Decorarea unui birou ghiduș la serviciu

Decorarea unui birou ghiduș la serviciu

Biroul de la serviciu este locul pe care îl vedem cel mai des în fiecare zi și de aceea este foarte important să îl reîmprospătăm la cateva luni. Știm foarte bine că noi ne plictisim instant de lucruri, în general, și de aceea este bine, ca din când în când, să mai mutăm un obiect în altă parte și eventual să îl înlocuim cu ceva nou. Parcă altfel îți vine să muncești la birou când totul arată fresh în jurul tău.

Poate că te sperie ideea redecorării și nici nu ai idei, dar până acum ai făcut cel mai înțelept pas: ai dat un search pe Google și ai găsit articolul nostru care te va pune pe direcție cât ai zice “mindblow”.

Dacă pentru tine nu e prea comod să faci modificări mari, poți sa începi prin pași cât mai mici: să schimbi rama foto, să îți schimbi seturile galbene de sticky notes în seturi cu modele cât mai simpatice și drăguțe, să schimbi suportul de pixuri într-unul cât mai viu colorat. Poți să faci orice îți trece prin cap. Nu există nici o regulă.

Idei ghidușe pentru decorarea unui birou

Cel mai la îndemână ar fi să începi cu ceva ce folosești în fiecare zi: sticky notes-urile banale. Dacă stai să te gândești, ele sunt vechi de când lumea și parcă și munca devine tot mai plictisitoare când îți pui reminder pe desktop. Ce spui de carnețelele de notițe în formă de măr? Nu de alta, însă sunt atât de drăguțe și acum... dacă șeful te întreabă de raport, tu nu ai nicio vină dacă ai mâncat reminderul.... just saying!

Apoi trecem la curățenie. Poate că tu funcționezi mai bine în dezordine, însă trebuie să recunoști că de multe ori ai fost surprins căutând cu disperare o foiță în coșul de gunoi și asta pentru că ai confundat-o cu foaia pe care ai notat comanda de prânz. Stai chill că nu-i bai. Aruncă toate hârtiuțele importante în cutia retro Polaroid și măcar ai să știi pe viitor unde găsești actele.

Și să nu uităm de relaxarea la birou! Asta este cea mai importantă. Când nu te vede șeful, știi bine ca mai faci mici pauze și intri pe Facebook, 9Gag & co. Nu te condamnăm. Cu toții facem asta! Și dacă mai adaugi și o cafea mereu fierbinte menținută la temperatura perfectă de biscuitul fierbinte care, dacă tot veni vorba, seamănă atât de bine cu un biscuit Oreo pe care mai, mai, că l-ai devora, parcă, parcă nu mai vrei să mai pleci acasă. Hai să nu exagerăm, nu?

Și pentru că nu ne simțim bine dacă nu aruncăm mereu măcar un ochi în direcția unui ceas ca să vedem câte ore mai avem până ieșim finally de la serviciu, atunci trebuie să ne includem in kit-ul de birou și un ceas casca-ochii. Nu de alta dar cască bine ochii cât mai ai de stat la birou. Nu cred că vrei să stai peste program și să nu-ți dai seama.

Și dacă ne-ai urmat sfaturile, dorim cu căldură să te avertizăm de pe acum că s-ar putea să fii asaltat de un număr mare de colegi care te vor ruga să împărtășești și cu ei locul de unde ți-ai luat informațiile pentru a-ți amenaja biroul în acest fel. Nu uita că sharing is caring!

P.S.: Te mai sperie gândul de a începe decorarea unui birou? Spune drept!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!