Rucsac scoala: TOP 5 idei Back to School pentru adolescenti

Rucsac scoala: TOP 5 idei Back to School pentru adolescenti
Lume, lume, un nou an scolar se intrevede la orizont si cum orice inceput cere de la sine un cadou practic, ne-am gandit sa-ti sugeram 5 modele frumoase pentru rucsac scolar, modele ce pot inlocui ghiozdanele clasice in randul adolescentilor. Un astfel de rucsac este la moda, are un design actual, pe placul tinerilor, este extrem de minutios compartimentat, iar unele variante de la Bobby au sistem antifurt si powerbank pentru incarcarea telefonul.

Asadar, un rucsac scoala este o idee minunata de cadou pentru adolescentul sau adolescenta ta. Va aprecia ca ai iesit din zona clasic- boring si l-ai/ ai surprins(-o) cu un ghiozdan la moda si smart.


 

1. Rucsac antifurt Bobby Hero Small


rucsac-antifurt-bobby-hero-small-2933-9708


Hero Small este minunat atat pentru fete, cat si pentru baieti de gimnaziu sau liceu. Are design anti-furt, fermoare ascunse si buzunare secrete, iar materialul din care este fabricat rezista la taieturi. Este prevazut cu un port USB de incarcare ce faciliteaza incarcarea smartphone-ului din mers, lucru care va fi foarte apreciat de tinerii pasionati de gadgeturi si solutii care le usureaza viata.

In rest, acest rucsac scoala Bobby Hero Small are o multime de compartimente interioare care ajuta la o buna organizare, iar sistemul de distributie echilibrata a greutatii va preveni durerile de umeri si spate.

Are bretele reglabile si se poate folosi impreuna cu laptopuri si tablete cu display de maxim 13.3 inch. Materialul din care este fabricat e impermeabil si eco RPET, iar compartimentele anti-soc, asigura o protectie sporita pentru lucrurile din interior. 


 

2. Rucsac antifurt Bobby compact


rucsac-antifurt-bobby-compact-2906-1308

Varianta compacta a acestui ghiozdan de scoala de la Bobby este putin mai mare si permite gazduirea laptopurilor de 14 inch, pentru zilele in care tanarul adolescent trebuie sa mearga la biblioteca sau sa se intalneasca cu colegii pentru a rezolva un proiect in echipa. Are proprietati antifurt si protectie sporita, un spatiu interior foarte bine organizat pentru carti, dosare A4 si rechizite scolare. Materialul din care este fabricat rezista la ploaie, nu se pateaza si este usor de curatat. In plus, nu se poate taia si permite o buna ventilare, ceea ce inseamna ca spatele tanarului nu va transpira.

Bobby compact are buzunare care nu sunt la vedere pentru bani, telefon, carduri, chei si alte lucruri importante, iar per total aspectul sau este ingrijit si foarte frumos. Constructia robusta, faptul ca este prevazut cu port USB pentru incarcarea telefonului din mers, sistemul de deschidere foarte amplu, fac din acest model unul ideal pentru adolescentii de scoala gimnaziala si liceu. Fetele in special vor aprecia culorile pastelate disponibile cu acest model - verde menta, rosu coral, galben, pastel blue etc.


 

3. Rucsac pentru scoala antifurt The Bobby Backpack


rucsac-antifurt-the-bobby-backpack-2915-4302


Iata un super rucsac scoala care va multumi orice tanar cuminte sau mai rebel, cu ambitii si dorite inalte. Ghiozdanul ofera un spatiu interior generos in care pot fi puse si laptopuri cu ecran de pana la 15.6 inch. Apoi, are o serie de buzunare si echipamente smart, ascunse de ochii curiosilor. Materialul din care este fabricat nu se poate taia, permite o buna ventilare si impiedica transpiratia in zona spatelui. Rucsacul are charger USB integrat, dar care nu este la vedere pentru a nu atrage atentia.

Designul sau include benzi reflectorizante, ideale pentru noapte si deschidere ingenioasa in partea din spate, cu fermoar secret. Daca vrei sa faci o surpriza frumoasa unui adolescent de gimnaziu, liceu sau facultate, surprinde-l la inceputul scolii cu un astfel de ghiozdan inovator, original si inteligent.


 

4. Duo servieta - rucsac antifurt (face parte si din categoria de  genti laptop)


duo-servieta-rucsac-antifurt-2884-9254


Duo este un rucsac 2 in 1, care se transforma intr-o servieta daca vrei sa o tii in mana sau poate fi purtat pe spate pentru a avea mainile libere. Si acest model este antifurt si va fi iubit cu precadere de fetele care merg la liceu. Materialul intarit cu doua straturi este rezistent la apa si taieturi si nu permite incingerea in zona spatelui.

Designul general al rucsacului este unul urban, actual, modern si functional. In interior exista 3 suporturi elastice pentru instrumente de scris/  stilouri scolare , doua buzunare cu fermoar, un buzunar deschis, un compartiment pentru laptopuri cu display pana la 15.6 inch si unul pentru tablete cu ecran pana in 11 inch. Modelul este unul cu spatiu interior generos, ideal pentru scolarii care merg deseori la biblioteca, isi iau laptopul sau tableta cu ei, merg la diferite optionale de scoala etc.


 

5. Rucsac scolar antifurt pentru ea Bobby Elle Fashion

rucsac-antifurt-pentru-ea-bobby-elle-fashion-2922-6381


Cu toate ca dimensiunile acestui rucsac scoala sunt reduse, el poate fi folosit de tinerele care nu isi iau atat de multe manuale si carti la cursuri, in zilele cu ore lejere sau atunci cand merg la diferite materii optionale in timpul liber.

Capacitatea rucsacului este de 6.5 litri si cantareste doar 650 de grame. Arata minunat, modern si foarte cochet, fabricat din material de calitate care nu se taie, nu se pateaza si nu se uda. Sistemul de inchidere - deschidere este prin spate, cu fermoar ascuns, ceea ce face ca ruscacul sa aiba un design foarte ordonat, minimalist si ingrijit. Are sistem antifurt, suport special pentru sticla de apa si poate fi folosit pentru tablete cu ecran pana la 9.7 inch.

rucsac-antifurt-hero-spring-gri-3091-9645


Un cadou inspirat pentru un adolescent care incepe un nou an scolar? Daaaa: un rucsac antifurt, versatil, ultra-modern, stil urban foarte frumos. Surprinde-l cu un dar atunci cand nu se asteapta si ureaza-i un nou an de studiu bun, cu multe reusite si impliniri.



Vezi si alte modele de ghiozdane antifurt in oferta noastra de cadouri simpatice. 



 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!