7 motive sa faci cadou un suport masuta laptop, pliabil si reglabil

7 motive sa faci cadou un suport masuta laptop, pliabil si reglabil
Laptopul este un echipament esential pentru cei care lucreaza de acasa, la birou sau sunt foarte activi. Dar, desi ele ofera flexibilitatea de care avem nevoie, laptopurile nu sunt o optiune ergonomica pentru ore prelungite de lucru. Pentru ca laptopul are un design subtire, compact, cu ecran si tastatura atasate, practic esti obligat sa te apleci doar ca sa vezi clar ce afiseaza ecranul.

Daca lucrezi intr-o pozitie incomoda si necorespunzatoare pe laptop, timp de mai mult de doua ore pe zi, nu va trece mult pana cand vei incepe sa experimentezi probleme de sanatate, precum dureri de gat si umeri, dureri de spate si mijloc, tensiuni musculare etc. In plus, vei fi mai putin productiv.

lapwood-masuta-pliabila-din-bambus-2841-2673

In schimb, un suport masuta laptop reglabil si ergonomic te ajuta sa adopti o pozitie corecta. Este una din cele mai ieftine si simple modalitati de a-ti proteja sanatatea si de a-ti imbunatati calitatea vietii.

Iata 7 motive pentru care un suport laptop reglabil si pliabil este unul din cele mai practice si inspirate cadouri.


1. O mai buna productivitate cu  masuta laptop multifunctional

suport-masuta-laptop-pliabil-si-reglabil-din-aluminiu-4171-1621 (1)

Oricine oboseste mai usor atunci cand lucreaza pe un laptop fara un suport adecvat. Acest lucru este cauzat de postura necorespunzatoare care te determina sa-ti incordezi privirea. In schimb, cu un suport masuta laptop poti lucra intr-o pozitie confortabila si poti ramane productiv pe parcursul intregii zile. Sarbatoritul sau sarbatorita care va primi acest cadou de la tine va observa imediat schimbarea.

 


2. O ergonomie mai buna cu o  masuta pentru laptop



Suportul ridica ecranul la nivelul ochilor si astfel ofera o ergonomie mai buna. Chiar daca sarbatoritul va lucra timp prelungit pe laptop, nu va mai simti tensiune in zona gatului si spatelui, efecte care apar des atunci can privirea este fortata in jos.

 

3. O durata de utilizare mai mare pentru laptop

suport-masuta-laptop-pliabil-si-reglabil-din-aluminiu-4171-5189 (1)

Cand folosesti laptopul pe o suprafata plana, de obicei se acumuleaza caldura la baza sa, iar acest lucru poate cauza probleme pentru laptop, inclusiv scurtarea duratei sale de functionare. In schimb, un suport adecvat ridica laptopul si il pastreaza rece, bine ventilat. Astfel, componentele sale nu se vor supra-incinge, iar laptopul va rezista mai bine in timp.


 

4. Libertate de miscare



Cu un suport masuta laptop, poti sa lucrezi usor de pe canapea, de acasa, de la birou sau din delegatii. Este usor si portabil, asa incat il poti plia rapid si il poti pune in geanta de voiaj atunci cand pleci intr-o calatorie. Asta inseamna ca poti avea un spatiu de lucru ergonomic oriunde.

suport-masuta-laptop-pliabil-si-reglabil-din-aluminiu-4171-9820 (1)

5. Flexibilitate in utilizare (suport reglabil pe inaltime)


Un suport bun pentru laptop poate fi folosit si pentru alte activitati sau obiecte cum ar fi carti (citit), partituri, tablete etc.

 

6. Unghi reglabil


Ofera cadou un suport masuta laptop pentru ca acesta il poate ajuta pe sarbatorit sa-si pozitioneze mult mai usor unghiul de lucru, de fiecare data. Astfel, se reduce stralucirea ecranului, iar ochii sunt mai bine protejati.

 

7. Suport laptop Smart & chic

masuta-laptop-lapwood-din-bambus-2841-9557 (1)

Cel mai bun lucru la un suport masuta laptop este ca ofera un design modern, inteligent si flexibil. Este un cadou practic multifunctional pentru oricine, cea mai buna idee de cadou pentru confort sporit, imbunatatirea posturii si cresterea productivitatii.


 

Pentru cine este acest cadou - o masuta reglabila pentru laptop?

 
  • pentru cei care lucreaza remote, de acasa
  • pentru cei care lucreaza mult pe laptop
  • pentru cei care se plang de durere de spate sau gat dupa ore prelungite petrecute pe laptop
  • pentru cei pe care i-ai vazut chirciti in pat sau intr-un fotoliu cu un laptop in brate
  • pentru cei care inca nu au aflat cat de util si practic este un suport masuta laptop ergonomic
  • pentru cei pe care vrei sa-i surprinzi cu un cadou functional
  • pentru rude, prieteni, amici, colegi buni
lapwood-masuta-pliabila-din-bambus-2841-2673

Cu ce ocazie poti sa oferi o masuta pliabila?

 
  • drept cadou de Craciun
  • o masuta reglabila laptop pentru ziua de nastere
  • pentru onomastica
  • pentru a multumi unui coleg care te-a ajutat
  • pentru a aprecia eforturile unui adolescent care invata bine
  • drept cadou de casa noua
Zilele trecute, a sunat o clienta la noi in call center pentru ca a primit o masuta de laptop si voia sa stie cine i-a trimis-o. Am descoperit ca era chiar de la sefa ei - un gest impresionant care arata ca unei antreprenoare ii pasa de sanatatea si confortul celei cu care colaboreaza.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!