TOP 7 Cadouri aparate si accesorii fitness pentru cei mereu activi

TOP 7 Cadouri aparate si accesorii fitness pentru cei mereu activi
Te ia cu anxietate doar la gandul ca vine ziua cuiva sau o ocazie speciala si nu stii ce cadou de-Doamne-ajuta sa alegi? Multi sunt cei incercati de acest sentiment, mai ales cand au de fericit o persoana draga. Alegerea unui cadou poate fi provocatoare si iti poate testa rabdarea. Daca acum cauti un cadou inspirat pentru o persoana activa din viata ta, iti recomandam sa te opresti in zona cadourilor de sport, aparate si accesorii fitness. 


De ce sa oferi un aparat sau accesoriu fitness?


Un astfel de cadou te face participant la imbunatatirea starii de sanatate a cuiva. Practicarea sportului in mod periodic are o multime de beneficii. Sportul ne ajuta sa fentam multe probleme de sanatate, inclusiv accidentul vascular cerebral, diabetul, depresia, anumite tipuri de cancer, artrita si multe altele. In plus, sportul regulat:
  • ne ajuta sa dormim mai repede si mai usor
  • sa ne bucuram de un somn mai profund
  • sa avem mai multa energie pe parcursul zilei
  • sa slabim, sa aratam bine si sa ne simtim grozav in propria piele

Sa oferi cadou un accesoriu de fitness sau un aparat de fitness unei persoane inseamna sa-i arati ca iti pasa de starea sa de sanatate. Poti alege sa faci un astfel de cadou unei persoane active sau unei persoane mai putin active, ca si stimul pentru a o impulsiona sa faca mai multa miscare. 

Ai vazut vreodata vreun copil cum isi deschide cadourile de ziua sa de nastere? Ochii sai se lumineaza atunci cand desface cadoul si gaseste acolo ceva ce isi doreste de mult timp. Cu toate acestea, dupa cateva zile de manevrat noua jucarie, unii copii se plictisesc de ea. O lasa cu nonsalanta spre fundul lazii cu jucarii. Spre deosebire de o jucarie,  un accesoriu sau un aparat fitness va fi acolo, stimulandu-l pe cel care il vede sa faca miscare si sport. 



TOP CADOURI accesorii si aparate fitness oferte speciale

1. Aparat fitness cu placa vibranta, VYBEFORM, aparat multifunctional si aparat masaj

Perfect atat pentru barbati, cat si pentru femei, acest aparat fitness este o incantare. Se livreaza cu doua benzi elastice si o bratara de control. Antrenamentele cu aceasta placa pot fi personalizate usor in functie de zona corpului pe care vrei sa o lucrezi de fiecare data. Placa pentru tonifiere muschi vibreaza si are mai multe niveluri de intensitate. Cele 3 moduri de vibratie sunt orizontal, vertical si 360 grade. De asemenea, are temporizator si chiar puncte de presopunctura. Cand nu il folosesti, poti sa-l depozitezi usor, pentru ca ocupa putin spatiu. Se livreaza cu ghid de exercitii, ca sa stii de unde sa pornesti antrenamentele si sa ai inspiratie pana la final. Aparatele de fitness sunt o idee buna de cadou. 

aparat fitness

Comanda AICI


2. Aparat fitness abdomene acasa, tip bara cu ventuza

Acest accesoriu de fitness aparent banal te va ajuta sa iesi din rutina de antrenare fizica acasa si sa incerci o multime de miscari noi. Si abdomenele vor fi mai interactive, atunci cand il folosesti. Nu mai trebuie sa-ti rogi partenerul sau vreun membru al familiei sa ti se aseze pe picioare, ca sa te poti ridica usor de la pamant si sa-ti lucrezi colaceii. 

Aparat fitness abdomene acasa, tip bara cu ventuza are o baza care se lipeste puternic de podea si iti ofera suportul necesar pentru a face abdomene mult mai usor. In plus, poate fi folosit si pentru multe alte tipuri de exercitii (apropo, in pachet chiar este inclus si un ghid cu miscarile pe care le poti face). 

aparat fitness abdomene

Comanda AICI



3. Set benzi de rezistenta Fitness Mania, aparat fitness multifunctional

Ce e atat de misto la aceste benzi este ca ocupa extrem de putin loc. Poti sa le iei cu tine intr-o geanta oarecare ca sa te antrenezi in parc sau atunci cand pleci pentru un weekend sa iei o gura de aer proaspat de la munte. Setul include 4 benzi elastice de rezistenta, precum si pedale cu manere pe care nu-ti aluneca mana. E ideal pentru fitness, crossfit, yoga si multe altele. Se livreaza cu un ghid de exercitii pentru inspiratie maxima in timpul antrenamentelor si pentru a cunoaste mai usor ce pachete de muschi iti pui in miscare de fiecare data. 

benzi fitness

Comanda AICI



4. Minge giroscopica SPYRBALL, cel mai haios dispozitiv fitness

Faceti cunostinta cu cel mai distractiv si amuzant accesoriu de fitness. Este noua minge giroscopica ce te ajuta sa faci miscare, sa-ti antrenezi musculatura bratelor si sa fii mai sanatos doar prin... miscarile mainii. Mingea giroscopica poate fi folosita in timpul antrenamentelor de la sala, dar si la birou in timp ce vorbesti la telefon cu seful sau cu un client. Porneste automat si are capacitatea de a-ti imbunatati forta de aderenta si tonusul muscular din zona mainilor, incheieturilor, bicepsilor si antebratelor. Este ideala pentru cei care fac tenis, golf, alpinism si alte sporturi care solicita bratele. De asemenea, e minunata pentru reabilitare in fizioterapie si pentru prevenirea si recuperarea dupa accidentari.

minge giroscopica

Comanda AICI



5. Centura cu benzi de rezistenta pentru fitness, ghid exercitii fizice fitness pentru acasa

Noile accesorii de fitness sunt pur si simplu surprinzatoare. Asa se intampla si cu aceasta centura cu benzi de rezistenta care se livreaza cu un ghid de exercitii de miscare. Este ideala pentru exercitii pentru fere, dar si pentru abdomene si antrenamentul picioarelor. Ajuta la intarirea si cresterea fermitatii muschilor si a pielii. Cu ajutorul sau poti sa-ti tonifiezi corpul in mod natural si sa te simti mai bine dupa fiecare sedinta de antrenament, chiar la tine acasa. Include si geanta pentru transport. 

centura fitness

Comanda AICI


6. Set cadou femei Yoga Fit, minge fitness, inel si benzi rezistenta

Yoga este un sport foarte complex, impletit armonios cu o stare de spirit. De aceasta data iti propunem sa faci cadou un set special pentru Yoga Fit care include o minge fitness mare, cu un inel de stabilitate la baza si benzi de rezistenta. Cu ajutorul sau poti face o multime de exercitii fizice chiar acasa la tine, in propriul living. Mingea are un diametru de 65 cm, iar in pachet o sa gasesti si un ghid pentru exercitii de inspiratie. Este perfect pentru imbunatatirea fortei, flexibilitate si echilibrul, pentru relaxare, tonifierea muschilor si conturarea siluetei. 

minge fitness

Comanda AICI


7. Coarda digitala wireless Smart Jump,  coarda pentru sarituri

Un accesoriu unic de fitness care o sa impresioneze cu certitudine pe oricine, barbat sau femeie. Smart Jump iti propune sa faci sarituri cu coarda in deplina siguranta in propriul dormitor sau in sufragerie. Nu o sa mai darami niciun bibelou si nu o sa te lovesti de pereti. Este o coarda fara fir, cu display digital, care iti monitorizeaza miscarile, iti contorizeaza caloriile si are vitezometru. E super amuzanta si are o multime de beneficii pentru sanatate, daca este folosita cu regularitate in timpul antrenamentelor. 
coarda digitala

Comanda AICI


Alegerea cadoului perfect pentru o persoana draga nu trebuie sa fie consumatoare de timp, frustranta si nici nu trebuie sa-ti goleasca portofelul complet. Daca vei alege un accesoriu sau un aparat fitness, poti sa oferi cuiva o sanatate mai buna, un imbold pentru a face mai multa miscare sau un motiv in plus sa iubeasca sportul si fitness-ul (saltea gimnastica,  articole sportive,  saltea yoga,  mingi medicinale). Cadoul va putea fi astfel savurat in orice zi a anului. 

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!