Cum sa racesti rapid bauturile si sa le mentii reci?

Cum sa racesti rapid bauturile si sa le mentii reci?

Cuburi-Ceramica-pentru-Whiskey-3-961-60953

Vara se vede la orizont si cu siguranta vor fi multe ocazii de a savura bauturile preferate (whiskey, vin, bere, sucuri) - poate petreceri la piscina, pe terasa, in casa, seri prelungite cu prietenii, nopti albe cu filme, intalniri romantice etc. Si cand atmosfera este incinsa, ce e mai bun decat un pahar cu bautura rece preferata? Cu toate astea, daca ai uitat sa pui berea la frigider cu o seara inainte si nu ai cuburi de gheata la congelator, te vei considera un ghinionist.

Exista mai multe modalitati de a racori rapid bauturile - si de a le mentine reci.

Iata ideile noastre.

 

Foloseste prosoape de hartie

Daca vrei sa racesti sticlele de suc, bere sau vin, poti sa le infasori individual in prosoape umede de hartie umede si sa le pui in congelator timp de 10 - 15 minute, in functie de dimensiunea sticlei. Umiditatea din prosopul de hartie se va evapora rapid si va ingheta mai repede lichidul din sticla.

 

Ingheata niste boabe de struguri

Dezavantajul cuburilor de gheata folosite pentru racirea bauturilor este ca acestea dilueaza lichidul. Daca vinul tau este prea frumos si ti-e mila sa-l diluezi, poti folosi boabe inghetate de struguri. Sigur, si alte fructe functioneaza, dar strugurii sunt perfecti, pentru ca au marimea potrivita si sunt inveliti intr-un strat de piele care ii ajuta sa-si pastreze aroma in loc sa se dezmembreze in pahar.

 

Foloseste sticle cu apa inghetata

Dupa ce ti-ai racit bauturile, poti sa le mentii la temperatura potrivita cu sticle de apa inghetate. De exemplu, poti pune sticle de plastic umplute cu apa si congelate intr-o galeata sau oala mai mare si sticlele de vin sau dozele de bere printre ele. In plus, dupa ce sticlele de apa vor incepe sa se dezghete, vei avea la indemana niste bauturi reci suplimentare.

Investeste in pietre sau cuburi pentru racirea bauturilor

cuburi-granit-pentru-whiskey-128-3468

Imediat ce vei vedea cum functioneaza cuburile pentru whiskey, aceasta metoda va deveni preferata ta pentru racirea bauturilor. Principalul avantaj este ca bautura ta nu se va mai dilua, asa cum ti se intampla cand scufundai in pahar cuburi de gheata. Cuburile pot fi din ceramica, roca sau metal. Nu sunt poroase, nu au miros si nici gust. Sunt delicate cu sticla si nu o zgaraie. Prin urmare, ele nu schimba gustul bauturilor. In plus, cuburile pastreaza temperatura scazuta pentru mai mult timp, comparativ cu gheata.

Aceste cuburi pentru whiskey sunt cadoul perfect pentru barbatul sau femeia care iubeste o bautura perfect racita. Functioneaza precum gheata, cu exceptia faptului ca nu se topesc. Deci, aroma whisky-ului nu va fi niciodata compromisa.

 

Cuburi-Ceramica-pentru-Whiskey-4-961-237168

7 Intrebari frecvente despre cuburile  pentru whiskey

1. Pot folosi cuburile pentru lichioruri si alte bauturi spirtoase?

Raspuns: Sigur. Cuburile au fost denumite asa, pentru ca initial au fost inventia unui barbat indragostit de whiskey. Cu toate acestea, pot fi utilizate pentru orice bautura.

 

2. Este sigur sa pun cuburile de ceramica sau roca in lichidul pe care il voi bea?

Raspuns: Presupunem ca este la fel de sigur precum este sa te lupti cu 80% alcool. Glumim, glumim! Da, cuburile de ceramica, roca sau metal sunt 100% sigure. Nu le-am propune altfel.

 

3. Cuburile sunt reci in mod natural? De fapt, cum racesc ele bautura?

Materialul din care sunt realizate trebuie racit inainte. Pur si simplu pastreaza-le in congelator si le vei avea intotdeauna la indemana. Ai nevoie doar de 3 cuburi la un pahar.

 

4. Dar de ce sunt mai bune cuburile din ceramica, metal sau roca decat cele din gheata?

Hmm... cineva nu a fost atent la lectie! Cuburile de whiskey nu se topesc (deci, nu dilueaza bautura). Pastraza bauturile reci pentru mai mult timp, sunt inodore si nu au gust.

 

Uite, exista si pietre de whiskey sub forma unor ghetari plutitori, dar care au acelasi principiu de functionare.

ghetari-plutitori-pentru-bauturi-chill

5. Am in congelator aceste cuburi de whiskey de mai bine de 2 ani. Se vor deteriora?

Nope. In continuare functioneaza pentru racirea eficienta a bauturilor.

 

6. Cum se curata cuburile de whiskey?

E suficient sa le clatesti cu apa. Nu-ti recomandam sa folosesti sapun pentru ele, deoarece acesta poate altera aroma bauturilor.

 

7. Ce durata de utilizare au aceste cuburi de whiskey?

O viata de om. Chiar sunt super durabile.

 

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!