Top 10 idei cadouri Iubit in 2021

Top 10 idei cadouri Iubit in 2021
Cadoul pentru iubit ar trebui sa fie efervescent, asa cum este iubirea voastra unica. Ar trebui sa fie ceva care sa-i spuna iubitului tau: "Uite! Uite, cat de mult insemni tu pentru tine. Uite, cat de tare te apreciez, cat de mult te iubesc si cat imi doresc sa ramanem impreuna. Inima mea s-a lipit de inima ta si bate din aripi ca un fluture erou din cea mai frumoasa poveste de dragoste."

Ei, bine... poate ca tu, prin latura ta feminina, vezi lucrurile mai siropos si puternic romantate, dar acesta este mesajul perfect din spatele unui cadou bine ales pentru iubitul tau. Si acum, hai sa-ti dezvaluim lista cu "cele mai cele" idei cadouri iubit in 2021. Sunt cadouri pe inima lui, cadouri pe care barbatii le iubesc.

 

1. Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique      

Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique    

Cadoul acesta se preteaza minunat chiar daca sunteti la inceput de relatie, chiar daca aveti o relatie mai indelungata. Este un decantor original, cu iz antic, care vine insotit de doua pahare cu design special. Doua pahare? - hm, credem ca ai mirosit deja oportunitatea. Tu si el, la voi acasa, in gradina, in living, la casa de vacanta sau in biroul lui, dupa ce te-ai dus acolo ca sa-i faci o surpriza si sa celebrati impreuna o afacere buna pe care el tocmai a incheiat-o. E cadoul pentru el, dar este si cadoul vostru, un cadou minunat de cuplu. O sa-i sclipeasca ochii de uimire sa descopere cat ai fost de inspirata.

 

2. Sosete Amuzante Bring Me Wine

Sosete Amuzante Bring Me Wine

Iti recomandam sa-i faci acest cadou de Craciun, atunci cand isi cauta ca un copil surpriza sub brad. Apoi, poti sa-i faci acest cadou in orice zi a anului, fara un motiv anume... doar pentru ca te-a cucerit si este iubitul tau. Sosetele poarta un mesaj super amuzant pe talpi "Daca poti citi asta, mai adu-mi niste vin" (in engleza) si in plus sunt extrem de practice. Ii vor tine de cald si stii vine ca atunci cand iubitul tau se simte bine, sunteti impreuna in al 9-lea cer. Chiar asa... cum ar arata iubitul tau doar in boxeri si cu aceste sosete amuzante in picioare. Pur si simplu, iubibil.
              

3. Voucher cadou pentru iubitul tau

Voucher cadou pentru iubitul tau

Ideea asta de cadou e fantastica si nu pentru ca o spunem noi, ci pentru ca o confirma sute de clienti. Ai in fata un cadou care a cucerit toate topurile de cadouri pentru sot, iubit si amant. Este o idee originala care o sa-i surada super tare. Acest voucher contine mai multe cartoline pe care exista niste mesaje amestecate - unele sunt amuzante, altele intrigante, alte sexy (uuuu), dar toate sunt menite sa destinda atmosfera din relatia voastra si sa o duca intr-o alta zona. Mesajele inscrise pe cartoline functioneaza ca niste dorinte nespuse. Tu doar ofera-i aceste dorinte si lasa-l pe el sa decida momentul cand si le va putea revendica. Doar asigura-te ca vei fi acolo, disponibila, gata oricand sa-i implinesti dorintele.
                             

4. Suport laptop portabil si reglabil         

Suport laptop portabil si reglabil aluminiu XXL
  
Nu prea stii sigur daca iubitul tau e deschis acestor dulcegarii propuse in voucherul cadou? Ok, atunci este in regula sa ramai la un cadou mai sobru, mai ales daca stii ca ii va fi extrem de util. Acest suport de laptop ii va permite sa lucreze de oriunde, mult mai confortabil. In plus, ofera unui barbat un astfel de gadget si l-ai cucerit. In timp ce se asteapta sa-i cumperi portofele si cravate, va fi placut surprins sa vada ca tu chiar esti atenta la ceea ce isi doreste el si la ceea ce el are nevoie (chiar daca nici nu se gandea ca are nevoie de asa ceva). Suportul este perfect si pentru ca impiedica supraincalzirea laptopului, prelungind astfel durata sa de utilizare.

 

5. Racitor vinuri 3 in 1 cu picurator si aerator        

Racitor vinuri 3 in 1 cu picurator si aerator

Pentru iubitul tau galant avem ceva cu totul special: un racitor de vinuri, un element cheie atunci cand vine vorba despre o servire impecabila a bauturilor preferate. Va putea sa foloseasca acest racitor de fiecare data cand vrea sa se trateze cu un pahar de vin, cand iti pregateste tie o cina romantica, atunci cand isi invita cel mai bun prieten la o discutie sau oricand primeste invitati si vrea sa le arate ce gazda deosebita este.
 

6. Kit supravietuire multifunctional Salbaticie, 13 unelte    

Kit multifunctional Salbaticie, 13 unelte

Unii barbati sunt pasionati de gadgeturi, altii sunt interesati sa fie gazde bune, unii conduc afaceri excelente, iar altii... ei bine, altii sunt cu inima in munte si mereu cu cheful de a porni in aventuri. Daca il regasesti in aceasta categorie, iubitul tau e un erou al aventurilor outdoor. El merge cu cortul, in diverse drumetii, face ski, ajunge in campinguri, cutreiera muntii, isi planifica tot felul de calatorii, merge la peste, cocheteaza cu supravietuirea in conditii vitrege, porneste in curse nebune cu barca, telecabina sau faimosul tren Mocanita. El este peste tot si toata lumea pare sa fie a lui. Pentru el, pregateste acest cadou deosebit: un kit de buzunar compact, care se extinde in 13 unelte super practice.
 

7. Big Enter tasta antistres

Big Enter tasta antistres

Ei bine, am ajuns si la iubitii stresati, care muncesc mult, dar care te surprind des cu o gluma buna. Pentru ei am pregatit un cadou unic: o tasta Enter uriasa, in care se poate da cu pumnul pentru a te elibera de stres si energie negativa. Tasta buclucasa se poate conecta prin USB la calculator sau laptop si este perfect functionala. Este super haioasa, iar la nevoie poate fi folosita si pe post de perna, mai ales de catre iubitii care uita sa se mai ridice de la calculator, pentru a mai face "inca ceva si gata".
              

8. Suport telefon auto cu incarcator wireless Smarty Holder    

Suport telefon auto cu incarcator wireless Smarty Holder   
       
Uite un cadou practic, curat, inspirat si dorit de catre barbati. Prezinta-te la el cu acest cadou si o sa-si zica-n barba: "Mai, dar ce norocos sunt sa am o astfel de iubita. Prietenul meu x face colectie de portofele; prietenul meu y are un dulap de batiste si cravate pe care nu le foloseste niciodata. Prietenul meu z primeste intotdeauna cadouri ciudate de la toarta lui, cadouri care sunt mai mult pentru iubita lui decat pentru el. Si eu... eu sunt binecuvantat cu aceasta zana a cadourilor, care ma surprinde intotdeauna." Nu stim daca el chiar o sa se uite la tine ca la o zana a cadourilor, dar iti garantam ca va fi placut impresionat pentru ca stii sa alegi bine. 

 

9. Organizator birou cu lampa led si incarcator wireless THE desKING         

Organizator birou cu lampa led si incarcator wireless THE desKING

Ramanem in zona cadourilor foarte practice cu acest organizator pentru birou. Regele biroului propune o lampa mica, un incarcator wireless pentru telefon si un locas perfect pentru a pune instrumentele de scris pe care vrei sa le ai intotdeauna la vedere. Cadoul acesta este inspirat pentru a fi oferit de Craciun, de Valentine's Day, de ziua lui de nastere, aniversarea relatiei voastra etc.


10. Vouchere sexy pentru el

Vouchere sexy pentru el

Fii atenta... calci pe un teren minat, dar iti spunem sigur ca acest cadou o sa fie primit cu urale de catre iubitul tau. Va urla ca un lup flamand (tu fii atenta, pentru ca s-ar putea ca toata reactia sa se dea doar in sufletul lui, dar i-o poti citi in privire). Aceste vouchere sexy sunt perfecte pentru a fi folosite in dormitor. Propun dorinte fierbinti, pe care tu poti sa i le indeplinesti lui si sa-l faci sa se simta important, dominant. O sa te iubeasca si mai mult cand o sa descopere ca esti o tipa originala, curajoasa si atenta la ceea ce isi doreste el.

Ne-am cam lungit, dar, cand vine vorba despre cadouri pentru iubit, ne place ca lucrurile sa fie ca la carte. Nu de alta, dar in cele din urma este in joc iubirea voastra. Arata-i cu un cadou bine ales cat de mult pretuiesti iubirea voastra si relatia voastra. Arata-i ca il cunosti, ca iti doresti ca viata sa langa tine sa fie una plina de surprize, niciodata plictisitoare. Fa-l sa te adore si mai mult cu un cadou iesit din minti, mindblowing. Succes!        

 
Cadouri Haioase - Big Enter tasta antistres
-20%
Cadouri pentru Sot - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!