Idei de Cadouri de 8 Martie 2021 pentru mama, partenera, sora, colega, bunica

Idei de Cadouri de 8 Martie 2021 pentru mama, partenera, sora, colega, bunica
Numai maine nu-i 8 martie, Ziua Internationala a Femeilor si sigur ai si tu pe cineva special in viata ta. Poate e vorba de mama ta, partenera ta de viata, bunica, sora, colega de birou sau de banca, o profesoara deosebita sau o femeie puternica pe care o adori. De 8 martie, nu doar barbatii fac cadouri femeilor,  ci si femeile isi fac cadouri intre ele, pentru ca aceasta traditie este minunata si un cadou oferit inseamna un mesaj impartasit. Poate fi un mesaj de dragoste, de respect, de multumire, de admiratie - tu alegi. La mindblower, am spus intotdeauna ca este important sa-ti accesorizezi cadoul oferit cu un mesaj deosebit. Asta il face cu totul special si asta transforma intreaga experienta intr-una de neuitat.


Cauti idei de cadouri de 8 Martie?

Perfect. Stii deja ca esti in locul potrivit, in patria cadourilor originale, pe care ELE si le doresc (chiar daca poate inca nu stiu asta), la care viseaza, care le-ar aduce multa bucurie in suflet ... o bucurie atat de mare, incat ar exploda in afara si s-ar citi limpede pe fata lor.

Fara alte introduceri, iata cele mai inspirate idei de cadouri de 8 martie 2021.


Idei cadouri 8 martie pentru o persoana romantica


Persoanele romantice sunt usor de impresionat cu flori, cu lucruri visatoare, usor copilaresti. Cu un cadou potrivit poti sa le cuceresti inima pentru mult timp, deoarece pentru ele gestul conteaza enorm. Impleteste cadoul ales cu o experienta draguta si rezultatul va fi de povesti ( si apropo, povestile rezoneaza foarte mult cu romantismul). Deci, pentru partenera ta romantica, pentru sora cea mai cam cu capul in nori, pentru cea mai buna prietena care-ti impartaseste cele mai curajoase vise, te poti opri la o patura coada de sirena, la o clepsidra magnetica ce creeaza o gloare sau la un fluture puzzle 3d, care zvacneste din aripi.

 
Gadgeturi pentru cadouri de 8 martie

Contrar ideilor preconcepute ca barbatii ar fi mai into gadgeturi, iar femeile mai departe de ceea ce inseamna tehnologie, adevarul este ca femeile iubesc lucrurile care le pot simplifica viata. De aceea, este o idee foarte interesanta sa faci cadou de 8 martie unorganizator de birou cu lampa, un incarcator wireless cu mousepad, o lampa cu boxa portabila, o boxa inteligenta sau un ceas hi-tech care te trezeste lin, ca cel mai frumos rasarit de soare.

 
Cadouri de 8 martie pentru o femeie pasionata de calatorii

O stii des cu gand de duca? Ii place sa priveasca ore in sir harta Romaniei sau Harta Lumii, cu planuri mari de a calatori in noi locuri? Daca-i asa, alimenteaza-i dragostea pentru calatorii cu un cadou inspirat. Astfel, o sa-si dea seama ca ii cunosti pasiunile si preferintele, iar asta o sa o bucure enorm - fie ca e prietena ta buna, colega ta, mama ta, partenera de viata sau alta femeie speciala din jurul tau. Ca si cadou de 8 martie iti propunem pentru ea o harta razuibila deosebita, un rucsac antifurt sau alte solutii de calatorie care sa o ajute atunci cand pleaca spre noi descoperiri: un dispenser cu 4 lichide, o geanta de cosmetice pentru calatorie, un portofel antifurt etc.

 
Cadouri de Bucatarie pentru 8 martie

Ce cadou sa-i oferi mamei tale sau soacrei tale de 8 martie? Hmmm... parca ceva de bucatarie ar fi ultimul lucru la care te-ai gandi, dar cu toate astea, sunt femei care iubesc sa bucatareasca si o fac extrem de bine. Se simt minunat sa creeze platinguri frumoase, sa gateasca ceva nou pentru familie, sa-i rasfete cu ceva dulce pe cei dragi. De aceea, nu e gresit sa te gandesti si la un cadou de bucatarie cu ocazia zilei de 8 martie. Ai putea sa-i oferi un set nou de cutite care sa-i simplifice munca in prepararea bucatelor,  o razatoare - noutate, un deodorizant pentru microunde sau pentru frigider ori un set cadou 7 piese pentru bucatarie.

 
Un cadou de grija pentru ea de 8 Martie

Da - bucatarie, gadgeturi, frumusete... toate acestea pot fi cadouri inspirate pentru femei de 8 martie, dar cadourile de grija au ceva special. Noi credem ca este legat de acel mesaj pe care te-am indemnat deja sa-l asociezi cadoului pe care il faci. Cand cineva iti face un cadou de grija inseamna ca te vrea bine, ca te iubesti, ca vrea sa fii sanatoasa, ca ii pasa de tine - si toate acestea inseamna enorm... inseamna enorm mai ales pentru o femeie, care este o persoana mult mai sensibila in comparatie cu un barbat. Pentru femei, cadourile de grija au o valoare si mai mare tocmai din acest motiv. Pentru ca acestea le fac sa se simta valorizate, iar asta este ceva incredibil.

 
Cadouri de frumusete

Femei = frumusete, eleganta, atentie la detalii. Deci, cum am putea sa sarim aceasta categorie de cadouri pentru 8 martie? Nu, nu am putea. Tocmai de aceea, subliniem apasat ca este minunat sa oferi un cadou de frumusete unei femei importante din viata ta. Poate fi o oglinda deosebita, o cutie de bijuterii, un puzzle 3d cufar de comori sau un stand pentru bijuteriile sale multe. Arata-i ca o apreciezi pentru cum este, pentru frumusetea si feminitatea sa si alege un astfel de cadou.

 
Cadouri de 8 Martie pentru ea daca ii place sa citeasca, ii place cafeaua si muzica

Exista o breasla aparte de femei minunate care citesc, se rasfate in bratele unei cafele calde la primele ore ale diminetii, asculta muzica in surdina in timp ce isi fac tabieturile, petrec timp amenajand un spatiu intim confortabil. Pentru aceste femei, avem cateva sugestii bune de cadouri: o cana termosensibila care se transforma imediat ce cuprinde lichid fierbinte, o lampa de citit pentru carte, in forma de carlig, o perna de citit cu tetiera sau o lampa lava cu difuzor si microfon.

 
Yoga, Sport si Fitness - Cadouri cool pentru femei de 8 Martie

Azi, sportul, sanatatea fizica si mentala conteaza enorm. De aceea, multe femei incearca sa-si seteze obiective de sport si fitness chiar daca au o viata aglomerata si agitata. Fie ca fac sport acasa, 30 de minute pe zi sau 10 minute pe zi, fie ca au descoperit Yoga sau si-ar dori sa faca mai multa miscare, dar nu reusesc, le poti ajuta cu un cadou de sport si fitness. Poti oferi un astfel de cadou important mamei tale de 8 martie (pe care o stii ca a iesit la pensie si trebuie sa ramana activa), pentru buna ta prietena care se plange ca nu reuseste sa ajunga la sala, pentru colega ta care nu lipseste de la sala sau pentru sora ta care inca sare coarda ca in copilarie, dar nu mai face acest lucru de teama sa nu rastoarne totul prin casa (din fericire, acum exista coarda digitala, fara fire).  

 
Dragilor, dragelor, acestea sunt cele mai frumoase cadouri pe care le puteti oferi de 8 martie. Recomandarea noastra este sa nu ramaneti blocati in cutia de bomboane si florile clasice proaspete, ci sa mergeti o mila in plus, alegand un cadou mai altfel. Uneori, atunci cand indraznesti, gestul tau poate deveni si mai valoros.

Scutura-te de plictiseala.

Scutura-te de "trebuie" sa-i fac un cadou pentru ca e 8 martie si ofera-i un cadou din toata inima.

Fa-o cu tot sufletul.

Ia-ti 5 minute ca sa te gandesti ce se potriveste si fa-o cu tot dragul.

Viata asta este un cadou prea frumos ca sa-l lasam sa treaca pe langa noi fara sa-l desfacem si sa ne bucuram din plin de tot ce gasim acolo.

La multi ani de 8 Martie!


 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!