Top 10 idei cadouri Iubita in 2021

Top 10 idei cadouri Iubita in 2021
Ceva ciudat se intampla atunci cand vine timpul sa alegi un cadou simpatic pentru iubita ta. Cu toate ca pleci in misiune cu o multime de idei, pe parcurs, te incearca tot felul de incertitudini si iti pierzi din entuziasm pe masura ce tai diverse posibilitati de pe lista ta. Daca ai putea sa citesti ce se ascunde in mintisoara iubitei tale, ti-ar fi mult mai simplu. Ai arunca doar o privire ca sa vezi ce isi doreste ea cel mai mult si apoi ai alege increzator cadoul perfect.

Sa-i citesti gandurile nu se poate, dar daca stai putin si reflectezi, o sa-ti dai seama imediat ce isi doreste ea cel mai mult: te doreste pe tine si isi doreste orice cadou care sa vina la pachet cu un mesaj de genul "Te iubesc! Te vreau bine! Sunt topit dupa firea ta vesela de copil! Esti frumoasa! Inima mea iti apartine!". Daca ai gasit un cadou care sa rezoneze cu iubirea ta sau sa explice de ce o iubesti, atunci sa stii ca esti pe calea cea buna spre darul perfect pentru ea.


Si pentru ca lucrurile sa fie si mai simple, iti dezvaluim in continuare, cele mai frumoase cadouri pentru iubita. Acestea sunt cele mai cumparate, daruite si apreciate cadouri pentru ele. Validade direct de catre iubite.

 

1. Trandafir placat cu aur de 24K

Trandafir placat cu aur de 24K

Femeile sunt topite dupa flori. Si se inmoaie cu totul daca partenerul de viata le maguleste cu un cadou scump, de lux, prin care le arata cat sunt de importante. De aceea, unul din cele mai bune cadouri pentru iubita ta este acest trandafir placat cu aur de 24K. In esenta este un trandafir real, uscat prin metode speciale si apoi imbracat in foite de aur de 24K. Floarea este nemuritoare la fel cum ti-ai dori sa fie si dragostea voastra. Ce mesaj mai puternic si mai romantic ai putea sa-i oferi de ziua ei, de ziua numelui, de Craciun sau de Ziua Indragostitilor. Pentru un efect WOW, poti sa-i oferi 3 trandafiri de aur.
                             

 

2. Patura coada de sirena        

Patura coada de sirena
     
"Te iubesc pentru firea ta jucausa, pentru ca esti sensibila, dulce si visatoare." - Acesta este mesajul care functioneaza perfect atunci cand ii oferi cadou patura in forma de coada de peste. Dupa ce isi va imbraca picioarele in aceasta coada cu solzi si inotatoare generoasa, se va transforma instant intr-o sirena superba. Patura este amuzanta, moale, confortabila si calduroasa. Daca iubita ta se plange des de frig, atunci ai inca un motiv sa-i oferi aceasta patura care sa-i tina de bine mai ales cand nu esti tu langa ea.

 

3. Cana cadou cu Coroana Queen of everything

Cana cadou cu Coroana Queen of everything

Fa-o sa surada in fiecare dimineata, atunci cand isi bea cafeaua sau ceaiul cu miere. Aceasta cana nu este deloc una obisnuita, ci este cana unei regine. Pai, nu e ea stapana si regina pe inima ta? Nu e ea regina peste toate, de cand a intrat in viata ta? Ofera-i cadou aceasta cana cu coroana de regina si fa-o sa se simta speciala. Va aprecia enorm mesajul din spatele surprizei, mesajul inscriptionat pe cana, precum si cana confortabila din care isi va putea sorbi linistita bautura preferata, in fiecare dimineata. Poate chiar va lua aceasta cana cu ea la birou, ca sa arate tuturor cat de iubita este de partenerul sau de viata.
 

4. Cutie bijuterii, cu cheita, Verde smarald            

Cutie bijuterii, cu cheita, Verde smarald 
 
I-ai mai oferit bijuterii, dar acum este timpul pentru o cutie de bijuterii. Sau poate ca pana acum nu i-ai mai daruit nicio bijuterie, dar vrei sa incepi cu aceasta caseta deosebita in care urmeaza sa-si depoziteze toate lucrurile pretioase pe care le are si pe care le va primi de la tine - inelul de logodna, o bratara deosebita, verigheta, colierul pe care il va purta la nunta etc. Cutia aceasta este extrem de eleganta, in primul rand datorita captuselii din catifea, de un verde foarte frumos. Are mai multe sertare si compartimente pentru a depozita si proteja diferite bijuterii. Se livreaza cu cheita pentru a putea fi incuiata si pastrata departe de ochii curiosilor.
              

5. Papuci de casa Unicorn

Papuci de casa Unicorn

O pereche de papuci de casa foarte haiosi, care o sa o faca sa arate ca din povesti. Papucii cu cornite de Unicorn sunt colorati, foarte pufosi, moi si caldurosi. Daca o stii mai mereu cu picioarele reci, surprinde-o cu acest cadou prin care sa ii spui ca iti doresti sa aiba grija de ea si sa fie bine. Cadoul acesta este potrivit pentru ea indiferent de ocazie: de Craciun (cand il asteapta ca un copil pe Mos Craciun), de Ziua Indragostitilor (da-i peste cap asteptarile, cand ea crede ca va primi baloane in forma de inima si bomboane), de ziua ei de nastere, Ziua Numelui, Aniversarea relatiei etc.
                             

6. Organizator cosmetice Cutie cu oglinda iluminata LED  

Organizator cosmetice Cutie cu oglinda iluminata LED

Iti place de ea pentru ca este foarte frumoasa, pentru ca este atenta de fiecare data cand iese pe usa. Tu o iubesti oricum, inclusiv, dimineata, la prima ora, cand o gasesti langa tine naturala, dezbracata de orice urma de machiaj. Dar, spune-i cat de tare apreciezi eleganta sa si frumusetea sa, oferindu-i acest organizator pentru cosmetice. Fetele sunt topite dupa astfel de lucruri, mai ales daca ii arati ca ceea ce conteaza pentru ea, conteaza si pentru tine. Organizatorul vine cu o oglinda integrata, care este iluminata de becuri led. Este practic si o sa o ajute sa-ti tina in ordine si la vedere toate ustensilele si produsele de frumusete.
 

7. Masca de dormit Broscuta curioasa     

Masca de dormit Broscuta curioasa

Un alt cadou haios pentru iubita ta este aceasta masca de dormit. Mascuta are forma de ochi de broasca, ce se pot acoperi de pleoape. Imagineaza-ti doar cat de amuzanta va fi cu aceasta masca pe ochi, de fiecare data cand va dori sa se ascunda de razele soarelui de dimineata ca sa mai doarma inca un pic. Daca iubita ta lucreaza noaptea, ramane pana tarziu la calculator sau laptop pentru a finaliza anumite proiecte sau pur si simplu, nu trece peste rutina de a-si face somnul de frumusete de fiecare data cand are aceasta ocazie, va primi cu maxima bucurie acest cadou distractiv, iesit din minti.
 

8. Voucher cadou pentru iubita ta        

Voucher cadou pentru iubita ta
     
De la cadourile mai haioase si practice ajungem la un set de vouchere deosebite. Noi credem ca orice iubita ar trebui sa primeasca la un moment dat acest set de vouchere de la iubitul ei. Setul include mai multe cartoline cu dorinte diferite, amuzante si ci condimentate, pentru care ea le va putea revendica la o data ulterioara. Tu doar fii pregatit pentru a-i oferi de fiecare data bucuria de a fi ea stapana pe situatie. Indeplineste-i aceste dorinte si vei incapea si mai mult in inima ei. Atunci cand relatia intra intr-o rutina, voucherele cadou pentru ea pot incuraja comunicarea, pot destinde atmosfera si va pot ajuta sa va apropiati mai mult.

 

9. Vouchere sexy pentru ea

Vouchere sexy pentru ea

Similare cu voucherele de mai sus, aceste cartoline contin dorinte erotice, de aplicat in principal in dormitor. Las-o pe ea sa fie in control, oferindu-i aceste dorinte sexy pe care ti le poate cere oricand. Veti descoperi astfel noi moduri de a va apropia unul de celalalt si de a va condimenta relatia intima. Voucherele sunt printate pe o hartie de foarte buna calitate, cu un design de exceptie. Cu siguranta o vei surprinde enorm cu acest cadou si credem noi ca se va grabi imediat sa-si revendice o dorinta.

 

10. Lampa led luna in culori

Lampa led luna in culori

Adu-i luna, pune-o pe noptiera sa si spune-i cat de mult inseamna pentru tine. O sa se simta iubita, rasfatata si importanta. Lampa cu forma de luna vine pe un stativ de lemn si este perfecta pentru a crea o atmosfera magica. Are 16 nuante, cu 10 intensitati si 4 succesiuni de lumini, care pot fi activate dintr-o telecomanda inclusa in pachet. Este eleganta si isi va gasi cu siguranta locul in spatiul ei apropiat (pe noptiera, pe masuta de toaleta, in biblioteca, la birou etc).

E usor sa o surprinzi pe iubita ta cu un cadou original, atunci cand gasesti mesajul potrivit care sa-ti insoteasca darul. Mizeaza pe acest lucru atunci cand ii faci un cadou si sigur nu o sa o dezamagesti. Cadoul perfect alaturi de mesajul perfect care sa o maguleasca si sa o rasfete  - iata combinatia sigura pentru a ajunge inca o data la inima ei.


 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!