6 Sfaturi minunate despre cum sa primesti un cadou

6 Sfaturi minunate despre cum sa primesti un cadou
Multora dintre noi ne-ar prinde bine niste sfaturi cu privire la modul in care trebuie sa primim cadourile cat mai gratios. Atunci cand primesti un cadou, este important ca persoana care ti l-a facut sa inteleaga ca apreciezi acest lucru.

Iata cateva sfaturi care te pot ajuta in acest sens. Foloseste-le in functie de modul in care se potrivesc cel mai bine personalitatii tale. Nu te forta sa fii ceea ce nu esti, pentru ca aceasta stare artificiala ar putea avea un efect exact opus.

1. Observa ambalajul

Unul din primele lucruri frumoase pe care le poti face este sa observi ambalajul. Cadourile vin in toate formele si dimensiunile... si in ambalaje diferite. Este perfect acceptabil sa comentam daca ambalajul este special sau daca lipseste. Desigur, daca este prezentat intr-un mod atractiv, poti complimenta acest lucru. Multe persoane depun efort pentru a impacheta cadourile intr-un mod cat mai special.

2. Arata-ti incantarea

Multi dintre noi credem ca ne comportam prosteste daca aratam cat de mult ne place un cadou, dar nu este asa. Daca un cadou ne surprinde si ne incanta, ar trebui sa exprimam acest lucru, pentru ca va veni ca o multumire extraordinara pentru cel care ne-a facut cadoul. In felul acesta, cel care ti-a pregatit cadoul o sa stie ce te-a incantat si data viitoare va veni la tine cu un alt cadou reusit. Daca tu insa nu-i transmiti nimic sau incerci sa pari neutru, s-ar putea sa creada ca nu-ti place cadoul.

Tu cand oferi cuiva un cadou, nu-ti place sa afli daca sarbatoritul este sau nu incantat de el? Cu siguranta nu trebuie sa faci un spectacol din asta, dar important este sa arati cu adevarat ca esti incantat de cadoul primit.
3. Spune "Multumesc" din toata inima

Sa spui multumesc este un lucru pe care toti il facem atunci cand primim un cadou. Dar, conteaza modul in care o spui. Adevarul este ca poti spune "multumesc" si daca nu-ti place ceea ce ai primit. A spune multumesc este o simpla curtoazie, dar daca chiar iti place cadoul, dezvolta acest "multumesc". Crede-ne pe cuvant - conteaza enorm!

4. Desfa cadoul, uita-te la el, vorbeste despre el, despre cum o sa-l folosesti

Daca e un obiect vestimentar, imbraca-l. Daca e o oglinda, deschide cadoul si priveste-te in ea. Daca e o pereche de sosete colorate, incalta-le daca situatia iti permite. Sigur, totul depinde de ceea ce primesti. Dar, este important sa desfaci cadoul de fata cu persoana care ti l-a oferit, pentru ca ea sa-si dea seama daca il place, daca te incanta. Acest lucru permite daruitorului sa cimenteze ceea ce stie despre preferintele tale.

5. Afiseaza-te cu cadoul primit

Oricine se bucura sa vada ca ceea ce a daruit este folosit. De aceea, daca ai primit un set de ustensile de gratar si iti inviti prietenii la pranz, scoate afara si foloseste cadoul primit. Daca primesti o lampa de veghe, aseaz-o la vedere pentru ca cel sau cea care ti-a daruit-o sa vada ca iti este utila si o folosesti.
Daca primesti un trandafir de aur de la iubitul tau, nu-l ingramadi intr-un sertar, ci pune-l la vedere, ca dovada ca pretuiesti enorm gestul si cadoul sau. Astfel de gesturi valideaza cadourile reusite si cei care ti le-au daruit se vor bucura nespus.

6. Spune-i ca-ti place

Daca-ti place cadoul, spune-i asta. Spune-o intr-un mod simplu si exprima exact ceea ce simti. Unul din cele mai bune sfaturi atunci cand primesti un cadou este acesta: gandeste-te cum ti-ar placea sa reactioneze o persoana cand ii oferi tu un cadou. Apoi, reactioneaza si tu la fel, sincer si natural.

Ca o concluzie, tu esti cel sau cea care trebuie sa-si dea seama care sunt reactiile cele mai confortabile pe care le poate avea atunci cand primeste un cadou. Fiecare om e unic si fiecare reactie este unica. Cele de de mai sus sunt doar sfaturi orientative pentru a-ti face o idee cat mai buna despre cat de important este sa arati celui care ti-a oferit un cadou ca il apreciezi cu adevarat.  

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!