Cadouri pentru mama 2020 - Cele mai originale 6 idei care-i incalzesc inima

Cadouri pentru mama 2020 - Cele mai originale 6 idei care-i incalzesc inima

“Ajutoor! Caut cadouri pentru mama si nu stiu ce sa aleg. Vreau sa-i ofer cadoul perfect pentru a o sarbatori intr-un mod special, dar nu stiu de unde sa incep.”

Nu-ti face probleme. Ai ajuns unde trebuie. Avem idei creative pentru alegerea unui cadou potrivit pentru mama.

Craciunul, ziua de nastere , aniversarea casatoriei, Ziua Mamei sau alta ocazie specială - sunt toate oportunitati nemaipomenite ca sa-ti arati dragostea fata de mama ta. Daca vrei sa fie ceva cu totul special, poti alege un cadou care sa o ajute sa incerce noi activitati (calatorii, pasiuni) si sa-si pastreze corpul si mintea sanatoasa (prin exercitii fizice, citit si scris…). Multe mame apreciaza cadourile clasice cum ar fi o caseta de bijuterii, un trandafir de aur sau un trandafir nemuritor criogenat. Ramai cu noi sa afli cele mai originale 6  idei cadouri pentru mama care-i incalzesc inima.

sfaturi-cadouri-pentru-mama-1024x576

Cele mai originale 6 idei cadouri pentru mama in 2020

 

1. Ajut-o sa intalneasca oameni noi sau sa incerce lucruri noi

- Poti sa o inscrii la un curs de dans, de gatit sau pentru o limba straina.

- Cumpara-i un kit de inceput pentru un hobby. Poate fi ceva legat de pictura, de gradinarit sau pentru degustare de vinuri.

Wine tasting este un hobby foarte popular in randul femeilor din Vest. Unele femei sunt tentate de degustarea vinurilor diverse, iar altele aspira sa devina un adevarat “somelier”. Daca crezi ca mama ta ar fi interesata de acest domeniu, un cadou minunat pentru ea ar fi un set de accesorii pentru vinuri sau chiar un ghid de vinuri.

 

2. Ajut-o pe mama ta sa calatoreasca mai mult

Mama ta viseaza sa ajunga la Roma sau la Paris, la mare sau intr-o anumita regiune muntoasa? Poate ca si-a dorit dintotdeauna sa calatoreasca mai mult, dar nu a avut timp sau nu a reusit pana acum. In prezent, tu si fratii tai sunteti mari, iar ea poate reveni la acesta pasiune. Vezi cadouri pentru mama cu miros de calatorii - harta razuibila, portofel antifurt, perna voiaj etc.

Daca o recunosti pe mama ta printre aceste randuri, este o idee excelenta sa-i oferi un bilet de avion, o excursie deosebita sau alte cadouri legate de calatorie: harta razuibila, portofel antifurt cu rfid, perna de voiaj geanta de cosmetice pentru calatorie, masuta laptop reglabila pentru utilizare in avion, in tren sau camera de hotel.

 

3. Alege cadouri pentru mama ce tin mintea ocupata

Poate ca mama ta este nostalgica dupa vremurile in care voi erati mici si ea era tanara, in putere. Ajut-o sa-si gaseasca noi activitati si sa-si pastreze mintea agera. Astfel, nu o sa se plictiseasca si nici nu o sa se simta singura. Creierul, ca orice alt organ sau muschi al corpului, are nevoie de exercitii fizice regulate ca sa ramana sanatos si in forma.

Prin urmare, daca ii oferi ceva care poate sa-i antreneze si sa-i imbogateasca mintea, de fapt o ajuti sa-si pastreze creierul ager pentru anii care urmeaza.

- Poti sa o ajuti sa-si insuseasca o noua abilitate

- Poti sa-i oferi cadou un joc logic sau puzzle 3d. Un joc de constructie este un mod distractiv de a mentine mintea in forma. Acesta ii va sustine memoria si ii va stimula capacitatea de concentrare si rationare. Va fi un mod distractiv de a-si petrece timpul.

- Poti sa o ajuti sa-si dezvolte abilitatile de gatit. Gatitul este excelent pentru ca implica memorarea retetelor, masurarea si calcularea cantitatilor, utilizarea abilitatilor motorii fine in tocare si preparare. Creierul ramane activ si stimuleaza conexiunile neuronale. Daca vrei sa o surprinzi pe mama ta cu un cadou care sa-i sustina pasiunea pentru gatit, alege ustensile de bucatarie, un set cadou de cutite japoneze, o pereche de manusi multifunctionale in bucatarie, un kit pentru preparare rulouri de inghetata (pentru a-si servi vecinele si nepotii veniti in vizita), un platou de branzeturi etc.

 

4. Alege-i un cadou care o va ajuta sa ramana in forma si sanatoasa

Acum ca parintii tai au mai mult timp pentru ei (tu si fratii tai sunteti mari si nu va mai poarta atat de mult de grija), trebuie sa te asiguri ca ei chiar pot sa faca ceea ce isi doresc si si-au propus. Astfel, vor putea sa se bucure de fiecare secunda pe care o au.

difuzor-aromaterapie-cu-ultrasunete-taotronics-led-5-culori-3240-6381

- Poti sa-i cumperi un cadou care sa o stimuleze sa faca miscare. Poate fi o saltea cu puncte de presopunctura, o saltea fitness, o minge de yoga, zaruri yoga cu diferite pozitii etc.

- Ia in considerare un aparat masaj. Exista o multime de dispozitive care actioneaza in vederea minimizarii durerilor si detensionarii. Noi iti propunem un guler masaj cu impulsuri, aparat masaj picioare, aparat masaj cervical (colier cu vibratie), stylus masaj facial, masaj anti-gusa etc. Toate acestea sunt idei care pot aduce un real beneficiu mamei tale.

- Un cadou de frumusete si ingrijire. Dupa atatia ani in care a muncit foarte mult si a pus suflet in cresterea ta si a fratilor tai, mama ta merita sa fie rasfatata. Ofera-i un cadou de frumusete, ingrijire si rasfat care o poate ajuta sa-si transforme casa intru-un centru privat de spa. La final, va avea un aspect radiant si tonic. Ce spui de lumanari parfumate cu diverse arome, un set cadou femei cosmetice de la Bomb Cosmetics si unturi de corp fructate?

guler-cu-impulsuri-electromagnetice-2735-6560

5. Opteaza pentru un cadou clasic, dar actual pentru mama

Nu poti sa gresesti daca alegi un cadou clasic, dar cu iz modern. Uite, in loc sa-i oferi un trandafir natural, poti alege un trandafir nemuritor criogenat sau chiar placat cu aur de 24 de karate. In loc sa o surprinzi cu o cutiuta muzicala oarecare, poti sa-i alegi o cutiuta muzicala cu mecanism la vedere si kit inclus pentru compunerea propriilor melodii. In loc sa-i oferi o noua bijuterie, ofera-i o caseta bijuterii eleganta si multi-compartimentata pentru toate lucrurile sale de valoare. In loc sa-i propui un nou ceas de perete similar cu cel vechi, alege un ceas de perete, de birou sau de masa cu alarma, cu oglinda, incarcator smartphone wireless, cu afisaj data si temperatura.

Trandafir-placat-cu-aur-de-24K-42-64-558013

Poti sa-i mai oferi un set cadou  îngrijire personală,  cutii bijuterii de ziua de nastere, un articol de bucatarie daca este  pasionată de gătit, o  cană personalizată Super Mama, decoratiuni craciun pentru mama,  instrumente de scris etc. Alege si niste mesaje pentru mama dragute, pentru ca acestea o vor emotiona.

 

6. Ajut-o sa dezvolte o relatie stransa cu nepotii sai

Nicio bucurie nu este mai mare pentru o mama decat sa fie apropiata de copiii copiiilor sai. Daca ai copii, unul din cele mai frumoase cadouri pe care poti sa i le pregatesti mamei tale este sa o ajuti sa petreaca timp de calitate cu nepotii sai.

Lucrul acesta este cu atat mai important cu cat voi locuiti la o distanta considerabila fata de mama, iar nepotii o vad destul de rar. Pentru un timp de calitate petrecut alaturi de nepoti:

  • alege un boardgame sau un joc amuzant: vezi turnul petrecerii jenga (pastrati shot-urile pentru cei mari), joc de sah in 3, puzzle 3d lemn etc
  • jucati-va cu propsuri si faceti fotografii iendite
  • gatiti impreuna sau faceti un gratar la iarba verde
  • mergeti la un concert impreuna
  • mergeti impreuna intr-o calatorie
  • razuiti harta calatoriilor mamei, conform indicatiilor sale si locurilor pe care le-a vizitat de-a lungul timpului.

Ramai aproape de mama ta si nu uita de ziua ei. Nu uita sa o suni de Craciun, de Paste si de fiecare data cand te gandesti la ea. Viziteaz-o des si tine o legatura stransa cu ea pentru ca “Viata nu ne-a fost oferita cu un manual de utilizare, ci cu o mama.”. Tu poti sa o determini sa incerce lucruri noi, sa ramana zambitoare, sa-si pastreze corpul si mintea sanatoasa. Ea va pretui enorm timpul pe care il petreci alaturi de ea.

 

 

Voila - cum spune francezul. Acestea au fost cele mai originale idei pentru a o sarbatori pe mama ta intr-un mod special de zi de nastere, aniversare casatorie, pensionare, Craciun, ziua numelui etc. Ce vei alege?... Hm, oare ce vei alege? Vino pe siteul mindblower pentru si mai multa inspiratie. 

Cadouri pentru Sotie - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!