Top 10 idei cadouri Femei in 2021

Top 10 idei cadouri Femei in 2021
Umbla vorba prin targ ca tare greu este sa multumesti o femeie cu un cadou. De la bomboane se abtine, florile o intristeaza pentru ca se ofilesc prea repede, iar cand vine vorba de posete esti mai confuz decat oricine - nu are deja prea multe?

Ramai cu noi, parcurge acest articol pana la final si vei afla ce isi doresc femeile. Surprinde-le cu un cadou original si poti sa zici ca ai dat lovitura. Un astfel de cadou original poate fi un o floare nemuritoare, o patura ca din povesti care se potriveste cu firea sa romantica, o Lume iluminata pe care i-o aduci la picioare sau un organizator ca de vedeta pentru toate produsele sale de make-up. Vezi, e deja altceva! 
Iata cele mai frumoase idei de cadouri pentru femei minunate: iubita, sotie, mama, matusa, bunica, sefa, colega de birou, prietena etc.

 

1. Trandafir placat cu aur de 24K

Trandafir placat cu aur de 24K

Florile naturale sunt minunate pentru a fi oferite cadou, dar in cateva zile, acestea se ofilesc si inevitabil vor ajunge la gunoi. Si, apoi, ce ramane din cadoul tau? Doar o amintire. Rastoarna acest lucru si surprinde-o de aceasta data cu o floare care nu moare. Este un trandafir natural, uscat prin metode speciale si apoi acoperit cu foite de aur foarte subtiri, de 24K. Rezultatul: un trandafir pretios, ca cea mai frumoasa bijuterie, cu greutate semnificativa si un aspect de milioane. Trandafirul se livreaza intr-o cutie foarte eleganta, alaturi de un certificat de garantie care ii atesta autenticitatea.
              

2. Patura coada de sirena        

Patura coada de sirena
     
Pentru femeile visatoare, inocente, care iubesc povestile si fac ca totul in jurul lor sa fie o poveste, opreste-te la acest cadou amuzant, practic si inedit. Este o patura moale, confortabila si placuta la atingere, cu o forma curioasa: de coada de peste. Cand isi va ascunde picioarele in coada de peste, ea se va transforma automat intr-o minunata sirena. Va putea astfel sa se intinda gratioasa pe canapea sau pe pat, rasfoind o revista, discutand cu prietenele la telefon sau urmarind un serial preferat. Adu un strop de magie in viata sa si ofera-i aceasta patura copilaroasa si foarte frumoasa.

 

3. Masuta laptop LapWood din bambus   

Masuta laptop LapWood din bambusĀ 

De la un cadou romantic si de visare, ajunge la un cadou foarte practic pe care orice femeie il va aprecia daca lucreaza de acasa ori foloseste des laptopul acasa pentru divertisment sau alte activitati. Masuta aceasta din lemn de bambus o sa-i permita sa foloseasca laptopul mult mai usor, din pat sau de pe canapea, fara riscul ca laptopul sa se supraincalzeasca. Suprafata superioara se despica, iar partea mobila se poate regla in mai multe unghiuri, asa incat sa poti gasi de fiecare data pozitia ideala de lucru. Partea care ramane fixa poate fi folosita pentru o gustare, un pahar cu apa, pentru mouse ori pentru o agenda de notat idei.
 

4. Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape    

 Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape

Iti este atat de draga, incat ai fi dispus sa-i pui lumea la picioare? Chiar daca asta ti se pare o fraza de pelicula de dragoste, tu poti sa-i oferi cadou un Glob Pamantesc inedit pe care sa-l accesorizezi cu acest mesaj.Este un dar special pentru ea daca ii place sa calatoreasca, daca lucreaza la birou si apreciaza o lampa inedita, daca este pasionata de misticism si fizica. Globul este special pentru ca pluteste ingenios si se invarte. Desigur, in spatele acestui efect original se afla mai multe explicatii de fizica, motiv pentru care il vedem cadoul ideal si pentru o profesoara, pentru o studenta la mate-info, o stewardesa etc. La intuneric, Globul plutitor lumineaza extrem de frumos si se transforma instant in atractia principala din camera.
 

5. Cutie bijuterii, cu cheita, Verde smarald

Cutie bijuterii, cu cheita, Verde smarald

Cand nu stii ce cadou inspirat sa oferi unei femei, alege o cutie de bijuterii pentru ca femeile sunt pur si simplu topite dupa astfel de casete. Compacte, elegante, cu multe sertarase, ideale pentru tot felul de bijuterii, aceste casete sunt practice si folositoare. Poti oferi cutia de bijuterii cu cheita mamei tale, iubitei tale sau chiar sefei tale. Cutia este acoperita cu catifea verde, are mai multe compartimente foarte bine organizate si se livreaza cu o cheita, pentru o buna protectie (impotriva copiillor, a animalelor de companie sau a ochilor curiosi).
              

6. Saltea masaj Norisor cu bunastare       

Saltea masaj Norisor cu bunastareĀ Ā 

Din topul nostru pentru cele mai inspirate cadouri pentru femei nu putea sa lipseasca acest dar de grija, relaxare si bunastare. Este un cadou potrivit pentru orice femeie care lucreaza mult, care se speteste sa se ingrijeasca de casa, de familie si de copii. De asemenea, poate fi norisorul de relaxare ideal pentru orice femeie care se respecta si este atenta la sanatatea sa fizica si spirituala. Atunci cand reusesti sa te descotorosesti de stres si energie negativa, devii zen, zambitor si gata pentru a te bucura de fiecare clipa din viata. Cadoul este ideal pentru mame, pentru sotii, iubite, nase de cununie sau de botez, pentru bunica, o matusa, sefa etc.
 

7. Papuci de casa Unicorn

Papuci de casa Unicorn

Acest cadou este unul tare haios si se potriveste pentru fetele trasnite, tinere, visatoare si iubitoare de unicorni, de viata, de culoare si multa energie. Papucii au cornite de unicorni, sunt colorati, extrem de confortabili, moi si pufosi. Bunastarea femeilor porneste deseori de la picioare, asa ca daca ii oferi o astfel de pereche de papuci de casa, asteapta-te sa inceapa sa danseze si sa topaie de energie.
                             

8. Organizator cosmetice Cutie cu oglinda iluminata LED  

Organizator cosmetice Cutie cu oglinda iluminata LED

Pana la cosmetice. Pana aici. Iata un subiect pe placul femeilor. Dar, in loc sa-i cumperi produse de make-up (oricum nu stii ce ii place si ce i se potriveste), ofera-i cutia minunata pentru toate cosmeticele sale. O sa ramana muta de uimire. Acest organizator are dimensiuni semnificative, este foarte bine compartimentat, transparent, rezistent si usor de mutat dintr-un loc in altul. Are ceva din organizatorul unui star si este atat de practic incat de acum nu o sa-si mai lase produsele de make peste tot, riscand sa nu le gaseasca la timp. Ofera-i aceasta solutie si poti spune ca ai cucerit-o.
 

9. Difuzor Aromaterapie uleiuri esentiale 7 culori, 400 ml

Difuzor Aromaterapie uleiuri esentiale 7 culori, 400 ml

Pentru mama ta, o buna prietena, nasa, vecina, colega de birou sau sefa, acest cadou este unul foarte inspirat. Difuzor de aromaterapie functioneaza cu uleiuri esentiale naturale, extrem de benefice pentru sanatatea umana. In functie de uleiurile pe care le va alege, va putea sa gestioneze mai bine stresul, insomnia, energia negativa. In plus, difuzorul de aromaterapie face ca incaperea sa fie invaluita intr-un parfum frumos, foarte placut si ajuta pielea sa ramana bine hidratata.
              

10. Cutie de bijuterii XL cu oglinda, cheita si 20 compartimente      

Cutie de bijuterii XL cu oglinda, cheita si 20 compartimente

Poate ca are deja o cutiuta mica de bijuterii, dar ofera-i acasta cutie XL si dintr-o data va avea unde sa-si depoziteze in siguranta toate podoabelepretioase. Aceasta cutie de bijuterii are nu mai putin de 20 de compartimente, ceea ce o face ideala pentru orice femeie ce a adunat o colectie mica de bijuterii - inele, cercei, lantisoare, bratari pandantive etc. Cutia se livreaza si cu cheita de siguranta pentru a feri lucrurile pretioase de ochii curiosi, de mainile copiilor mici care vor sa descopere lumea sau de animalele de companie care isi cauta noi indeletniciri.

Gata. Acum le-ai vazut. Sunt 10 idei geniale de cadouri pentru femei, surprize care le merg la inima. Poti sa gasesti cu usurinta un mesaj frumos care sa-ti insoteasca darul si sa o lasi fara cuvinte. Fie ca se apropie ziua ei de nastere sau ziua numelui, Craciunul, aniversarea relatiei voastre, Secret Santa ori alta ocazie speciala, alege unul din cadourile de top de mai sus si pot fi sigur ca faci o impresie foarte buna.  



 
Cadouri pentru Sotie - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!