Top Jocuri de societate pentru distractie Ga-ran-ta-ta

Top Jocuri de societate pentru distractie Ga-ran-ta-ta
Jocurile de societate au acel vino-ncoa, mai ales cand te strangi cu gasca si va ganditi ca e timp numai bun de rasete, distractie si voie buna. Cand interesul pentru simplul "Adevar sau provocare" expira, e clar e timpul de niste boardgames noi.
Jocurile de societate au o multime de beneficii si exista intr-o varietate pe care nu o poti cuprinde cu gandul. Va invita sa fiti strategici si creativi, sa ganditi, sa lucrezi in echipa, sa cooperati. Desigul, ele ofera oportunitatea imensa de a te conecta cu cei dragi - e o pauza binevenita dupa multe seriale de Netflix si facand-mai-nimic pe canapea.


Deeeci, pentru serile acelea cu prieteni sau cu familia cand vrei sa spargeti plictiseala si sa incercati ceva nou, v-am pregatit niste jocuri de societate traZnite. Descoperiti-le, iubiti-le, explorati-le, jucati-le si bucurati-va de efectul lor benefic.
(keep reading pentru ca spre final ti-am pregatit si ceva ... spicy :) )


1. Captain Marvel: Secret Skrulls

Intra in super batalia dintre Captain Marvel si aliatii sai. Descopera civilizatia extraterestra Skrull. Tu si ai tai prieteni puteti interpreta diverse roluri: Captain Marvel, Aliati precum Nick Fury, Phil Coulson sau Maria Rambeau sau chiar un Skrull Dezertor. In functie de rolul pe care il ai, obiectivul tau va fi altul.
- Daca esti Captain Marvel sau unul dintre Aliatii sai trebuie sa ii infrangi pe extraterestii Skrull si pe Skrull-ul Dezertor
- Daca esti Skrull trebuie sa o invingi pe Captain Marvel si pe Skrull-ul Dezertor.
- Daca esti Skrull Dezertor trebuie sa ii invingi pe toti cei din joc, sa ramai unicul supravietuitor.
Jocul include mai multe cartonase pentru Alianta, de identitate, de joc, Referinta, jetoane de sanatate si instructiuni de joc in engleza.
Captain Marvel

Uite cum se joaca

1. Se impart cartonasele Alianta in functie de numarul de jucatori (1 Captain Marvel, 0-2 Aliati, 2-3 Skrull si 1 Skrull Dezertor), iar jucatorul care o interpreteaza pe Captain Marvel iti dezvaluie identitatea, luand tabla de joc aferenta personajului. Ceilalti jucatori isi pastreaza identitatea secreta si iau cate o tabla de joc obisnuita.
2. Se imparte fiecarui jucator cate un cartonas Identitate Personaj, cu exceptia jucatorului Captain Marvel, care poate alege sa joace una dintre cele doua fete ale tablei sale de joc.
3. Fiecare jucator plaseaza pe tabla individuala de joc numarul de jetoane Sanatate mentionat pe cartonasul Identitate.
4. Se amesteca teancul de cartonase de joc si se impart fiecarui jucator un numar de cartonase egal cu numarul de jetoanele Sanatate. Restul cartonaselor va reprezenta teancul de tragere.
5. Pe rand, dar incepand cu Captain Marvel, fiecare jucator va realiza 3 tipuri de actiuni: extrage 2 carti, activeaza cartonase pentru a ataca personaje sau a isi creste abilitatile, decarteaza.
6. Cand un jucator isi pierde toate jetoanele Sanatate, este eliminat din joc, isi dezvaluie identitatea si decarteaza. Jucatorii eliminati din joc vor avea sansa, totusi, sa castige daca aliatii lui ramasi in joc isi indeplinesc obiectivul.
7. Jocul continua pana cand un jucator sau o echipa isi atinge obiectivul.

Poti sa comanzi acest joc aici



2. Mystery House: Aventuri la cutie

Daca iti plac jocurile tip gaca bantuita, o sa-ti placa si aceasta provocare pentru tine si prietenii tai. Este un joc cooperativ de explorare si rezolvare de enigme, intr-un cadru 3D, bazat pe o aplicatie mobile.
In pachet o sa gasesti structura casei, o casa din carton cu suport interior din plastic si doua cutii de aventuri: portret de familie si Stapanul Labirintului. Instructiunile de joc sunt in romana.

mystery-house-aventuri-la-cutie

Iata cum se joaca

1. Scoateti elementele suplimentare din structura casei, asezati Casa in mijlocul unei mese sau pe un obiect inalt, astfel incat toti jucatorii sa o poata observa din toate unghiurile.
2. Alegeti o Aventura pe care sa o jucati. Scoateti componentele din acea cutie. Plasati Cartonasele Locatie ce contin coordonatele de culoare albastra in deschizaturile corespondente de deasupra Casei si Cartonasele Obiect cu fata in jos pe masa, fara a le amesteca.
3. Descarcati si deschideti Aplicatia mobila a jocului “Mystery House” si selectati Aventura. Desemnati un jucator care sa fie Liderul, cel care va utiliza Aplicatia, dar care se va putea uita si el, impreuna cu ceilalti jucatori, in interiorul Casei. Apasati Start si incepeti jocul, incercand sa rezolvati misterul in 60 de minute!
4. Cercetati Casa, incercand sa descoperiti indicii! Cand credeti ca ati vazut ceva, apasati coordonatele Locatiei in Aplicatie si veti descoperi Obiecte. Cu ajutorul Obiectelor, veti rezolva ghicitori si le vei pune in legatura unele cu altele pentru a descoperi alte obiecte sau indicii relevante in deslusirea misterului.
5. Pe parcursul jocului, prin descifrare de Coduri, Aplicatia va va indica sa eliminati din structura Casei diverse Cartonase Locatie, fapt ce va va permite sa explorati si mai mult interiorul Casei si sa descoperiti si alte Obiecte. In momentul in care sunteti in impas, cereti Ajutor in Aplicatie pentru a va oferi indicii relevante.
6. Jocul se incheie atunci cand rezolvati ultima enigma, iar Aplicatia va opri cronometrul si va prezenta deznodamantul aventurii si scorul obtinut.
7. Daca nu ati reusit sa rezolvati toate enigmele in cele 60 de minute, puteti continua sa jucati, iar timpul alocat suplimentar va afecta scorul obtinut la finalul jocului.


Poti comanda Mystery House: Aventuri la cutie aici


3. Cronicile Crimei

Iata un joc de societate cooperativ de investigatii criminalistice. Fii gata sa intri intr-o lume a criminalistilor si sa rezolvi cazuri misterioasa. Aduni dovezi, interoghezi suspecti si tu esti cel care poti influenta rezultatul final al jocului. Tare, nu?
Pentru Cronicile Crimei vei folosi o aplicatie mobila numita Chronicles of Crime pe care o poti descarca din Apple App Store sau Google Play.
cronicile-crimei


In pachetul jocului vei gasi instructiuni de joc, o tabla pentru dovezi, 55 cartonase cu personaje, 52 cartonase cu dovezi si obeicte speciale, 17 locatii si 4 experti criminalisti.

Poti comanda Cronicile Crimei de AICI



4. Cluedo Dracula

Voi, castelul Bran, misterul unei crime si distractie garantata. Incepe investigatia si bucura-te de acest joc inedit potrivit pentru 2 - 6 jucatori.
Iata intriga jocului: Irina Cantemir, o servitoare de la Castelul Bran, a fost ucisa, iar victima nu prezenta decat o rana mica pe gat. Oare sa fie vorba de Dracula?

cluedo-dracula


Pentru a afla acest lucru si raspunsurile la intrebarile specifice acestei editii a jocului CINE a ucis-o pe Irina Cantemir? UNDE a avut loc crima? CE arma a fost folosita?, trebuie sa cercetezi cei 6 suspecti, cele 9 locatii de la castel si armele gasite in preajma victimei.
Afla cum se joaca si comanda jocul Cluedo Dracula de AICI



5. Campionii Distractiei

Un joc de societate potrivit pentru 2 - 8 jucatori, cu varsta peste 11 ani.
Este un joc al provocarilor trasnite ce masoara nivelul de incredere in fortele proprii. Scopul este sa aduni cat mai multe puncte pariind pe abilitatile tale de a duce la bun sfarsit o serie de provocari... ridicole. Pentru asta poti sa te folosesti de o serie de obiecte la intamplare.
Toti competitorii vor trece prin aceleasi provocari asa ca va fi o competitie tare amuzanta.
Jocul contine 160 de cartonase cu provocari, 80 jetoane, 10 pahare, 5 mingi, 4 zaruri, betisoare din plastic, metru, carnetel, clepsidra si ghid de joc in romana.


Cele 160 de Provocari ale jocului sunt impartite in 4 categorii:
· SOLO - Provocarea este realizata individual, pe rand
· BATALIA SUPREMA - Provocarea este realizata de toti jucatorii, unul impotriva celorlalti
· CA FRATII - Provocarea se realizeaza in echipe de 2 jucatori, ca parteneri
· DUEL - Provocarea se realizeaza in echipe de 2 jucatori, ca adversari

Poti comanda jocuri AICI



6. 20 Seconds Showdown

Potrivit pentru 5 -20 de jucatori cu varsta peste 10 ani, acest joc de societate in limba romana este tare amuzant. Jucatorii se vor putea organiza in 2 echipe si va fi nevoie de un arbitru. Cele doua echipe se vor intrece pentru a duce la indeplinire o serie de provocari, fiind presati si de scurgerea nisipului din clepsidra.

20-seconds-showdown


In pachet exista 198 cartonase cu cate 2 provocari, 2 cartonase Ajutor, o clepsidra, 2 stafete si instructiunile de joc. Obiectivul este sa castigi 3 runde de joc, iar o runda poate fi castigata cand echipa adversa ramane fara nisip in clepsidra.
Afla exact pasii de joc si poti comanda jocul AICI



7. Jocul petrecerii YOGA Goat

jocul-petrecerii-yoga-goat


Pentru acest joc pregatiti-va sa va miscati in toate modurile ciudate posibile. Este un joc ideal pentru prieteni, seri in familie si petreceri. Include carti cu diverse posturi de yoga, o capra gonflabila care o sa faca deliciul jocului, precum si instructiuni de joc. Provocarea este sa incerci tot felul de pozitii de echilibristica stil Yoga, in timp ce ai asezi pe tine in echilibri "the capra".
Crede-ne, asta o sa fie teribil de amuzant pentru toata lumea.

Poti comanda jocul petrecerii Yoga Goat AICI



8. Flikkin' Chicken Joc amuzant de masa

flikkin-chicken-joc-amuzant-de-masa


Un joc de masa haios pe care poti sa-l joci singur... dar, de ce sa te distrezi singur, cand ai gasca de prieteni cu tine? Deci incearca sa duci provocarea in echipa. Jocul include 2 pui din cauciuc si 6 pahare de joc. Scopul e super simple: trebuie sa arunci cu puiul pentru a dobori cat mai multe pahare, asezate in echilibru. Alunga rapid plictiseala si monotonia si poate fi jucat oriunde.

Poti sa comanzi acest joc AICI

Ti-am soptit la inceput ca ti-am pregatit si niste jocuri de societate picante, la care nu te-ai fi gandit. Daca ai sub 18 ani, opreste-te aici. Daca esti curios de jocuri boardgames pentru cupluri, go ahead, ma friend.



9. Boargame Joc pentru cupluri Sex Marks the Spot

joc-pentru-cupluri-sex-marks-the-spot


Desi ai putea juca boardgames cu mai multi prieteni, iti recomandam sa ramai fidel unui singur jucator: partenerului tau.
Este un boardgame care o sa va scoata din banal viata amoroasa pentru ca are o serie de provocari picante.
Trebuie sa stii ca jocul este in limba engleza si include mai multe carti cu provocari, scnerii fierbinti, carti "sexcuza-ma", markeri Sex It Up pentru a crea portaluri de placere, o harta a placerii pe care sa navighezi impreuna cu partenerul tau, pioni, zaruri si ghid de joc.

Afla mai multe despre acest joc pentru adulti AICI



10. Amazing Sex Boardgame

Ramanem in aria jocurilor boardgames pentru adulti si iti propunem acest joc pentru tine si partenerul tau. Include o tabla pentru joc, 35 carti Tivia El o intreaba, 35 carti Trivia Ea il intreaba, 60 carti cu pozitii sexuale, 3 zaruri (unul rosu cu cifre, unul cu partile ale corpului si unul cu actiuni indicate), 2 pointere, instructiuni in limba engleza si spaniola. Pe cele 70 de carti trivia sunt peste 400 de intrebari - mda, o sa aveti material de studiu, nu gluma.

amazing-sex-boardgame


Uite cum se joaca Amazing Sex boardgame
1. Amestecati separat fiecare set de carti Trivia cu intrebari
2. Plasati cele doua seturi de carti cu intrebari pe tabla de joc conform indicatiilor
3. Amestecati toate cartile Sex si plasati-le in centru
4. Plasati pointerele pe una din casetele inscriptionate Sex (fiecare unde doreste)
5. Primul jucator arunca zarul cu cifre si apoi fiecare avanseaza pe tabla de joc dupa noroc
6. Cand pointerul tau ajunge pe o caseta Sex, partenerul iti pune o intrebare. Daca raspunzi corect, tragi o carte Sex din centrul tablei si daca iti place pozitia in care esti pus(a) o plasezi pe board conform culorii cartii
7. In final, dupa momente intense de teasing si preludiu seducator, veti pune in practica toate cele sase pozitii care vor fi plasate pe board
Amazing Sex Board Game e jocul in care exista doar invingatori! Comanda-l AICI

Speram ca ti-au placut sugestiile noastre cu jocuri de societate, boargames si jocuri pentru adulti. Acum alege si fa cadoul traZnit pe care ei, ea sau el il asteapta.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!