Top 10 idei cadouri Coleg in 2021

Top 10 idei cadouri Coleg in 2021
Cadourile pentru colegi sunt foarte importante pentru ca acestia inseamna mult pentru tine si pentru timpul pe care il petreci la job. Avand in vedere ca te vezi uneori cu ei mai mult decat cu familia ta, merita sa le alegi un cadou practic, amuzant, care sa-i bucure. Cadourile pentru colegi sunt mecanismele fizice prin care oferi apreciere, admiratie si multumire din suflet pentru prietenia si colaborarea lor. Un cadou bun pentru colegi poate intari legaturile profesionale, poate stimula moralul si poate sa aduca fericire, ceea ce e cel mai important.
Scufunda-te in aceasta lista de cadouri pentru colegi, distreaza-te si alege unul sau mai multe surprize inspirate.

 

1. Unealta multifunctionala Ciocan, 12 in 1

Unealta multifunctionala Ciocan, 12 in 1

Cu un astfel de cadou poti sa-i transmiti mesajul ca il apreciezi ca stie sa iasa din incurcaturi, ca este un erou la birou si ca te poti baza intotdeauna pe el. Unealta multifunctionala are dimensiuni de buzunare, forma de ciocan si inca 11 functii extrem de utile (cleste, cutit, desfacator, cutter etc). Are o constructie solida si este usor de transportat oriunde. Este minunat pentru ziua colegului tau de nastere, ziua numelui sau drept cadou de Secret Santa.
 

2. Sosete Amuzante Bring Me Wine          

Sosete Amuzante Bring Me Wine

Un cadou amuzant, distractiv, care spune mai multe decat ai crede. Cu toate ca este un cadou cu pret mic, iti garantam ca este de efect. Tocmai - uneori, nu valoarea si pretul unui cadou sunt importante, ci ceea ce transmite acesta. Sosetele sunt calduroase, confortabile si foarte haioase, pentru ca pe talpa lor este inscriptionat urmatorul mesaj: "Daca poti citi asta, mai adu-mi niste vin". Interesant este sa mesajul nu e vizibil decat atunci cand purtatorul se aseaza in pat (sau cade lat in pat).

 

3. Racitor vinuri 3 in 1 cu picurator si aerator


Racitor vinuri 3 in 1 cu picurator si aerator
De la un cadou haios, ajungem la un cadou mai serios. Acest racitor este minunat pentru o servire impecabila a vinului, indiferent ca vorbim de cel alb sau de cel rosu.  Ofera-i acest cadou colegului tau in semn de apreciere si multumire. Racitorul ajuta la aerarea vinului si pentru a degusta un pahar de vin la temperatura ideala. Are un element elegant pentru dirijarea vinului si un design atragator. Se livreaza intr-o cutie eleganta, este practic si ingenios.       

 

4. Kit supravietuire multifunctional Salbaticie, 13 unelte    

Kit supravietuire multifunctional Salbaticie, 13 unelte

Pentru colegul tau care pleaca des in drumetie, care cutreiera muntii in lung si in lat, iti recomandam acest cadou tare inspirat. Este un kit de supravietuire in orice circumstante si include mai multe obiecte practice, toate asezate intr-o trusa pliabila. In set, colegul tau va gasi un instrument 11 in 11, o busola, o clema pentru sticla de apa, o patura de urgenta, un cutit, lanterna, stilou tactic, fluier, lanterna mica.

 

5. Big Enter tasta antistres

Big Enter tasta antistres

Un alt cadou amuzant pentru orice coleg de birou este aceasta tasta uriasa. Colegul tau va putea sa dea cu pumnul in ea ca sa se elibereze de stres, nervi si frustrari. Tasta se conecteaza la calculator sau laptop si este 100% functiionala. Cand utilizatorul oboseste (de munca sau de dat cu pumnul), poate trage si un pui de somn, pentru ca Big Enter este si o perna grozava.
              

 

6. Set Turnul Petrecerii   

Set Turnul Petrecerii

Acest turn al petrecerii este pentru colegii pe care ii stii bine, sunt petrecareti si mereu gata de voie buna. Daca ai jucat Jenga, stii deja despre ce este vorba in acest joc. Dar, spre deosebire de Jenga cel cuminte, acest Turn al Petrecerii introduce elementul surprinza: niste provocari de baut, inscriptionate pe blocurile din lemn. Include 4 pahare de shot, asa ca poate fi folosit de pana la 4 jucatori petrecareti. Este un cadou grozav si pentru Secret Santa.

 

7. Hamac pentru picioare

Hamac pentru picioare

Ajuta-l sa-si destinda picioarele atunci cand ii vine sa o ia la sanatoasa si cand isi doreste sa vina mai repede weekendul. Hamacul pentru picioare este special gandit pentru a se putea prinde de o masa ori de un birou cu ajutorul a doua cleme (cu pad-uri moi, astfel incat masa ori biroul sa nu se zgaraie). Se poate seta in doua moduri (work si destindere), in functie de obiectivul urmarit. Ajuta-l sa se distreze si sa se simta mai bine la birou, prin folosirea acestui hamac amuzant.
              

 

8. Suport telefon auto cu incarcator wireless Smarty Holder           


Suport telefon auto cu incarcator wireless Smarty Holder
Un alt cadou inspirat pentru colegul de birou este suportul de telefon de masina. Este foarte pratic pentru ca permite fixarea telefonului la vedere, pentru a evita astfel accidentele. De asemenea, telefonul se poate incarca in acest suport, fara sa fie nevoie de vreun fir special. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te asiguri ca al tau coleg are un telefon care permite wireless charging.

 

9. Tablou Pin Art XXL       

Tablou Pin Art XXL

O "panza" speciala de tablou si posibilitati infinite - cam asa putem descrie cel mai bine acest cadou pentru colegi. Rama tabloului este fabricata din plastic si plexiglas, iar Pin Art cre sute de ace metalice care se pot muta in mii de pozitii. Cu ajutorul acestui tablou vei putea crea o multime de modele 3D si vei putea sa schimbi imaginea tabloului ori de cate ori ai chef

 

10. Sort pentru barbierit

Sort pentru barbierit

Cadourile haioase ca acesta sunt cele mai potrivite pentru colegii de birou. Sortul pentru barbierit nu este doar amuzant, ci si practic. Este prevazut cu doua ventuze care se prind de oglinda din baie. Ofera o suprafata generoasa pentru a capta toate firele de par care sar peste tot atunci cand orice barbati isi ingrijeste barba. Nu doar el o sa fie incantat, ci si partenera lui de viata.


Vrei sa-ti dezvaluim un secret legat de cadourile pentru colegi? Bucura-te de experienta de cumparare! Daca o sa te gandesti la alegerea cadoului ca la o obligatie, asa va fi. Dar, daca te vei distra si vei alege un cadou cu toata inima, bucuria se va extinde automat asupra celui care primeste pentru ca el va simti ca ceea ce ii oferi este sincer.


 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!