Puncte de fidelitate pentru clientii Mindblower. 9 FAQ

Puncte de fidelitate pentru clientii Mindblower. 9 FAQ
Hei, prieteni, bine v-am gasit la o postare speciala pe blog, pentru ca azi vrem sa detaliem putin subiectul punctelor de fidelitate pe site-ul Mindblower. Am primit mai multe intrebari despre acest lucru, asa ca am decis sa notam aici toate detaliile pe care credem ca v-ati dori sa le aflati. 

In primul rand, trebuie sa stiti ca punctele de fidelitate nu sunt o noutate pe site-ul Mindblower. Clientii care fac comenzi pe site-ul nostru, primesc aceste puncte de fidelitate, ca urmare a fiecarei achizitii, de cativa ani buni. Este unul din modurile prin care ne dorim sa va recompensam ca ramaneti alaturi de noi si sa va multumim ca ne ramaneti prieteni.  


1. Cum se acorda punctele de fidelitate?

Pentru a beneficia de punctele de fidelitate, este esential sa te asiguri ca esti logat in contul tau. Daca vei plasa comanda ca si Guest, sistemul nu te va putea identifica si ca atare nu iti va putea aloca punctele aferente comenzii. Punctele de fidelitate nu se pot acorda nici retroactiv, asa ca daca ai plasat deja o comanda ca si Guest, fara sa fii logat pe site, nu mai putem sa-ti oferim acele puncte. 
Prin urmare: logheaza-te in contul tau Mindblower, plaseaza o comanda si punctele de fidelitate iti vor fi automat alocate. 

unde vezi punctele de fidelitate pentru o comandaDupa ce ai finalizat comanda si ai primit-o, punctele de fidelitate vor fi vizibile in contul tau - la sectiunea Comenzi - Puncte de fidelitate. 


2. Cum poti sa vezi in orice moment ce puncte de fidelitate ai?

Doar logheaza-te in cont si in meniul din stanga, la Comenzi, vei gasi tabul Puncte de fidelitate. Click aici si o asa o sa poti verifica punctele tale de fidelitate. Ce e interesant este ca o sa vezi exact numarul de puncte disponibile, cat si numarul de puncte pe care le-ai primit dupa fiecare comanda plasata. 

unde vezi punctele de fidelitate


3. Care este valoarea punctelor de fidelitate?

1 punct de fidelitate = 1 leu. Primesti 1 punct pentru fiecare 25 de lei cheltuiti in magazin. Punctele se vor aplica la valoare comenzii (fara insa a lua in calcul transportul). 
La cat timp dupa ce ai plasat o comanda poti sa-ti vezi punctele de fidelitate in cont?
Dupa ce comanda a fost finalizata si a ajuns la tine, sistemul iti va introduce automat punctele in cont. 



4. Daca anulezi o comanda, mai primesti punctele de fidelitate?

Ghici? :) Nu. In aceasta situatie, punctele se vor anula. Ele se acorda doar in urma unei comenzi finalizate. 


5. Trebuie sa folosesc punctele de fidelitate total sau partial?

It's up to you! La o comanda viitoare, poti sa alegi sa-ti folosesti toate punctele de fidelitate sau doar o parte din ele. Este optiunea ta si o vei putea exprima la plasarea comenzii, in cosul de cumparaturi. 


6. Ce valabilitate au punctele tale de fidelitate?

12 luni din momentul in care le-ai primit. Dupa aceasta data, ele vor expira. Prin urmare, iti recomandam sa le folosesti cand ai ocazia si sa nu le lasi pe ultima suta de metri. Sa pierzi punctele de fidelitate e ca si cum ai pierde bani si nu credem ca vrei acest lucru. Ar fi pacat sa nu beneficiezi de acest avantaj, mai ales cand ai multi prieteni si rude pe care vrei sa le rasfeti cu un cadou traZnic, bine ales.  


7. Punctele de fidelitate se pot folosi inclusiv pentru produsele aflate la reducere?

Da! De exemplu, daca un produs de 175 lei este redus la 90 lei si tu ai in contul tau 70 puncte, il poti cumpara doar la 20 lei + transport.


8. Poti alege sa-ti consumi toate punctele ca sa cumperi un produs GRATIS? 

Daaaa! Vei achita doar transportul in acest caz. Cool, nu?


9. Ce trebuie sa mai stii?

Punctele nu se pot transfera de la un cont de client la altul. 
Punctele nu se pot converti in bani cash. 
Pentru alte informatii click AICI.

Punctele tale de fidelitate te asteapta in cont. Vino. Foloseste-le. Plaseaza o noua comanda pentru un cadou nemaipomenit! Nu uita ca valabilitatea lor este de 12 luni. 

Mai ai si alte intrebari? Suntem aici pentru tine. Ne poti contacta oricand pentru ca vom fi super-mega-bucurosi sa ne auzim. 

Cu prietenie, 
Prietenii tai de la Mindblower.ro


 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!