteste de tinerete, o cutie compartimentata pentru pranz, sau o torta muzicala pentru romanticul tata Rac, pot constitui idei nastrusnice de cadou, dar totodata apreciate de acesta.


Ce zici de set  ingrijire barba,  tirbuson electric,  halba de bere haioasa pentru  tații care apreciază umorul, pahar de vin urias? 


Cadouri pentru tati Gemeni

Tatii Gemeni sunt oameni carora le place sainvete si mai ales sa comunice. Pe masura ce se schimba starea de spirit, este foarte util pentru ei sa aiba instrumente pentru a se face intelesi in cel mai bun mod. Ei adora socializarea, nu doar face to face, ci si prin intermediul telefonului. Da-i tatalui Gemeni ideile noastre de cadou, le va aprecia! Opteaza pentru un suport telefon laptop, un altul pentru masina, cu incarcator wireless, dar si o bratara magnetica pentru scule.

Alte idei bune sunt  ceas de perete, lampi 3d, cana cadou personalizata Super Dad, accesorii pentru vin, sau portofel din piele. 


Cadouri tati Taur

Conservator si devreme acasa, tatalTaur iubeste tot ceea ce il ajuta sa fie o gazda mai buna. Uita-te la modul in care el isi pastreaza lucrurile, cum gatesc si, desigur, tot ceea ce a construit pentru o viata confortabila. Ca si idei de cadouri,poti alege instrumente pentru gatit (set de cutite, gratar portabil si pliabil). De asemenea, o cutie pentru incalzirea pranzului in masina este o varianta optima pentru tatal Rac. 


Merita sa te gandesti si la un ceas de birou deosebit, halba de bere cu clopotel, puzzle 3d sau un set de barbierit. 


Cele mai bune cadouri pentru tati Berbec

Tatal Berbec este in general, dominantsi impulsiv, oarecum narcisist. Ii place sa iasa foarte mult in evidenta. Cadourile ideale pentru el, au de-a face cu lucruri legate de sporturi extreme sau activitati fizice solicitante, cu a explora noi universuri. De asemenea, fotografia este adorata de nativul Berbec.Ca si cadou pentru tatal Berbec, poti alege un sac de box gonflabil, o cana in forma de obiectiv foto sau un mini rucsac antifurt.


Recomandam si cana personalizata,  ceasuri de mana sau cutie pentru depozitarea ceasurilor,  baterie externa,  seturi cadou barbati. 


Cadouri pentru tati Varsator

Tatii Varsator sunt relaxati si au o fire rebela, iar pentru ei, valoarea financiara a ceea ce le dai, le pasa cel mai putin, deoarece nu pun accent pe cantitate, ci pe calitate. Pentru tatal din aceasta zodie, ii poti face cadou un decantor in forma de Glob Pamantesc, un suport antifurt pentru carduri, ce are si functie de incarcare a telefonului.


Cadouri tati Capricorn

Tatii Capricorni sunt perfectionisti, dar spre deosebire de Balanta, daca le prezinti o solutie mai buna pentru a face lucruri, o vor lua fara nicio retinere. Intotdeauna impecabil si la 4 ace, tatal Capricorn merita un cadou pe masura. Un top reglabil pentru pozitia spatelui (pentru ca tot este tare fasnet), dar si un set organizator pentru pantofi, pot fi alegeri inspirate pentru tatal nascut sub aceasta zodie.


Vezi si la noi si rama foto frumoasa, ceasuri de perete, set cadou accesorii vin si altele.


Cadouri pentru tati Sagetator

Tatal Sagetator adora sa calatoreasca, dar mai mult o face pentru spiritul de aventura pe care il are.El este un optimist, dar si foarte recunoscator pentru ca te are ca si copil, de aceea, fa-i un cadou de neuitat. Misterele naturii, istoria, flora si fauna lumii, sunt teme pe care tatal tau le adora, insa si sportul este preferat de el. Pentru cadou, alege o unealta multifunctionala cu lanterna si un suport de pix in forma de cavaler medieval.


Cadouri tati zodia Scorpion

Scorpionii sunt foarte amuzanti si seducatori, iar tatii nascuti sub acest semn zodiacal sunt caracterizati prin faptul ca au un spirit aventuros si tinerete vesnica. De asemenea, tatal Scorpion are si o latura romantica, iar cu un aparat de masaj al ochilor, ce are si muzica relaxanta, il poti surprinde extrem de placut. Pentru drumetiile acestuia, ii poti lua un set de ustensile pentru gratar, cu siguranta le va folosi.

Cadouri tati zodia Balanta

Tatalui Balanta ii place sa arate bine, sa aiba un stil elegant si frapant. El este o persoana rationala, insa nu este capricios. De asemenea, nativii Balanta pun mare pret pe aspectul lor fizic, de aceea un set de barbierit, o oglinda cu leduri (zi de nastere si altele), vor fi cadouri apreciate de acestia. Ca sa nu renunte la shake-urile care il mentin tanar si sanatos, atunci cand merge in vacante, ii poti lua un blender portabil si un dispenser pentru 4 lichide.


Cadouri tati zodia Fecioara

Tatii Fecioara sunt perfectionisti si organizati, le place sa vada totul ordonat si in conditii excelente, asa ca da-le ceva care ii ajuta sa-si mentina organizarea armonioasa. Portofelele, servietele sau organizatoarele se numara printre ideile de cadou pentru tatal Fecioara. Asadar, propunerile noastre de cadou pentru tatal Fecioara sunt un difuzor de aromaterapie, pentru a se mai relaxa din atata disciplina. De asemenea, un organizator de portbagaj va fi pe placul lui.


In concluzie, ideile noastre de cadouri pentru tati, in functie de zodie, pot fi luate in considerare pentru un dar iesit din comun, insa, adaptate caracteristicilor fiecarei zodii in parte. Este usor sa te ghidezi in functie de zodie, iar reactia tatalui tau, indiferent daca este Leu sau Gemeni, de exemplu, va fi de neuitat!

Hai la noi in magazin sa vezi oferte speciale pentru ceas de birou, ceas de perete, decantor bar  glob pământesc,  accesorii pentru vin, lampi 3D si altele. 

 
Cadouri pentru Tati - Pistol cu bani
-25% + Cadou

Pistol cu bani

79 Lei 59 Lei
1
Cadouri pentru Tati - Puzzle 3D Monociclu Ugears
-10%
Cadouri pentru Tati - Big Enter tasta antistres
-20%
Cadouri pentru Tati - Decantor de bauturi Rotativ
-37% Top 10

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!