Ugears transformă orice tocilar în cel mai cool colecționar

În mod inexplicabil, odată cu înființarea sistemului educațional s-a creat și o nouă tipologie umană: tocilarul. Scos din context, reputația lui a trecut de la "elev preocupat de obținerea notelor mari" la "persoană cu interese și ocupații plictisitoare/nepopulare".

 În accepție populară, tipul ăsta:

Mulți așa-ziși "tocilari" colecționează. Fie că pur și simplu le plac desenele vintage de pe timbre, au o cameră întreagă dedicată jocurilor video și filmelor SF sau scot din buzunar câte 7 milioane de dolari pentru un Rothko, ei sunt oamenii la care societatea se încruntă. Ei sunt tocilari pentru că sunt neînțeleși.

Este și cazul colecționarilor de puzzle-uri și de machete, pentru care s-a creat un concept inovativ: colecțiile de puzzle-uri mecanice 3D realizate din lemn natural Ugears. De altfel, conform site-ului lor oficial, "astăzi colecționarii asamblează modelele Ugears în peste 75 de tări din 5 continente."

Cum functioneaza puzzle-urile Ugears?

 


 Alianța Colecționarilor de Puzzle-uri Ugears

Fancy, știu. Însă Ugears ar putea la fel de bine să fie o comunitate de sine stătătoare. Brandul înființat din 2014 satisface mai multe tipuri de oameni decât am putea să numărăm. Dar să încercam:

  1. Amatorii de machete
  2. Amatorii de puzzle-uri
  3. Ecologiștii
  4. Copiii și adulții(in aceeași categorie: șocant)
  5. Artiștii
  6. Iubita aia care nu e interesată de mecanică, dar vrea ca tu sa știi ca esti adorabil când vorbești despre motoare și alte cuvinte mai greu sa reținut atunci când asculți pasiv
  7. Tipul care primește macheta cadou de la iubita neinteresată de mecanică
  8. Designeri de interior
  9. Inginerii
  10. Unul din parinții sau bunicii care sunt nostalgici după gările dezafectate după ce liniile de tren au fost inchise, ani in urmă
  11. Etern curioșii
  12. Copiii ce suferă de tulburări comportamentale și de socializare
  13. Orice om plictisit
  14. Revoltații impotriva erei digitale
  15. Tocilarii noștri marginalizați

Practic, orice om, în orice context, devine mai interesant în posesia puzzle-urilor Ugears. Și știți ce este și mai cool? Nu puzzle-ul în sine îl face pe posesor mai mișto, ci faptul că doar un om atât de fain poate vedea și alege frumusețea, arta și ingeniozitatea din spatele conceptului.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!