Cadouri back to school: Spune-mi care este materia ta preferata, si-ti zic cum esti tu

Cadouri back to school: Spune-mi care este materia ta preferata, si-ti zic cum esti tu

Mai este foarte putin si suna clopotelul pentru copii.

Poate ca tu spui "Pas" acum emotiilor de scoala, dar noi credem ca aceasta este ocazia perfecta sa devii putin (chiar foarte putin) nostalgic.
 
Azi vrem sa vorbim despre materia ta preferata . Sa fi fost engleza , geografia, muzica, desenul, matematica ? Ai ramas cu gandul la ea sau ai dat-o uitarii intre timp?
 
Uite ce-ti propunem noi la inceput de an scolar: un orar al cadourilor cu MINTE , pentru tine sau pentru o persoana draga tie.
Bonus: alege materia ta preferata si vezi daca te potrivesti descrierii.
 

Cadouri back to school altfel

GEOGRAFIE

 
Spiritul tau aventuros nu cunoaste limite, dar asta nu e totul. Esti incredibil de intreprinzator si concentrat. Astepti mereu cu nerabdare urmatorul obiectiv maret. Ai ambitie si putere de convingere.
 

MUZICA

minion
Atitudinile pasionale sunt tipice oricarui iubitor de muzica. Tie nu-ti plac pur si simplu anumite lucruri. Tu le adori. Ai opinii numeroase si nu iti este frica sa le faci cunoscute, dar ai si o parte sensibila. Rabdarea este o calitate pe care o porti cu tine.
 

LIMBI STRAINE

funny-english-language-jokes-fb3
 
Daca ti-a placut intotdeauna sa descoperi alte limbi, cel mai probabil esti o persoana extrem de empatica. Tu ii pui pe altii pe primul plan si poti spune atunci cand ceva este in neregula cu ei. In plus, esti aventuros si pasionat. Esti plin de idei romantice despre viata si lumea din jurul tau.
 

MATE & ROBOTICA


 
Extrem de organizat - iata caracteristica ta principala daca iti plac numerele. Esti o persoana practica, analitica si punctuala. Iti place sa descosi problema in multe bucati pentru a ajunge la solutia corecta.
 

LOGICA & STIINTA


 
Daca ai indragit logica, fizica sau chimia la scoala inseamna ca esti o persoana extrem de curioasa. Nu-ti place calea usoara, ci preferi sa petreci putin mai mult timp, dar sa fii sigur ca afli cea mai buna solutie. Esti o persoana analitica, logica, prudenta, iar asta este bine pentru ca deseori tinzi sa fii singura care stie ce se intampla cu adevarat.
 

SPORTUL

sport funny
 
Nu-i de mirare ca-ti place sportul. Esti o persoana foarte activa, fie ca lucrezi, faci voluntariat, iesi cu prietenii, pleci mereu in excursii sau te antrenezi zilnic la sala. Esti o persoana pozitiva, mereu cu zambetul pe buze si o sursa de inspiratie pentru cei din jurul tau. Desigur, esti competitiv si in vocabularul tau nu exista cuvantul "pierzator".
 

ARTE PLASTICE

 
Esti un suflet creator si ai o latura incredibil de sensibila. Cauti intotdeauna partea buna a lucrurilor, chiar si acolo unde este intuneric. Ai tendinta de a gandi global. Esti timid si doar cei apropiati stiu cat de distractiv poti fi. Tot ce vrei sa spui se afla in tablourile, desenele si creatiile tale.
 
 
Ti-am pregatit cateva sugestii de cadouri back to school neobisnuite.
 
Pentru categoria cadouri copii click aici

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!