6 august este Ziua Berii. Trateaza-te ca atare

6 august este Ziua Berii. Trateaza-te ca atare
Stii ca 6 August este Ziua Berii, o alta zi traZnita din an? Daca in timpul anului bei bere de placere, pe 6 august rasfatul ar trebui sa atinga cote maxime.

Initial, Ziua Berii a inceput in Statele Unite, in Santa Cruz, California, cu scopul de a sarbatori mestesugul fabricarii berii. Un alt motiv a fost de a arata apreciere celor implicati in fabricarea berii. Apoi, incet incet Ziua Berii s-a extins la nivel International, devenind un prilej de bucurie si sarbatoare speciala pentru toti cei indragostiti de bautura cu hamei. Azi, Ziua Berii se celebreaza pe 6 continete, in peste 50 de tari.

In aceasta zi, cei din industria berii si cei care adora sa o deguste impartasesc tehnici de fabricare, idei si alte experiente interesante despre consumul de bere. De asemenea, exista o diversitate de alimente si activitati care insotesc Ziua Berii.


se cadou degustare bere

Cei care au declarat Ziua Berii au facut asta din 3 motive principale:

 

  •  ca oamenii sa se intalneasca cu prietenii lor si sa se bucure de gustul berii
  •  pentru a-i sarbatori pe cei responsabili de prepararea si servirea berii
  •  pentru a uni lumea sub un singur steag al ... berii (desigur). Toate tipurile de bere de natiuni diferite sunt celebrate intr-o singura zi.

 

dozator trofeul de bere
Cum sarbatoriti Ziua Berii?

 

Ohh, asta e chiar distractiv. Uite doar cateva idei interesante:
 

  • experimenteaza mai multe tipuri de bere
  • organizeaza o petrecere cu prietenii si ridicati impreuna Trofeul de bere
  • daca ai auzit ca se organizeaza un eveniment special de Ziua Berii, participa si tu. E chiar distractiv. Sigur nu o sa lipseasca berea de acolo.
  • incearca azi o bere complet noua. Stii ca exista peste 100 de tipuri diferite de bere in lume si practic sunt mii de branduri diferite? Prin urmare, intotdeauna exista o ocazie buna sa incerci ceva nou in materie de bere. Gruit, Oyster Stout si Gose sunt doar 3 soiuri faimoase care merita degustate. Pentru mai multe soiuri, vezi al nostru Ghid razuibil Expert in Bere
  • aduna-ti gasca si impartasiti lucruri amuzante si interesante despre bere

ghid-razuibil-expert-in-bere-2656-4591

Iata cateva repere:
 

  • Istoria Oktoberfest a inceput in Munchen in anul 1810 ca moment de celebrare a nuntii regale a printului Ludwig cu printesa Therese de Saxonia.
  • La un targ din Texas din anul 2010, Berea Prajita a castigat premiul pentru cea mai creativa mancare ... prajita. (Oooo, pai cine isi imagina ca berea poate sa fie prajita???)
  • O conducta speciala de bere a fost creata in Germania. Peste 370 000 de litri de bere au circulat prin 7 km de teava pentru a stinge setea vizitatorilor unui festival de muzica heavy metal. Scopul organizatorilor a fost de a impiedica deteriorarea gazonului de catre camioanele de bere care ar fi circulat in cadrul festivalului.


Acesta fiind spuse, ridicati trofeul de bere, eliberati dopul butoiului, umpleti cizma de bere sau halba de bere din cupru (pentru experiente originale, faceti baie intr-o cada in care ati aruncat bombe sfaraitoare cu aroma de... bere) si petreceti cum stiti mai bine. E Beer Day, Baby!

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!