8 Lucruri pe care trebuie sa le stii despre nativii Lei

8 Lucruri pe care trebuie sa le stii despre nativii Lei
Daca ai in viata ta un Leu (membru al familiei, coleg de munca, prieten, iubit), aceste lucruri te vor ajuta sa-i gasesti mai usor un cadou potrivit, dar si sa-l intelegi mai bine si sa stii cum sa te porti cu el.

Iata astfel 4 puncte forte si 4 puncte slabe ale nativilor lei.

Cand te gandesti la lei si foc, probabil ca te gandesti la ceva mare si tare - un om care porunceste, puternic, cald si care iti ia ochii. Aceste calitati admirabile ale leilor si ale focului arata destul de mult trasaturile ce definesc acest semn zodiacal.


4 Puncte tari ale Leilor
Personalitatea Leului este cunoscuta cel mai adesea pentru ca prezinta patru puncte forte:
1. generozitate
2. incredere in sine
3. determinare
4. leader natural

 

1. Leii sunt generosi

Ai un prieten despre care poti spune ca isi da si camasa de pe el? Cel mai probabil este leu. Leii sunt cei mai generosi atunci cand vine vorba despre cadouri. Adevarul este ca ei au multa dragoste de oferit. Daca un Leu iti face loc sa patrunzi in inima lui, considera-te norocos/ norocoasa. Leii tind sa fie extrem de generosi cu timpul, atentia, afectiunea si banii lor. Drept urmare, ei tind sa atraga oamenii ca un magnet - nu e de mirare ca Leii au o multime de prieteni.

2. Incredere in propriile forte

Increderea in sine e un lucru natural pentru Lei. Acesti nativi stiu ca sunt puternici si poruncitori si nu se tem sa arate acest lucru. Leii sunt tipul de persoane care isi pot purta parul intr-un stil crazy, doar pentru ca asa vor ei. Nu le e teama sa le placa ceea ce le place si se poarta cu incredere. Sunt foarte priceputi in a te convinge sa-ti placa si tie ce le place lor.

3. Determinare

Leii sunt, de asemenea, perseverenti si decisi, ceea ce ii face aproape de neoprit atunci cand te gandesti cat de mare este stima lor de sine. Cand un Leu si-a propus sa realizeze ceva, nu se va opri pana cand ceea ce isi doreste nu se va infaptui (si se va infaptui bine). Determinarea lor este, de obicei, alimentata de un optimism de neclintit, care ii motiveaza chiar si atunci cand calea spre indeplinirea obiectivelor devine anevoioasa.
De aceea, leii nu se multumesc cu obiective usoare, ci au obiective marete. Ei sunt binecunoscuti pentru ca isi fixeaza obiective inalte si reusesc sa le atinga.

4. Leaderi din nastere

Increderea in sine, determinarea si generozitatea sunt trasaturi pe care multi oameni le admira si le doresc. Prin urmare, nu este o surpriza ca Leii sunt foarte buni leaderi. Carisma lor ii atrage pe cei din jur, iar increderea in fortele proprii le inspira incredere celor apropiati. In plus, generozitatea si optimismul genereaza loialitate in cei pe care pe care ii conduc.


4 Puncte slabe ale leilor

Atunci cand punctele forte sunt duse la extrem se pot transforma in puncte slabe. Principalele atribute ale leilor sunt generozitatea, increderea in fortele proprii, determinarea si leadershipul. Dar, exista si o latura inversa pentru aceste calitati.

1. Naivitate

Generozitatea Leilor ii poate face sa fie vulnerabil in fata dezamagirilor. Leii isi deschid inima in fata multor persoane si nici nu sunt zgarciti sa-si arate generozitatea. Natura lor increzatoare ii poate lasa dezamagiti atunci cand loialitatea nu este reciproca. Leii echilibrati se asigura ca au in jur oameni de incredere.

2. Aroganta

Leii pot deveni extrem de aroganti. Avand o incredere foarte mare in ei insisi nu se tem sa arate ca se iubesc si se pretuiesc si sunt mandri de ceea ce au si ceea ce pot sa faca. Deseori pot deveni egoisti. Leii aroganti au tendinta de a face totul pentru ei si pot deveni respingatori fata de oamenii care nu impartasesc aceleasi obiective si credinte ca si ei.
Pentru a evita acest lucru, Leii trebuie sa se asigura ca isi tempereaza increderea cu o doza sanatoasa de smerenie. Procedand astfel, , leii isi vor putea mentine ego-ul in control. Pe termen lung, aceasta va fi cheia construirii unor relatii puternice care  ii vor sprijini in atingerea obiectivelor.

3. Incapatanare

Determinarea Leului se poate traduce in incapatanare. Leii muncesc din greu pentru a-si atinge obiectivele si pentru a-si onora responsabilitatile. Spiritul lor independent ii impiedica deseori sa ceara ajutor atunci cand au nevoie de el. In aceste situatii, vointa Leilor poate arata cat sunt de incapatanati.

4. Incapacitatea de a accepta criticile

In fine, pasiunea leilor pentru leadership poate insemna ca se lupta cu multe critici. Leii sunt obisnuiti sa fie iubiti de toata lumea, iar carisma lor tinde sa-i scoata chiar si din cele mai dificile situatii. Dar, leii nu sunt imuni la luarea unor decizii proaste. Cand esti prea increzator in tine, poti sa cazi in capcana de a crede ca nu gresesti niciodata. Veste noua pentru lei: toata lumea face greseli!

Leii cu capul pe umeri cunosc acest lucru despre ei insisi si lucreaza din greu pentru a fi mai deschisi la alte opinii si la alte idei. Ei exerseaza pentru a nu lua criticile atat de dur, ceea ce este o abilitate importanta pentru leaderi. Este o idee buna ca leii sa se inconjoare de oameni in care pot avea incredere, cum ar fi Racii sau Capricornii.

Vrei sa faci un cadou inspirat unui leu? Rasfoieste o multime de idei grozave in magazinul nostru.

 

Cadouri pentru Sot - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!