8 August - Ziua Internationala a Pisicii

8 August - Ziua Internationala a Pisicii
Ai auzit de Ziua Internationala a Pisicii? Serios, la cat de multe zile traZnite in an exista, era imposibil sa nu fie una rezervata pentru felinele blande, pufoase si iubitoare. 8 August, Ziua Internationala a Pisicii este momentul perfect sa-ti iubesti, sa-ti cadorisesti, sa-ti iei in brate pisicuta si sa te joci cu ea.

Ziua Internationala a Pisicii a fost infiintata in anul 2002 de Fondul International pentru bunastarea animalelor. De atunci, multe organizatii, natiuni si oameni s-au alaturat noii traditii de onorare a felinelor. Aceasta zi este o buna oportunitate sa:
  •  te conectezi cu prietena ta blanoasa
  •  celebram o relatie speciala intre oameni si pisici
  •  sarbatorim pisicile
  •  militam pentru bunastarea si siguranta pisicutelor la nivel local si mondial
cana-haioasa-in-forma-de-pisica-purrfect-3-4017-1331

De peste 9500 de ani, pisicutele sunt tovarasii omului. Azi, pisica este cel mai popular animal de companie din intreaga lume. Dar, o pisica este mai mult decat un animal de companie. Studiile arata ca interactiunile cu pisicutele pot imbunatati sanatatea si pot reduce raspunsurile fizice la stres. Sa ai o pisica in casa inseamna o sanatate psihica mai buna, pentru ca pisicile ofera sprijin emotional persoanelor care sufera de anxietate, depresie si singuratate.

Multe tari sarbatoresc Ziua Internationala a pisicilor pe 8 august, dar exista si state care au propria zi nationala a pisicilor. De exemplu, in Japonia Ziua Pisicilor este pe 22 februarie, in SUA pe 29 octombrie, in Rusia pe 1 Martie.


Masca-de-dormit-Pisicuta-5-165-977557

Cum poti sarbatori Ziua Internationala a Pisicutelor?

Iata cateva idei pentru a sarbatori Ziua Internationala a Pisicutelor.

1. Adopta o pisica
Daca nu ai inca o pisica, poti sa adopti una de care sa ai gija. Astfel, vei putea oferi unei pisici dragostea si siguranta de care are nevoie. S-ar putea chiar sa-ti ridice starea de spirit.

2. Pregateste o gustare speciala pentru pisica ta
Daca vrei sa-ti rasfeti pisica, poti gati ceva deosebit pentru ea in aceasta zi.... ceva cum ar fi niste fursecuri cu ton.

3. Cumpara un GPS tracker pentru pisicuta ta
Acesta este un dispozitiv special care te ajuta sa-ti localizezi foarte usor pisicuta.

4. Cumpara un cadou frumos pentru pisicuta ta
Poate fi o jucarie sau o delicatesa, un cos nou pentru dormit sau orice alt cadou ingenios. Vezi si IQ Test pentru pisici daca vrei sa-ti testezi pisica si sa petreceti clipe foarte amuzante.

IQ Test pentru pisici


5. Dezmiard-o cu o perie moale
Oh, da, asta chiar ii place: sa ii perii blanita cu o perie moale. Astfel, o sa-i indepartezi excesul de par si va ramane moale si foarte pufoasa.

6. Cumpara o zgarda si eticheteaz-o cu numele si numarul tau de telefon
In caz ca se pierde, cei care o gasesc vor da usor de tine. De aceea, un astfel de guler cu numele si numarul tau de telefon este foarte utila.

7. Angajeaza un fotograf profesionist pentru animale de companie si faceti o sedinda foto
Asta e tare distractiv. Daca iti iubesti atat de tare pisicuta, de Ziua Internationala a Pisicii este o idee buna sa-i organizezi o sedinda foto oficiala. Apoi, vei putea sa partajezi pozele cu prietenii si familia ta de pe retelele de socializare. Mda... sunt sanse sa devina vedeta.

suport-bijuterii-3-pisicute-2641-3458


8. Arunca in aer o petrecere de Ziua Pisicilor
Cheama-ti prietenii (insotiti de pisicile lor) si faceti o petrecere de pomina. Pisicutele se pot delecta cu tot felul de jucarioare si gustari, iar voi (oamenii mari :D ) va puteti rasfata cu alte delicii.

9. Ofera un cadou frumos unui prieten care are o pisica
Poate ca tu nu ai (inca) o pisica. Dar, daca stii pe cineva care iubeste pisicutele, este o idee buna sa-i oferi un cadou inspirat - ar putea fi un suport stand cu pisicute, o cana cu urechi de pisica, o mascuta de dormit pisicuta etc.

Hei, sa recunoastem. Pisicile sunt companionii nostri preferati. Ce ne-am face fara ele? Prin urmare, in cinstea pisicutelor intelepte si iubitoare din viata noastra, va invitam sa va bucurati cum stiti mai bine de aceasta zi speciala.


 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!