TOP 20 IDEI Cadouri de Florii pentru cei cu nume de floare

TOP 20 IDEI Cadouri de Florii pentru cei cu nume de floare
Sunt foarte multi romani care isi sarbatoresc onomastica de Florii. Potrivit statisticilor sunt:
  • 334.734 romani cu numele Florin
  • 147 328 romani cu numele Viorel
  • 54 759 romani cu numele Florian.
In plus, exista alte zeci de romani cu nume derivate: Florea, Florentin, Florinel, Crin, Trandafir.

Daca vrei sa faci un cadou original unei persoane care isi sarbatoreste onomastica de Florii, esti in locul potrivit, la timpul potrivit. 

Ce nume sunt sarbatorite in Duminica Floriilor?

 

- Garofita
- Iris
- Anemona
- Romanita
- Crizantema
- Camelia
- Brandusa
- Codruta
- Craita
- Crenguta
- Crina
- Delia
- Dalia
- Florenta
- Florentina
- Gentiana
- Gherghina
- Iasmin
- Lacramioara
- Laura
- Laurentiu
- Narcis/ Narcisa
- Roza
- Viorela
- Violeta
- Mugurel si altele. 



 

TOP 10 Cadouri pentru femei de Florii



1. Barometru Nor cu stativ din lemn
barometru-nor-cu-stativ-din-lemn-3943-9871


Ahhh... femeile sunt topite dupa norisori, norisori plutitori si idei extravagante pentru decorul biroului. Acest barometru are forma ingenioasa de norisor transparent, cuprinde un lichid care se afla intr-o permanenta transformare in functie de vremea de afara. Prin urmare, cu ajutorul sau vei putea sa prezici vremea. Mda, Florina, Crina, Margareta si celelalte fete cu nume de floare se vor bucura sa primeasca asa ceva in Duminica Floriilor.


2. Suport bijuterii Citeste in palma

suport-bijuterii-citeste-in-palma-3945-5795
Cocheteaza cu misticismul si cititul in palma? Acum ii poti oferi acest cadou original, reprezentat de o palma deschisa, cu tot felul de indicatii parca extrase dintr-o carte de citit in maini. Suportul este practic pentru asezarea bijuteriilor, elasticelor de par, inelelor, bratarilor. Acesta vor fi intotdeauna la indemana, iar obiectul cu pricina va da un aer misterios incaperii.


3. Ghiveci cu labe de rata

ghiveci-cu-labe-de-rata-3948-4701


Este un ghiveci extrem de amuzant pe care Florina, Flori, Florentina si alte fete si femei cu nume de floare se vor bucura sa-l primeasca in cadoul de onomastica. Poate fi folosit pentru plante de apartament si o sa arate tare amuzant. Ghivecul are suport cu doua labe de rata.... un suport foarte stabil de altfel.


4. Platou ardezie pentru servire branzeturi

platou-ardezie-pentru-servire-branzeturi-3970-2901 (1)


Stii femeile acelea care s-au nascut cu darul de a fi gazde minunate? Noi credem ca o parte buna din aceste femei poarta nume de flori: Romanita, Florentina, Floriana, Crina, Iris si asa mai departe. Pentru aceste femei care apreciaza o servire ca la carte, poti pregati un cadou original: un platou din ardezie ideal pentru servirea branzeturilor. Platoul include si ustensile speciale de branzeturi, precum si o creta cu ajutorul careia se poate nota denumirea branzeturilor prezentate.


5. Difuzor Aromaterapie uleiuri esentiale lacrima 7 culori, 130 ml

difuzor-aromaterapie-uleiuri-esentiale-lacrima-7-culori-130-ml-3989-8756 (1)
Din topul celor mai potrivite cadouri pentru femei de Florii nu putem omite un difuzor aromaterapie pentru uleiuri esentiale. Acest model in forma de lacrima functioneaza si ca umidificator, si ca lampa cu 7 culori si ca obiect decorativ original. Este binecuvantare pentru sanatate si poate fi folosit cu uleiurile esentiale potrivite pentru combatare stresului, un somn mai bun, o respiratie mai sanatoasa, o concentrare mai buna.


6. Lampa Calea Lactee

lampa-calea-lactee-3986-5980 (2)


Florentina, Viorela, Violeta, Camelia  - pentru aceste femei cu nume de floare si pentru pentru alte reprezentate ale sexului frumos care poarta nume derivate, pregateste un cadou magic: o lampa magnifica, desprinsa din povesti. Este deosebit de frumoasa si emite 16 culori RGB. Se livreaza cu suport din lemn, telecomanda si cablu de incarcare.


7. Trandafir placat cu aur 24k - model artificial

trandafir-placat-cu-aur-24k-model-artificial-3985-3489 (1)

Nu vrei sa te departezi prea tare de cadourile florale cu ocazia Floriilor? Prea bine, dar anul acesta alege sa oferi cadou un trandafir atipic, placat cu aur de 24k. Are nuanta aurie, foarte frumoasa si o lungiem de 25 cm. Se livreaza cu o cutie de cadou si punga cadou  - adica e gata pentru a fi oferit in dar chiar asa in Duminica Floriilor.  


8. Kit de curatare si igienizare pensule de machiaj

kit-de-curatare-si-igienizare-pensule-de-machiaj-1-3866-5512


Femeile adora sa se bibileasca si sa aiba grija de ele, iar daca vrei sa le faci pe plac, arata-le ca apreciezi acest lucru. In plus, poti sa le oferi cadou un cadou care sa le sustina pasiunea pentru a arata cat mai bine, in orice imprejurare. Acest kit de curatare o sa le ajute sa-si curete mai usor pensulele. Acestea vor fi gata pentru utilizare, imediat dupa curatare.


9. Masa laptop ajustabila aluminiu

masa-laptop-ajustabila-aluminiu-1-3846-3891


Daca Floarea ta lucreaza destul de mult acasa pe laptop, ofera-i aceasta masuta din aluminiu, foarte solida si flexibila. Picioarele sale se pot modifica in fel si chip pentru a se potrivi cat mai bine utilizatorului si pentru ca acesta sa poata adopta o pozitie cat mai confortabila si sanatoasa - indiferent ca lucreaza la laptop de pe canapea sau din pat.

10. Perie ionica 3 in 1, piaptana, usuca si adauga volum

perie-ionica-3-in-1-piaptana-usuca-si-adauga-volum-1-3854-7004


Gadgeturi de frumusete? Oh, sigur ca femeile iubesc aceste cadouri. De Florii o poti surprinde cu un cadou care sa-i arate ca esti atent la nevoile ei si la ceea ce isi doreste. Florile se usuca, bomboanele ingrasa, dar aceasta perie ionica 3 in 1 o sa o serveasca o viata intreaga, ajutand-o sa aiba un par impecabil, sanatos si frumos.



 

TOP 10 Cadouri pentru barbati de Florii



1. You Rock, suport si obiect decorativ, Silver

you-rock-suport-si-obiect-decorativ-silver-3942-8215


Este o sculptura din rasina, cu semnul binecunoscut al rockerilor. Dincolo de a fi un ingenios ornament pentru orice spatiu modern, acest suport este perfect pentru bijuterii, ceasuri sau diverse notite. De Florii, poti sa-i oferi acest cadou original care o sa-l dea pe spate.


2. Barometru Craniu cu stativ din lemn

barometru-craniu-cu-stativ-din-lemn-3944-3947


Cat de tare e asta - un barometru in forma de craniu uman, transparent. Craniul este asezat pe un stativ din lemn si arata minunat pe orice birou. In afara de rolul sau decorativ, barometrul are si un rol functional, care se trage de la Darwin incoace. Urmareste ce se intampla in interiorul sau si vei putea sa prezici vremea mai ceva ca o ghicitoare sau ca faimosul Busu'.


3. Ghiveci san

ghiveci-san-3946-9203 (1)


Oh, oh, oh... sa vezi si sa nu crezi asemenea traznaie. Dar, daca te gandeai sa faci un cadou iesit din minti pentru un prieten sau o ruda cu ocazia Floriilor, anul acesta poti fi tare original. Ghiveciul san atrage privirile, descreteste fruntile si este teribil de haios. E perfect pentru plantele de apartament sau pentru a depozita diverse lucruri de prin baie sau de prin dulap. Si, daaaaaaaa... o sa-l poata atinge oricand i se va face ... dor sau pofta.


4. Tirbuson electric cu accesoriu taiere sigiliu

tirbuson-electric-cu-accesoriu-taiere-sigiliu-3953-4363


Unii barbati iubesc rockul, altii iubesc... sanii, daaaar... exista si barbati deosebiti care dau totul la o parte pentru o degustare de vin ca la carte. Pentru acesti barbati mai formali si pentru relatiile un pic mai serioase, ti-am pregatit acest cadou de Florii: un tirbuson electric care se livreaza si cu acccesoriu de taiere a sigiliilor. Este practic, usor de folosit si necesar pentru toti cei care deschid o sticla de vin chiar si din cand in cand.


5. Dozator vin Butoi 3 litri

dozator-vin-butoi-3-litri-3958-9940


Pai daca am inceput cu vinul, zic sa ramanem in aceeasi zona, mai ales ca vorbim de cadouri de Florii pentru barbati. Pai ce barbati nu apreciaza vinul bun pastrat in recipiente corespunzatoare? Daca te duci in vizita de Florii sau daca ai un apropiat care isi sarbatoreste onomastica in Duminica Floriilor, este chiar o idee buna sa-i oferi un astfel de dozator butoi din lemn.


6. Set cadou Top bere artizanala

set-cadou-top-bere-artizanala-3971-9205


Ce cadou minunat de Florii pentru Viorel, Florin, Trandafir si alti barbati cu nume de floare! E o invitatie spre a patrunde mai multe in lumea spumanta a berii, chiar acasa. Include tot ce e nevoie pentru a pregati bere la tine acasa, asa ca experienta va fi una inedita.


7. Cutie de colectie Capace de bere, cu deschizator

cutie-de-colectie-capace-de-bere-cu-deschizator-3968-1797


E o cutie fabricata din lemn, cu panou transparent, ideala pentru depozitarea capacelor de sticla de vin sau bere. Bei, asezi capacul in interior si colectionezi muulta capace. In plus, cutia are si un deschizator pe laterala asa ca vei reusi mai repede si mai usor sa deschizi fiecare sticla de bere.


8. Set cadou decantor Whiskey cu 4 pahare Magnificent

set-cadou-decantor-whiskey-cu-4-pahare-magnificent-3963-7714


Pentru un cadou rafinat de Florii, opreste-te la aceasta sugestie. Este un set ce include o sticla decantor cu dop si patru pahare similare. Sticla si paharele sunt transparente, elegante si foarte frumoase. Se livreaza intr-o cutie eleganta, asa ca e numai gata pentru a fi oferit cadou in Duminica Floriilor. Si daca esti departe de Florinul tau, poti sa-i trimiti acum cadoul direct acasa. Plaseaza comanda si ii trimitem direct la adresa.


9. Mousepad cu incarcare wireless padwer, 5W

mousepad-cu-incarcare-wireless-padwer-5w-1-3881-9629


No, nu-ti imagina ca ramanem doar in zona cadourilor de bauta si amuzante pentru ideile de Florii. Uite ca am ajuns la un cadou gadget, care se potriveste de minune barbatilor ce lucreaza la birou si au nevoie de o solutie ingenioasa pentru incarcarea rapida a telefonului. Este un mousepad confortabil care functioneaza si ca incarcator wireless pentru smartphone.


10. Aparat masaj Shiatsu termal, terapeutic si tonic

aparat-masaj-shiatsu-termal-terapeutic-si-tonic-mikamax-3-3873-6877


O boare de relaxare pentru barbatii care au nevoie de masaj din cand in cand si nu are cine sa le ofere acest rasfat. De acum, isi vor putea face singuri masajul relaxant la care viseaza. Aparatul de masaj are intensitate reglabila si functie de incalzire cu infrarosu. Este perfect pentru umeri si gat, dar si pentru alte parti ale corpului.

Hoooray! Astea au fost cele mai tari idei de cadouri de Florii. Nu ne laudam, pentru ca se vede cu ochiul liber - dar, la noi gasesti cele mai amuzante, originale si noi cadouri pentru fiecare. Indiferent de pasiune, indiferent de relatia pe care o ai cu cel care isi sarbatoreste onomastica de Florii, indiferent de mesajul pe care vrei sa-l transmiti prin cadoul tau, noi avem, avem, avem.
 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!