Cadouri de baut - Mic ghid de mare ameteala

Cadouri de baut - Mic ghid de mare ameteala
Bun ii vinul, stiti versurile? Daca nu, nu-i problema. Pentru ca pe 25 mai, ridicam toti paharele si cantam. De ce? E Ziua Vinului. Asa ca hai sa sarbatorim cu cadouri pe cinste, ce implica sarbatoarea asta mi-nu-na-ta. Daca nu esti pasionat de licoarea lui Bahus, sa stii ca putin mai devreme de 25 mai, este Ziua Whiskey-ului. Mai exact, pe 16 mai. Astea da motive de sarbatoare. Iar, daca stam putin si ne gandim, cadourile de baut sunt de fapt pentru orice sarbatoare - de Paste cand mergi in vizita sau vrei sa trimiti o surpriza, la o zi de nastere, la o petrecere, o onomastica/ ziua numelui, nunta, casa noua etc. Hai sa vezi ce parere avem noi de cadourile de baut. 

 

De ce sa oferi cadouri de baut?



Acestea sunt perfecte pentru orice ocazie, fiind binevenite oricand, fie ca este vorba de o zi de nastere, o nunta, o reuniune sau chiar o intalnire intre colegi. Le recomandam in special pentru cadouri barbati, dar se potrivesc chiar si femeilor, cuplurilor, seniorilor etc. Oferirea unui astfel de cadou este intotdeauna un succes si pentru a evita orice greseala, exista mai multe tipuri, pentru toate categoriile de varsta.

A-ti face timp sa alegi cadoul potrivit pentru cineva, este o modalitate excelenta de a arata cat de bine cunosti acea persoanasi cat de mult iti pasa. Si daca tot nu reusesti sa gasesti ceva potrivit, cere ajutor si il vei primi. Comanda de la noi cele mai interesante cadouri de baut -  accesorii vin,  set cadou bautura,  set cadou decantor glob pamantesc,  dozator bauturi. 

 

La ce sa fii atent cand oferi cadouri de baut?



Cand cumparam un astfel de dar, trebuie sa ne gandim mai intai la "ce" si apoi la "unde". Este important sa fie ales dintr-un magazin online de incredere. Concret, la ce ii va folosi persoanei cadoul de baut pe care intentionezi sa il iei?I n al doilea rand, este esential cunosti cat de cat persoana, sa fii mai friendly cu aceasta, insa nici apropiatilor mai ,,rigizi” nu este exclus sa ii iei. Pana la urma, nu conteaza decat faptul ca persoana aceea va aprecia cadoul.

In ceea ce priveste pretul, este relevant sa se ia in considerare faptul ca, un astfel de cadou poate fi pastrat mult timp, exact ca vinul. In cele din urma, si desi in aceste vremuri este foarte dificil, nu va lasati pacaliti de ambalaje mari. Stiti faptul ca esentele tari, se tin in sticle mici, corect? Desi designul unui cadou de baut, eticheta sau prezentarea acestuia, pot atrage atentia, este mai important continutul.

Pe langa un  vin in cutie, iti recomandam  suporturi pentru sticle pentru trezirea  gusturilor rafinate,  set alcatuit din piese de sah si accesorii de vin. 

Cum sa oferi cadouri de baut?



Sa ne uitam la unele detalii pentru a lua in considerare cum sa oferim un cadou de baut.

1. Pentru a cunoaste gusturile destinatarului cadoului ( cadou barbati, dar si pentru femei)
Ca si in cazul oricarui alt cadou, in cazul cadoului de baut, lucrurile nu stau diferit. Stiind mai multe despre gusturile unei persoane, acest lucru ne va ajuta sa limitam optiunile, astfel incat sa luam o decizie inteleapta.

2. Surpriza pe care o vei face

Evident, putem paria pe un cal castigator. Sau, altfel spus, alegeti un anumit cadou de baut, care va da pe spate destinatarul. Din acest motiv, nimic nu se compara cu un cadou funny.

Vezi la noi  halbe de bere, suport realizat din lemn,  sticle si pahare deosebite, un special  pahar cadou,  pahare vin deosebite sau de whiskey pentru apetitul  iubitorilor de whisky. 
Cui sa oferi cadouri de baut produse premium (cum este decantorul glob pamantesc)?

Când vine vorba de a face un cadou, este întotdeauna la fel, nu vii niciodată cu o idee buna, stim ca patesti adesea. Insa cand vrei sa faci un cadou special, lucrurile se schimba. Mai ales atunci cand beneficiarul are o anumită pasiune. Ai fost vreodată nevoit să oferi un cadou unui iubitor de vin fara sa stii cum să te comporti? Sa iei o sticla de vin este o alegere riscanta, mai ales atunci cand nu esti un expert in licorile bahice. Cel mai bine e sa optezi pentru aceesorii utile si frumoase. Acestea pot fi pentru domni, cat si pentru doamne, indiferent daca iti este ruda, coleg, sef, iubit.

 

decantor vin
Cu ce ocazie sa oferi cadouri de baut?



Ca la orice aniversare, aceasta merita sarbatorita cum se cuvine. Si nu oricum, ci cu un vin bun sau un whiskey, de ce nu. Daca nu vrei sa dai gres cu cadoul, alegand o sticla de vin, orienteaza-te asupra cadourilor de baut, precum ustensilele pentru bauturi. Iar in cazul in care sarbatoritul nu consuma alcool, avem solutia – recipiente haioase pentru orice tip de batura – suc, ceai si altele ce nu contin ... grade.

Nunta, botez sau alte cumetrii. Daca nici romanii nu sunt petrecareti, atunci cine? Ce faci cand esti in pana de idei de cadouri? Doar nu te prezinti la eveniment fara un cadou si clasica punga, nu? Poate cunosti destul de bine sarbatoritii sau nu ai nici cea mai mica idee despre ei. In cazul acesta, accesoriile si ustensilele pentru bauturi, reprezinta o alegere inspirata. Pe cuvant de cercetas.

Comanda de la noi cadouri la oferte speciale pentru a  servi bautura ( irish whiskey ,  prosecco doc rose ,  coniac hennessy sau clasica feteasca regala).

 

Cele mai interesante cadouri de baut 

 


1. Tirbuson electric cadou pentru barbati ( set accesorii vin)


tirbuson electric

Stim la ce te gandesti, insa chiar e ceea ce pare. Exista un tirbuson amuzant, dar totodata extrem de util si apreciat. Deja iti pare rau ca nu ai stiut pana acum, altfel erai primul care isi cumpara. Lasa, niciodata nu e prea tarziu. Acum stii si despre tirbusonul electric, printr-o singura apasare de buton, gata-i vinul de baut. Va fi cu siguranta un cadou unic! Noi avem  set cadou pentru barbati cu  accesorii pentru vin (din  otel inoxidabil). 

 

2. Suport de vin – mai special



Pentru un iubitor de vin si nu numai, care se respecta, un bun suport va fi cadoul ideal. Insa nu orice fel de suport, obisnuit, ci unul mai...amuzant. Ai la dispozitie cateva modele tare simpatice, insa acestea vor fi si pe placul persoanei careia i-l vei oferi, mai ales pentru ca vine din partea ta. Si daca nu ii va placea, stii cum se spune – Nemultumitului i se ia darul.

Vezi si  suport sticla, accesorii sticle,  pahare whisky, decantoare glob pentru prosecco doc,  scotch whisky,  set whisky,  pinot noir;  pahare de vin si accesorii de vin intr-o trusa in forma de sticla de vin. 

 

3. Decantor



Un decantor este un accesoriu pe care toata lumea ar trebui sa il detina in casa.Este un vas care serveste pentru a face vinul sa fie mai bun inainte de servire. Acesta este de obicei folosit la vinurile vechi, pentru a permite oxigenarea adecvata, dar poate fi, de asemenea, utilizat pe masa pentru a prezenta vinul intr-un mod elegant si rafinat. Deja stiu ce cadou ii voi lua tatalui. Ce idee grozava de a fi sevit un vin!
 

4. Dozatorul de bauturi



Ramane inca o idee buna de cadou, mai ales daca sarbatoritul este un fan al berii.


Incheiem prin a va ura succes in alegerea cadoului pentru baut. Iar daca te-au ajutat ideile noastre, toarna niste vin in cinstea noastra. Cheers!


Cauta in oferta noastra pahar cadou,  suporturi pentru sticle, pahare de vin scotch whisky pentru delectarea gusturilor rafinate, decantoare produse premium pentru a servi bautura intr-un mod unic, halbe de bere si altele.
Cadouri de Baut - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri de Baut - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5
Cadouri de Baut - Decantor de bauturi Rotativ
-37% Top 10

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!