Cadouri TOP Decantoare Mindblower care cuceresc instant inimile iubitorilor de vinuri si tarii

Cadouri TOP Decantoare Mindblower care cuceresc instant inimile iubitorilor de vinuri si tarii
Daca te gandesti sa faci un cadou deosebit unui iubitor de vinuri si tarii, un decantor va fi cea mai buna optiune. Insa, bineinteles, nu un simplu decantor. Colectia de bauturi sofisticata merita o servire premium de care se poate bucura oricine prin intermediul colectiei inedite de decantoare pe care o gasesti la Mindblower.

Ele imbina rafinamentul estetic ce se evidentiaza cu usurinta pe rafturile cu selectii fine, cu o servire impecabila si un gust greu de egalat. Iata cele 13 modele care cuceresc instant inima oricui.


l Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique

decantor glob pamantesc
Cu ajutorul acestui decantor sub forma globului pământesc suflat manual cu sticlă și prevăzut cu 2 pahare, un moment de servire in 2 se va transforma intr-o atmosfera pe cinste. E alegerea ideala pentru cei care iubesc sa aiba o viata luxoasa care se reflecta inclusiv in modul de servire a bauturilor tari.

l Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

In serile in care participa la discutii mai multe persoane, bauturile fine si discursurile pot lua nastere si in prezenta acestui decantor care vine de aceasta data 4 patru pahare rotunde ce completeaza perfect ineditul decantor. Alegerea este cu atat mai potrivita daca cel caruia se adreseaza alegerea ta de cadou este pasionat de calatorii in jurul lumii.

l Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Deluxe
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Deluxe

Mai prejos in lista ta de cadouri nu trebuie sa fie nici decantorul cu 2 pahare Deluxe. Se diferentiaza de celelalte modele prin forma usor distincta a paharelor si prin accesoriile din otel inoxidabil care nu lasa loc de compromisuri cu fiecare utilizare. Se va integra minunat in discutiile de afaceri, dar si la sarbatorirea unor evenimente importante in cuplu.

l Set Decantor de bauturi Rotativ cu 2 pahare, argintiu
set-decantor-de-bauturi-rotativ-cu-2-pahare-argintiu-518768 (1)

Impunator si cu un design de-a dreptul remarcabil este setul format din decantorul rotativ argintiu prevazut cu 2 pahare de 270 ml. Acesta e confectionat din sticla premium si are o capacitate de 1500 ml, fiind o adevarata capodopera in colectia pasionatilor de bauturi de top. Gura de servire are o forma ergonomica astfel incat sa nu se piarda niciun strop si sa se mentina textura perfecta a oricarei bauturi in timpul decantarii, iar inclinarea acestuia ii permite o rotatie la 360 grade care va impresiona pe oricine.

l Decantor de bauturi Rotativ
decantor-de-bauturi-rotativ


Decantorul rotativ din materiale premium lucrate si imbinate cu atentie poate fi ales si in varianta lui cea clasica, fara pahare, la un pret avantajos pentru calitatea si rafinamentul acestuia. Acesta poate fi integrat in orice cadru familiar, de business sau cu prietenii, astfel incat sa dea nastere unor momente unicate pline de rafinament. Designul rotativ la 360 grade este anti-rasucire, iar modelul cu diamante il transforma intr-o piesa de rezistenta pentru orice bar.

l Set Decantor de bauturi Rotativ cu 2 pahare, auriu
Set Decantor de bauturi Rotativ cu 2 pahare, auriu

Gusturile nu se discuta! Iar finisajele aurii ale decantorului rotativ pot face diferenta pentru cei care vor o alegere opulenta, care sa se faca remarcata cu usurinta. Decantorul cu capacitate generoasa de 1500 ml este prevazuta cu o tava contrastanta care permite rotirea facila la 360 Grade si invartirea acestuia pe un plan inclinat fara teama ca acesta s-ar putea rasturna sau sa se sparga. Cele 2 pahare de 270 ml sunt prevazute cu picior alungit si design de diamant care se potriveste perfect alaturi de decantor si ofera o experienta de servire unica.

l Decantor de bauturi Rotativ, auriu
Accentele spectaculoase de auriu completeaza si aceasta varianta simpla a decantorului ce vine insotita exclusiv de suportul ce-i permite asezarea intr-o pozitie deosebita, inclinata. Serveste atat drept obiect decorativ, cat si drept articol functional ce poate fi usor de integrat in cadrul meselor festive pentru a oferi o impresie stilata si o modalitate de servire premium. Sticla este rezistenta la socuri si vibratii, iar datorita designului special, acest decantor va deveni o piesa impunatoare a colectiei iubitorului de vinuri, whiskey si nu numai.

l Decantor aerator Lebada cu bile de curatare, Art statement
Decantor aerator Lebada cu bile de curatare, Art statement

Decantorul lebada este si el o alegere statement in materie de cadou. Pe langa modalitatea inedita de servire a bauturilor ce are loc multumita formei distincte, ergonomice, acest decantor cu capacitatea de 1500 ml asigura si o aerare echilibrata a vinurilor care evidentiaza aroma si taria acestora. Prin urmare, servirea bauturilor preferate se va face cu un profesionalism desavarsit, iar la final acesta poate fi igienizat cu usurinta datorita bilelor de curatare incluse in pachet ce previn depunerea petelor si impregnarea mirosurilor.

l Set cadou Decantor Mitraliera si 4 pahare cu glont
Set cadou Decantor Mitraliera si 4 pahare cu glont

Pentru cei care se descriu ca avand o personalitate nonconformista si mereu dornica de aventuri, decantorul cu design mitraliera este o optiune ce nu trebuie sa lipseasca din colecția lor, mai ales dacă de-a lungul timpului au dezvoltat și o pasiune față de arme sau de vânătoare. Acest decantor e menit doar să atingă sufletul prin designul impresionant sub forma unei mitraliere din sticla boronsilicata cu capacitate de 850 ml. Paharele nu sunt mai prejos avand forma ergonomica cu un detaliu de tip glont si o capacitate de 300 ml fiecare. Sticla este de inalta calitate si decoreaza cu succes orice cadru festiv.

l Decantor Munte de Aur În Vârful Lumii cu bile de curatare
Decantor Munte de Aur În Vârful Lumii cu bile de curatare

Decantorul cu munte de aur le rasufla valori importante celor care si-au stabilit o multime de valori si obiective de indeplinit. Designul sau exclusivist arata ca limita este insusi varful inalt al muntilor, chiar si atunci cand vine vorba de o servire luxurianta zi de zi sau la ocazii speciale. Indiferent ca vorbim de o zi de onomastica sau o noua victorie, acest decantor de 1.5 litri este un cadou perfect cu detalii de exceptie ce impresioneaza la fiecare utilizare. Vine insotit si de bile de curatare care fac mentenanta acestuia mult mai simpla.

l Decantor Munte În Vârful Lumii cu bile de curatare
Alternativ se poate opta si pentru varianta clasica al decantorului cu varf de munte situat la baza acestuia si care ofera o infatisare la fel de spectaculoasa cu care se poate cuceri un iubitor de vinuri si nu numai. Sticla premium e de cea mai buna calitate si are o capacitate de 1500 ml, iar dopul este realizat din otel inoxidabil care filtreaza reziduurile si evidentiaza aroma puternica a bauturilor fine. Suplimentar dispune si de bile de curatare ce previn acumularea petelor si contribuie la o curatare facila.

l Decantor Sticla Diamant
Decantor Sticla Diamant

Poti sa-i arati celei mai dragi persoane din viata ta si prin intermediul acestui decantor care-i arata cu adevarat ca este diamantul tau. Decantorul diamant din sticla de 850 ml este insotit si de o serie de accesorii practice precum un suport la fel de rafinat ce-i ofera o prestanta deosebita indiferent de locul in care este amplasat, cuburi de racire din granit, un clește metalic și o pâlnie cu picurator.

l Set cadou Decantor sticla Craniu 1000ml, cu 6 pahare, cu Tava Free Spirits
Set cadou Decantor sticla Craniu 1000ml, cu 6 pahare, cu Tava Free Spirits

Celor cu spiritul liber incantati de senzatii extreme le va fi cucerita atentia cu decantorul in forma de craniu care este confectionat integral din sticla suflata manual si vine echipat cu 6 pahare duble cu imprimeu craniu 3D. Experienta va deveni una “mortala” si la propriu si la figurat, designul acestuia nefiind capabil sa fie trecut cu vederea cu usurinta. Servirea bauturilor tari si fine va capata cu totul alta dimensiune, iar ulterior cele 5 piese vor pune in evidenta coltul in care sunt amplasate pana la urmatoarea utilizare.

Prin urmare, daca-ti doresti cu adevarat sa faci un cadou deosebit, util, pentru persoanele admirabile din viata ta, nu ai cum sa dai gres optand pentru un decantor. Minblower are o selectie variata de decantoare premium insotite de accesorii pe masura care ofera o servire impecabila si o atmosfera incendiara.

 
Decantoare - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5
Decantoare - Decantor de bauturi Rotativ
-37% Top 10

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!