Ziua Tatalui - Ce cadouri sa-i faci tatalui tau?

Ziua Tatalui - Ce cadouri sa-i faci tatalui tau?
Nu mai esti de ceva vreme copil, dar tata te sun deseori si te intreaba: "Ce mai faci, puiul tatei?". Cum sa nu il adori? Cum sa nu te umfli in pene pentru ca el este eroul tau si indiferent de ora, din zi sau din noapte, stii ca poti sa-l suni oricand? Tata ti-a predat lectii de viata ani buni, iar acum este momentul sa arati ca printre multe altele, ai invatat de la el ce inseamna recunostinta. 

Anul acesta, in Romania, celebram in mod oficial Ziua Tatalui pe 8 mai (in a doua duminica din luna mai, conform legii care reglementeaza Ziua Tatalui si Ziua Mamei la noi in tara, Ziua Mamei fiind stabilita pentru prima duminica din luna mai). Legiferarea pentru Ziua Tatalui si Ziua Mamei s-a facut in anul 2010, Legea fiind aprobata in Senat. Pentru ca tatal are o contributie majora in cresterea copiilor si in bunastarea familiei, este important ca eforturile lui sa fie recunoscute intr-o zi speciala in care sa fie rasfatat cu un cadou. 

Mai spunem ca, desi foarte multe tari tin aceasta zi a Tatalui, data nu este batuta in cuie, ci difera de la un stat la altul. De exemplu, pe 19 martie se sarbatoreste in Italia, Portugalia, Spania, Croatia, Elvetia sau Bolivia. In a doua duminica din luna iunie, se sarbatoreste Ziua Tatalui in Austria si Belgia, iar pe 8 Mai Coreea de Sud celebreaza Ziua Parintilor. 

Recomandam urmatoarele cadouri pentru tati: bar glob pământesc,  ceas de perete, cadou pentru tați.



Ce cadou sa pregatesti pentru tata de Ziua Tatalui?



Pentru tatal tau care inca lucreaza - un  cadou practic

Daca tatal tau nu a iesit inca la pensie, ii poti alege un cadou care sa-l ajute sa se relaxeze dupa job sau care sa il ajute la munca si sa se simta mai confortabil. De exemplu, o husa cu centre de masaj ii poate fi de folos atunci cand merge in delegatii (pe scaunul masinii), daca lucreaza de la birou sau dupa ce ajunge acasa si vrea sa se relaxeze. 
Sezi comod, husa cu centre de masaj

O alta idee buna de cadou ocazie specială ziua de nastere sau Ziua Tatalui pentru el este cutia compartimentata pentru pranz gustos in masina sau la birou. O astfel de cutie vine cu dimensiuni compacte si poate fi folosita pentru a incalzi mancarea gatita. Astfel, tatal tau va manca mai sanatos, lucru important mai ales daca stii ca tine o anumita dieta alimentara. 
Cutie compartimentata Pranz gustos in masina

Daca merge in delegatii, o idee buna de cadou este o husa de calatorie pentru camasi impecabile. Astfel, va putea sa-si pastreze camasile in cea mai buna stare, indiferent de destinatia spre care se indreapta deseori. 
Husa de calatorie pentru camasi impecabile
Alte idei grozave:  cadou decantor, accesorii  sticla de vin,  ceas de perete.


Pentru tatal microbist

Multi tatici au microbul fotbalului in sange, iar atunci cand se uita la meci, prefera sa aiba alaturi un pahar de bere din care sa guste din cand in cand. Daca si tatal tau se incadreaza in aceasta categorie, o sa fie incantat sa primeasca de la tine un set cadou 4 pahare de bere sau un kit de preparare bere artizanala acasa. Avand totul la indemana, va putea sa-si prepare propria bere olandeza acasa si sa-si surprinda amicii alaturi de care vizioneaza o partida de fotbal. 

Set cadou 4 pahare de bere, Enjoyment
Set cadou Top bere artizanala


Pentru tatal cu indemanare la gratar - un  cadou practic

Acesta este tatal care nu prea da prin bucatarie, dar si cand da... atunci sa te tii ce iese din mana lui. Este pasionat si experimenteaza tot felul de lucruri. Cel mai mult ii place sa-si invite rudele si prietenii la gratar si sa poarte discutii in jurul acestuia. 

Pentru tatal cu indemanare la gratar, alege un set ustensile de gratar 5 in 1, o valiza cu ustensile de gratar sau chiar un set nou de cutite
Set cadou valiza cu 18 ustensile gratar
Set ustensile gratar 5 in 1 BBKit
Set cadou 4 cutite de bucatarie Damasqus
Iti recomandam  cadou decantor in  suport lemn,  seturi cadou, cana super dad.


Pentru tatal mester -  cadoul perfect

Orice tata este nevoit sa faca pe mesterul de multe ori. Se sparge teava de la chiuveta - o rezolta tata. Nu mai porneste masina - o rezolva tata. Trebuie schimbata roata de la bicicleta - o rezolva tot tata. S-a ars becul - nicio problema, tata intra in actiune. Parca atunci cand spui "tata" spui "om bun la toate". Arata-i ca ii apreciezi aceste calitati si de Ziua Tatalui ofera-i cadou un set amuzant de tacamuri cu cheie WRENCHWARE, o bratara magnetica pentru diverse scule, o trusa de scule camuflata intr-un bidon de ulei de motor sau o unealta multifunctionala pe care o poate folosi in mii de situatii.
Set cadou tacamuri cu cheie WRENCHWARE
Bratara magnetica pentru scule, Brico handsfree
Trusa de scule Jerrycan


Alte idei grozave:  aparatul de ras ergonomic,  seturi cadou,  decantor diamant.



Cadouri de ingrijire pentru tati -  cadou practic

O alta categorie de cadouri pentru barbati include acele solutii pentru ingrijire personala. De exemplu, poti alege un set cadou de cosmetice, cu mai multe piese, asezate intr-o cutie eleganta. Setul poate sa contina lotiune de baie, body peeling, cristale de baie, burete si spuma de baie. Si tatal tau are nevoie de momentele sale de relaxare, iar un astfel de cadou i se va potrivi foarte bine. 
Set cadou barbati, cosmetice, 5 piese

Apoi, te poti gandi la un aparat de ras 5 in 1 si o sa-l ajuti sa faca upgrade de la vechiul sau aparat, la unul mult mai performant care poate fi folosit inclusiv pentru parul din nas si urechi, dar si pentru perciuni, mustata si barba, penrtu curatare faciala in profunzime.

Si pentru ca mama ta sa nu-l mai certe ca lasa numai fire de par in baie dupa fiecare sesiune de barbierit, un sort de barbierit ii va fi extrem de util. Acesta are doua ventuze cu ajutorul carora se lipeste de oglinda si permite colectarea tuturor firelor de par tunse sau rase. La final, doar scuturi firele de par din sort in cosul de gunoi si asta este tot.

Aparat de ras 5 in 1, Ergo Shavestyler
Sort de barbierit Beard Barber Bib

Cadouri pentru tati eleganti si rafinati - cu o ocazie specială

O surpriza uriasa pe care o poti face tatalui este sa-i oferi un set cadou glob pamantesc cu doua pahare deluxe, pe un suport din lemn, cu un finisaj superb. Cu acest cadou mai primesti inca un cadou, un set de 9 cuburi din roca pentru whiskey, pentru ca tabloul sa fie unul complet. Tatal tau isi va putea invita prietenii sau partenerii de afaceri pentru a petrece seri linistite, degustand un whiskey de calitate. La fel de bine, vei putea ramane si tu mai tarziu la ai tai, depanand firul amintilor cu tatal tau, in prezenta unei licori imbatatoare. Acesta este cadou care naste discutii, timp petrecut impreuna, intr-un mod tare elegant. 

cuburi roca

Acum ai idei cu gramada ca sa poti sa alegi ceva special pentru tatal tau de Ziua Tatalui din magazinul online MindBlower. Surprinde-l placut, spune-i (din nou) cat de mult inseamna pentru tine si cat de recunoscator ii esti pentru o copilarie frumoasa. Ofera-i  ceasuri de perete,  decantor diamant, accesorii vin sticla de vin si altele.
Cadouri pentru Tati - Pistol cu bani
-25% + Cadou

Pistol cu bani

79 Lei 59 Lei
1

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!