Solutii anti tantari. TOP Ponturi sa te aperi ca un PRO

Solutii anti tantari. TOP Ponturi sa te aperi ca un PRO
Bucura-te de seri de vara fara bazaituri cu ajutorul acestor trucuri anti muste tantari,  anti viespi si alte insecte. 

Cine poate ignora numeroasele minuni ale verii - petreceri in curte, seri prelungite, excursii pe munte, la padure, in parcuri, seri de dans si boardgames pe terase etc? Cu toate astea, nu are rost sa ne prefacem ca totul este lapte si miere in timpul verii. Din pacate exista tantarii, mustele si alte insecte care iti pot strica buna dispozitie. 

Din cauza virusurilor cum este Zika, tantarii sunt mai mult decat un simplu disconfort; pot fi mortali. De fapt, in ceea ce priveste numarul deceselor in lume, se pare ca tantarii sunt cea mai periculoasa creatura de pe Pamant, responsabili de 725 000 de decese umane in fiecare an. 

Din fericire, e usor sa tii tantarii la distanta daca stii cateva trucuri si daca te inarmezi cu cateva solutii eficiente. 

Uite cateva trucuri si solutii geniale care o sa te ajute sa rezolvi o data pentru totdeauna problema insectelor bazaitoare. 


TOP Ponturi sa te aperi de tantari

1. Poarta haine deschise la culoare

Tantarii cauta lucruri care contrasteaza cu orizontul. De aceea, culorile intunecate sunt un cadou vizual excelent pentru ei. In plus, imbracamintea inchisa la culoare atrage caldura si poate deveni usor inconfortabila. 


2. Tine papucii sau sosetele in picioare in  aer liber

Exista anumite lucruri pe care tantarii le adora la organismul uman. Unul dintre acestea se intampla sa fie... mirosul picioarelor. Cercetarile arata ca tantarii sunt atrasi de mirosul pielii asa cum moliile sunt atrase de flacari. Daca ai vazut vreodata un tantar facand rotatii deasupra unor sosete lasate la uscat afara, sa stii ca acesta este motivul. 


3. Tine-ti greutatea in parametri normali

Un alt lucru pe care tantarii il detecteaza atunci cand cauta urmatoarea masa umana este dioxidul de carbon, potrivit cercetatorilor de la Caltech. Si persoanele supraponderale creeaza mai mult dioxid de carbon. De fapt, ideea ca tantarii sunt atrasi in special de femeile insarcinate se pare ca este chiar adevarata. 


4. Consuma mai putina ... bere ( soluții simple contra  muste tantari si alte insecte)

Studiile publicate in Jurnalul Asociatiei Americane de Control al Tantarilor au constatat ca chiar si consumul unei sticle de bere face ca o persoana sa fie mai atractiva pentru tantari. Cercetatorii nu au putut stabili exact de ce se intampla acest lucru, dar daca nu vrei sa renunti la acest obicei, iti recomandam sa vezi cele mai bune solutii anti tantari din oferta noastra. Berea  atrage țânțarii. 


5. Ingrijeste aceste plante in gradina ta - solutii  naturale impotriva tantarilor

Lamaiul, lavanda si menta sunt plante care alunga tantarii in mod natural. La fel, busuiocul este excelent pentru combaterea tantarilor si chiar toxic pentru larvele de tantari (are miros puternic). 


6. Organizeaza-ti inteligent ziua

Tantarii sunt mai activi in zori si la amurg, probabil pentru ca atunci vantul este mai bland. Prin urmare, daca poti, evita sa stai in aer liber la acele ore ale zilei. 


7. Foloseste un ventilator  contra tantarilor si  contra insectelor

Tantarii pot fi daunatori, purtatori de boli, dar nu se prea pricep la zbor. O modalitate uimitor de usoara pentru a tine tantarii la distanta este sa pornesti un ventilator de podea sau de masa. Daca il pornesti, tantarii mai degraba o sa prefere sa renunte sa zboare decat sa incerce sa lupte cu vantul. 



Solutii anti-tantari pentru  casa și grădina.  Soluții simple

Gasesti in oferta noastra o multime de solutii contra tantarilor,  mustelor și tantarilor ( anti viespi si  anti muste). Acesta sunt ecologice, originale si nu spray-uri sau pastile care te fac sa tusesti si iti inunda plamanii de chimicale de ajungi sa te intrebi daca o sa mori tu sau tantarii. 
 
Uite cateva idei noi de solutii anti tantari. 

1. Paleta electrica anti insecte, Rackill LED de  alungat tantarii

Joci tenis, te antrenezi sa ramai in forma si scapi de tantari - toate in acelasi timp. E o paleta din ABS si aluminiu care functioneaza cu energie si care este reincarcabila. Cand nu joci tenis cu tantarii, o poti folosi pe post de veioza de noapte. Nu emite mirosuri si nici produse chimice. Din contra, e foarte usor de folosit si de transportat. 
paleta-electrica-anti-insecte-rackill-led-1-4112-5340 (1)


2. Lampa anti insecte LED, cu tehnologie de aspirare,  combatere daunatori

De data asta nu trebuie sa mai faci nimic. Asezi aparatul in camera si el lucreaza pentru tine, doborand in taina tantarii. Poate fi folosit pentru interior, dar si pentru exterior. Se curata si se demonteaza usor, nu emite mirosuri chimice, ci functioneaza printr-o tehnologie noua prin care aspira insectele si le pastreaza captive. Ideala pentru tantari, dar si pentru muste si albine. 
lampa-anti-insecte-led-cu-tehnologie-prin-aspirare-1-4111-1925


3. Lanterna cu led anti tantari, impotriva  mustelor și tantarilor

Daca pleci la pescuit, in drumetii pe munte, cu cortul pe plaja sau in Delta, iti recomandam sa ai asupra ta o astfel de lanterna pentru a combate tantarii. Are functie dubla: de lanterna si de aparat de tantari cu led. E simplu de manevrat datorita formei cilindrice, emite 7 lumini LED si are 3 moduri de Lumina Alba. In camping, o poti agata de o ramura a unui copac, pentru ca e prevazuta cu un carlig. Este unul din cele mai eficienta aparate anti tantari. O sa te  scape de tantari.
torta-fie-cu-tine-anti-tantari-3043-3667

Vezi si celelalte idei de solutii anti tantari din oferta noastra curenta si fa(-ti) cadoul linistii toata vara. Uita de tantari, de muste si alte insecte dornice sa se infiga in pielea si carnea ta. Ramai pe pozitie si apara-te ca un profesionist. 


 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!