Top 10 idei cadouri Mama in 2021

Top 10 idei cadouri Mama in 2021
Crezi despre tine ca esti destul de bun/a la ales cadouri inspirate de fiecare data. Totul... pana la mama ta. Atunci cand trebuie sa gasesti un cadou special pentru mama ta, parca ti se pune ceata pe ochi si nu mai stii ce sa alegi ca sa fie potrivit. E normal sa se intample asta, pentru ca vorbim de mama ta. Cu cat omul pentru care cautam un cadou este mai special pentru noi, cu atat va fi mai dificil sa-i gasim un cadou potrivit. Cand mergi la o petrecere oarecare, intri pe site, dai 2 - 3 clickuri si ai gasit cadoul care se potrivete. Dar, cand se apropie ziua de nastere a mamei tale, Ziua Mamei, ziua ei de nume, Craciunul sau alta ocazie deosebita, nu stii cum se face ca te intepenesti dintr-o data.

Pentru ca mama ta este cea mai importanta persoana pentru tine, vrei sa alegi cu inima si vrei sa alegi bine. Tocmai pentru ca este atat de lipita de sufletul tau si o cunosti atat de bine, poate fi greu sa te opresti la un cadou potrivit pentru ea.

Vrem sa-ti dam o mana de ajutor si am adunat aici 10 idei super bune de cadouri pentru mama. Sunt cadourile cele mai vandute pentru mame, cele mai apreciate de mame si cele mai inspirate.

 

1. Trandafir placat cu aur de 24K

Trandafir placat cu aur de 24K
Pentru ca vrei ce e mai bun pentru mama ta, alege un trandafir din aur, de 24K. Aceasta floare nemuritoare poate simboliza legatura voastra magica, unica, materna, care trece dincolo de timp si spatiu. Poate ca mama ta are deja o gradina de flori proaspete, dar va fi atat de incantata sa primeasca de la tine un trandafir nemuritor, stralucitor, scump si atat de frumos. La baza, acesta este un trandafir natural, uscat prin tehnici speciale. Apoi, a fost imbracat cu atentie in multe foite subtiri din aur de 24K. Trandafirul se odihneste intr-o cutie rafinata, alaturi de un certificat care ii atesta autenticitatea. Mama ta va putea sa-l puna intr-o vaza, sa-l tina la vedere si sa se gandeasca la tine de fiecare data cand il zareste.
              

 

2. Sezi comod, husa cu centre de masaj

Sezi comod, husa cu centre de masaj

Daca mama ta lucreaza la birou sau conduce masina, aceasta husa cu centre de masaj o sa-i prinda tare bine. De fapt, poate fi folosita si pe alt scaun ori pe un fotoliu. Dupa o perioada grea de tensiune, un masaj de relaxare face minuni: alunga durerile si disconfortul, combate stresul si insomnia, aduce relaxare si calmitate in toti muschii.


3. Barometru Meteo Glob Pamantesc      

Barometru Meteo Glob Pamantesc

Acesta este un obiect decorativ foarte curios, pe care mama ta poate sa-l puna la vedere pentru a-l admira si pentru a-l consulta din cand in cand. Spre deosebire de alte decoratiuni, acest obiect se transforma in functie de vremea ce urmeaza.

 


4. Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape    

Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape

Un obiect decorativ si o lampa cu totul originala, acest Glob Pamantesc care pluteste este un cadou potrivit pentru mame. Globul cu Harta Lumii pluteste intr-un semicerc si se invarte, pentru ca functioneaza conform unui sistem electromagnetic. Are o baza stabila cu micro procesor si mai multe piese electronice care fac magia posibila. Luminile sale sunt LED si colorate, astfel ca Globul arata senzational la intuneric. Mama ta il va putea pune pe birou, in dormitor sau in living.

 

5. Cutie bijuterii, cu cheita, Verde smarald

Cutie bijuterii, cu cheita, Verde smarald

Are cateva bijuterii foarte dragi, care sunt legate de o multime de amintiri. Ajut-o sa-si pastreze in siguranta si intr-un singur loc aceste bijuterii deosebite. Poate fi vorba despre inelul de logodna pe care l-a primi de la tatal tau, o bratara pe care a mostenit-o de la mama ei, un lantisor de aur pe care l-a primit de la tatal tau cand te-ai nascut tu sau o pereche de cercei superbi pe care si i-a cumparat singura cand a fost la Roma. Daruieste-i locasul perfect pentru a pune toate aceste amintiri frumoase si podoabe scumpe.
              

6. Saltea masaj Norisor cu bunastare

Saltea masaj Norisor cu bunastare

Ohh, cata nevoie are mama ta de relaxare! Este cea mai puternica femeie pe care o cunosti. Este cea mai harnica. Este persoana care s-a sacrificat toata viata pentru a tine familia unita si fericita. Pentru noptile nedormite cand ti-a vegheat somnul pentru ca te-a incercat boala, pentru diminetile cand te astepta cu ceva bun si aburind la masa, pentru zilele in care te incuraja neincetat desi era obosita, pentru serile in care nu mergea la culcare pana cand nu iti spunea o vorba buna, ofera-i acum aceasta oaza de relaxare. Salteaua are mai multe centre de masaj, precum si functie de incalzire. Cand nu se foloseste, se pliaza usor pentru a fi depozitata intr-un dulap sau un sertar.
              

7. Organizator cosmetice Cutie cu oglinda iluminata LED  

Organizator cosmetice Cutie cu oglinda iluminata LED

Mama ta este este minunata pentru ca lasa timpul sa treaca pe langa ea. De cand o stii, a fost o femeie cocheta, eleganta, ingrijita si erai mereu mandru/ mandra cand venea la sedintele cu parintii. Pentru ca pretuiesti aceasta prestanta a sa, ofera-i un organizator deosebit pentru toate cosmeticele pe care le are. Acest organizator transparent dispune de mai multe locasuri transparente, precum si de o oglinda iluminata cu becuri LED. Cutia organizatoare este prevazuta si cu maner, pentru transport facil sau multare rapida dintr-o camera in alta.

 

8. Aparat masaj Shiatsu termal, terapeutic si tonic

Aparat masaj Shiatsu termal, terapeutic si tonic

Desi inima ta va ramane vesnic tanara, varsta incepe sa-si spuna cuvantul, iar mama ta acuza tot felul de dureri de spate, de mijloc, umeri sau gat. Alina-i aceste dureri si ajut-o sa se relaxeze si sa se detensioneze, in confortul propriei case. Poate ca e reticenta atunci cand ii propui sa mergeti impreuna la masaj, dar cu siguranta va fi mult mai deschisa sa foloseasca acest aparat de masaj acasa. Aparatul ofera mai multe moduri si intensitati de masaj, precumsi o functie de incalzire.
              

9. Difuzor Aromaterapie uleiuri esentiale 7 culori, 400 ml

 Difuzor Aromaterapie uleiuri esentiale 7 culori, 400 ml

Acest difuzor pentru aromaterapie este unul din cele mai inspirate cadouri pentru mame. Functioneaza cu uleiuri esentiale, formule 100% naturale, care pot tot felul de proprietati benefice. De exemplu, uleiul de lavanda combate stresul, stimuleaza productivitatea, alunga insomnia si induce un somn mai odihnitor. De asemeanea, noile difuzoare aromaterapie sunt si umidificatoare excelente, perfecte pentru hidratarea pielii. In plus, mama ta va putea sa-si aleaga aromele preferate pentru a inmiresma spatiul in care locuieste sau lucreaza.
                             

10. Lampa Calea Lactee

Lampa Calea Lactee

Calea Lactee este o lampa foarte frumoasa pe care mama ta o poate folosi ca lumina de veghe pe timp de noapte. Lampa are doar 18 grame, dimensiuni compacte si include un suport din lemn. Telecomanda din pachet poate fi folosita pentru a schimba culorile pe care le emite (poate afisa pana la 16 nuante RGB), oferind o imagine foarte colorata, tonica si optimista.

Acestea sunt cele mai frumoase cadouri pentru mame. Alege de aici si surprinde-o, indiferent ca vine ziua ei de nastere, ziua de nume, Ziua Mamei, Craciunul sau alta ocazie deosebita. Spune-i cu un cadou bine ales cat de tare o iubesti, cat de importanta este pentru tine, cat de mult pretuiesti prezenta ei in viata ta si ce norocos/ norocoasa esti ca o ai langa tine. Uneori parca nici nu ai nevoie de o ocazie speciala ca sa o magulesti si sa o bucuri cu un cadou frumos.


 
Cadouri pentru Sotie - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!