20 idei frumoase despre cum sa-ti rasfeti mama de Ziua Mamei

20 idei frumoase despre cum sa-ti rasfeti mama de Ziua Mamei

O iubesti pe mama ta, asa-i? Sigur ca da. A fost alaturi de tine la fiecare pas - ti-a croit drumul prin scoala, te-a ajutat sa ai o cariera frumoasa, te-a sustinut ori de cate ori ai avut nevoie. Mama ta a fost cea mai prezenta persoana din viata ta. Eroina ta. Acum, nu crezi ca ar fi timpul sa-i oferi si tu ceva inapoi pentru tot efortul pe care l-a depus pentru tine si pentru toata dragostea imensa pe care ti-o poarta? Absolut. Si pentru ca Ziua Mamei se apropie rapid, acum este momentul sa arati ca iti pasa.

Dar, cum o sa faci asta? Ai putea incerca lucrurile traditionale: sa o suni, sa-i trimiti un sms, sa-i duci un buchet de trandafiri sau o cutie cu bomboane. Dar, oare mama ta nu merita mai mult de atat? Daca vrei sa o rasfeti cum probabil nu ai mai facut-o pana acum, iata cateva idei care te pot ajuta sa-i oferi o zi superba, de dimineata pana seara.

Am scris noi idei si trucuri pentru sarbatorirea mamei aici

 

masaj-ziua-mamei-1024x682

20 idei simple si accesibile pentru a-ti rasfata mama de 8 Martie

 

1. Nu o lasa sa ridice niciun deget

Primul lucru: fara aspirat, fara curatenie, gatit sau alte treburi. In definitiv, este ziua ei speciala!

 

2. Implica-i si pe cei mici

mama-si-fiica-gatesc-1024x683

Daca mama este bunica sau sotia copiilor tai, o idee buna este sa-i implici si pe ei in diverse activitati pentru Ziua Mamei. De exemplu, ei pot sa-i duca micul dejun la pat sau sa-i ofere flori din partea ta. Daca tu ai pregatit o bijuterie cadou, cei mici pot veni cu un al doilea dar vesel si creativ, cum ar fi o bratara sau un colier din bomboane colorate.

 

3. Mic dejun la pat

Prima parte a Zilei de 8 Martie ar trebui sa inceapa cu micul dejun. Poti sa gatesti tu sau poti comanda ceva pentru toata familia. Oricum, las-o sa se relaxeze si sa nu aiba grija pregatirii micului dejun pentru toti cei ai casei.

mic-dejun-la-pat-1024x683

4. Ofera-i cadoul unei case curate

Toate mamele sunt asa. Vor sa faca treaba si curatenie prin casa, chiar si de ziua lor. Dar, daca mama ta are de aspirat casa, de pus la spalat sau de curatat podeaua, ajut-o si fa tu aceste lucruri pentru ea. Las-o sa stea pe canapea si sa se relaxeze in timp ce tu faci sarcinile pe care ea le uraste cel mai mult. Daca nu-ti surade ideea de aface curatenie, atunci poti sa-i inchiriezi o menajera pentru toata ziua.

 

5. Un decor nou

Deseori, mamele vor sa faca schimbari prin casa, dar niciodata nu au timpul necesar pentru asta. De Ziua Mamei, ai putea sa-i implinesti visul si sa schimbi putin decorul casei: ar putea fi vorba despre un ghiveci cu susul in jos, o mica sera, o mini biblioteca sau un fotoliu nou.

ghiveci-cu-susul-in-jos-1890-8575

6. Mergi la cumparaturi pentru mama ta

Fiecare mama trebuie sa alerge deseori pentru a rezolva diverse lucruri: la posta, sa plateasca o factura, sa mearga la piata, sa-si ridice haina de la curatatorie etc. Ce-ar fi sa faci tu asta pentru ea, de Ziua Mamei, in timp ce ea poate sa ramana acasa si sa se relaxeze? Cu siguranta va aprecia gestul tau.  Pentru ca Ziua Mamei nu trebuie sa fie neaparat despre cadouri scumpe si voluminoase. Uneori, lucrurile cele mai simple si ieftine pot avea cel mai mare impact asupra sa.

 

7. Un upgrade pentru look-ul sau

Surprinde-ti mama cu o programare la salon si o sesiune rapida de cumparaturi: o tunsoare noua sau chiar o culoare noua a parului, manichiura, make-up, o fusta noua, pantofi noi etc. Cu un look nou, se va simti invincibila.

 

8. Gaseste-i o prietena veche si ajuta-le sa se reconecteze

Cu siguranta, mama ta ti-a povestit despre o prietena buna pe care a avut-o la un moment dat. Ajut-o sa-si gaseasca prieteniile vechi si cu siguranta ii vei oferi o bucurie imensa.

 

9. Uitati-va impreuna in albumele cu fotografii

Deseori putem uita ce pretioase sunt amintirile pe care le evoca fotografiile. Petreceti cateva ore rasfoind albumele cu poze si cu siguranta veti rade, va veti reaminti multe momente frumoase din viata voastra si veti petrece timp minunat.

 

10. Mergeti la un restaurant nou

Nu-ti sta in fire sa intri in bucatarie si sa gatesti? Atunci, ai putea sa mergi impreuna cu mama si familia ta la un restaurant nou.

 

11. Compune-i o scrisoare

scrie-o-scrisoare-de-ziua-mamei-1024x768

Ziua Mamei nu ar fi perfecta cu toate incercarile tale de a o relaxa, daca nu i-ai spune cat de mult o iubesti, cat de mult inseamna pentru tine, ce fericit(a) si norocos/ norocoasa esti ca o ai alaturi.

Uita de emailuri, telefoane sau sms-uri. Nimic nu se compara cu o scrisoare scrisa de mana si poate chiar livrata personal. Spune-i in scris mamei tale pentru ce ii multumesti si de ce este atat de speciala pentru tine. Daca esti suficient de creativ(a) poti chiar sa-i scrii o poezie.

 

12. O dupa amiaza distractiva

Mama ta viseaza sa ajunga intr-un salon de masaj, dar nu are posibilitate sau timp? Vrea sa mearga la cumparaturi si sa-si cumpere o noua pereche de pantofi? Iubeste natura si ar da orice sa mearga in aer liber cu toata familia? Orice ar fi, fa-i pe plac. Indiferent de activitatea de grup care se potriveste stilului ei, toata familia ar trebui sa se implice si sa-i dedice o zi speciala, asa cum isi doreste ea.

 

13. Spa la ea acasa

difuzor-de-aromaterapie-luna-cadou-1

Unul din cele mai bune lucruri pe care poti sa le faci de Ziua mamei, este sa-i creezi conditiile propice pentru relaxare. Pentru aceasta, ai putea sa folosesti un difuzor aromaterapie pentru a crea o atmosfera placut mirositoare si relaxanta, in propria sa casa. Poti alege uleiuri esentiale florale, subtile sau putin mai intense (in functie de preferintele sale), uleiuri cu actiune antistres, relaxare si inducere a unei stari de bine. Difuzoarele cu uleiuri esentiale sunt unele din cele mai potrivite cadouri 8 martie, pentru Ziua Mamei.

 

14. Masaj si relaxare de Ziua Mamei

norisor-pentru-masaj-si-relaxare-2653-9418

Cum ar fi Ziua Mamei, daca mama, cea care trudeste atat de mult pentru familia sa, nu ar avea un repaus doar pentru ea? Merita clipe de bunastare, iar pentru asta ii poti oferi un un cadou de wellness, cum ar fi un norisor pentru masaj si relaxare, o husa cu centre de masaj, o perna pufulete cu masaj, un pres pentru reflexoterapie sau un colier de masaj pentru gat. In afara de faptul ca aceste aparate de masaj induc o stare de calm, destindere si liniste, ele ajuta la ameliorarea unor dureri (de care mama ta nu se plange, dar pe care le resimte din cauza varstei). Gatul ei iti va multumi. Spatele ei iti va multumi. Picioarele ei iti vor multumi. Vei fi un adevarat erou pentru ea de fiecare data cand va porni aparatul de masaj pentru o noua sesiune de relaxare si ameliorare a durerilor.

 

15. Flori frumoase ca ea

Iata un fapt (semi) stiintific: mamele iubesc florile. Dar, in loc sa-i alegi pur si simplu un buchet clasic din floraria ta preferata, ce-ar fi sa mergi la un next level? In afara de faptul ca ai putea sa o surprinzi total cu un trandafir din aur sau un trandafir criogenat, puteti merge impreuna la un curs de aranjamente florale. Va fi un lucru placut pentru ea si veti petrece timp impreuna.

Trandafir-placat-cu-aur-de-24K

16. Timp petrecut impreuna

 

Chiar daca ai organizat o multime de activitati frumoase pentru mama ta de 8 Martie, retine ca acestea pot fi destul de epuizante pentru ea. Cu toate ca sunt distractive, ofera-i mamei cel mai pretios cadou: timpul tau. Asezati-va impreuna cu cei din familie, relaxati-va, discutati si depanati cateva amintiri frumoase, asa cum nu ati mai facut de ceva vreme.

 

17. Momentul dezvaluirii cadoului pentru Ziua Mamei

Cand este ziua ta, vine un moment special cand te astepti sa fii acoperit de cadouri. Pentru cineva care te-a crescut, acest moment poate fi unul deosebit. Daca este un eveniment special, cu toata familia adunata, poti incerca un cadou personal, cum ar fi proiectarea unui filmulet de familie sau o carte personalizata cu 50 de motive pentru care esti cea mai buna mama.

carte-cadou-cea-mai-buna-mama-2776-7558

18. Apropie-te de mama ta pentru a o cunoaste mai bine

mama si fiica impreuna

Chiar asa: cat de bine o cunosti pe mama ta? Cum si unde a crescut? Care sunt cele mai frumoase amintiri ale sale? Care a fost cea mai buna prietena a sa? Ce ar trebui sa stii despre istoricul sau medical? Care sunt dorintele sale neimplinite sau care sunt visele sale? Ai putea sa o ajuti sa-si indeplineasca o astfel de dorinta mareata? Vorbeste cu ea si incearca sa o cunosti mai profund.

 

19. Masa in familie

De cele mai multe ori, mamele sunt cele mai bune bucatarese din familie. Desi acest lucru este o onoare pentru ele, aceasta poate fi si o povara destul de grea. Chiar daca restul familiei ar putea sa nu aiba talentul mamei in bucatarie, ar trebui sa incercati si sa depuneti efort pentru a gati o cina festiva perfecta pentru Ziua Mamei. Alegeti preparatele pe care mama le iubeste, luati o sticla de vin bun, gatiti si bucurati-va cu totii.  A... si nu uitati desertul.

 

20. O perna perfecta

Aceasta este o idee interesanta pe care poti sa o transformi intr-o traditie, an de an, de Ziua Mamei. In fiecare an, cumpara pentru mama o perna noua, pijamale de matase, o lampa superba pentru noptiera sau orice cadou de lux, pe care ea sa-l poata folosi atunci cand se aseaza seara in pat. Daca ai ales o perna sau o lenjerie, aseaz-o frumos pe pat chiar inainte sa mearga la somn, iar pentru cel mai tare efect, pune alaturi o crenguta de menta.

 

Concluzie rasfat Ziua Mamei

Vine, vine primavara si primavara aduce cu ea minunata Zi a Mamei de 8 martie. Cu totii stim ca mamele merita sa fie rasfatate si sarbatorite cat mai frumos in aceasta zi speciala. Te intrebi ce cadou deosebit ai putea sa-i oferi anul acesta? Acum stii: ai putea sa-i dai timpul tau, sa-i spui cat de mult o apreciezi si sa-i oferi cadoul suprem: o zi de relaxare si rasfat deplin.

 

Pentru categoria cadouri pentru mama din magazinul Mindblower click AICI

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!