TOP 10 idei de cadouri pentru cele mai bune prietene

TOP 10 idei de cadouri pentru cele mai bune prietene
Prietenia sincera este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care ni le ofera viata, deoarece o prietena care este mereu acolo pentru tine fara a-ti cere ceva in schimb, este ajutorul pe care il ai atunci cand toti ceilalti te parasesc. Prietenii joaca un rol extrem de important in viata noastra, si odata cu trecerea timpului, acest prieten face parte din familie, devine ca un frate sau o sora. 

Asa ca, daca iti doresti sa iti rasplatesti cea mai buna prietena pentru tot ceea ce face pentru tine in mod neconditionat si ca sa-ti arati cat de tare pretuiesti prietenia voastră, atunci te afli in locul potrivit. Iată câteva idei de cadouri pentru prietene.

TOP 10 idei originale de cadouri pentru prietene

 

1. Set 6 bucati organizator pantofi reglabil pentru ziua ei de naştere, Craciun si altele


Este cunoscut faptul ca, pentru o fata, niciodata nu sunt suficienti pantofii pe care ii are si mereu are nevoie de inca o pereche. Dar te-ai gandit vreodata si ca acei pantofi au nevoie de un loc special pentru ei, pentru a fi depozitati in conditii optime? 
cadouri pentru prietene organizator pantofi

Daca vrei sa iti ajuti prietena sa aiba un organizator creat special pentru a avea grija de pantofii ei, fara sa ii deterioreze sau sa ii murdareasca, atunci acest set de 6 bucati de organizator pentru pantofi reglabil este perfect pentru ea. Setul acesta poate fi utilizat cu usurinta pentru orice tip de incaltaminte, si vei sti mereu ca pantofii tai sau ai prietenei tale, vor fi exact acolo unde i-ai pus, intr-o stare perfecta, gata pentru a fi incaltati si a te insoti in calatorie.

 

2. Lampa de carte Carlig pentru prietena de majorat, Craciun, ziua ei de nastere

cadouri pentru prietene Lampa de carte Carlig

Daca prietena ta este o fana inraita a cartilor, dar este destul de ocupata in timpul zilei si singurul ei moment de respiro cand poate citi este noaptea, inainte de culcare, atunci stii cu siguranta ca aceasta lampa pentru citit in forma de carlig este cadoul ideal pentru ea. Astfel, prietena ta va putea citi in liniste, fara a-i deranja pe cei din jurul ei cu lumina puternica si se va putea bucura de cartea preferata la care s-a gandit toata ziua.


3. Oglinda machiaj cu 16 becuri led Be Glam - un cadou special


Sunt sigura ca, exista sanse extrem de mari ca prietena ta sa fie o mare fana a machiajelor, nu-i asa? Ei bine, in acest caz, aceasta oglinda de machiaj cu 16 becuri o va face sa se simta ca una dintre divele de la Hollywood pe care le venereaza atat de mult. 

cadouri pentru prietene Oglinda machiaj

Aceasta oglinda nu doar ca este estetica si are un design elegant, potrivindu-se excelent pe orice masuta de machiaj, dar cele 16 becuri te vor ajuta sa te machiezi mai usor, deoarece iti va permite sa vezi anumite detalii sau nuante de pe fata ta mai repede pentru a le putea corecta in cazul in care nu arata asa cum ti-ai dorit.

4. Organizator de cada Bambus Caddy


Orice femeie sau fata, viseaza la momente de rasfat pline de relaxare dupa o zi grea si obositoare si poate isi doreste cumva si niste poze artistice in baie? Ei bine, fie ca vrei sa folosesti acest organizator de cada Bambus Caddy pentru poze artistice de postat pe instagram sau pentru a-ti organiza mai bine toate produsele din baie, acest cadou o va incanta cu siguranta pe prietena ta. 

cadou pentru prietene

Acesta etajera vine la pachet cu un design atragator (ca tot vorbeam de poze), si este extrem de rezistent. Asadar, bucura-te de o baie fierbinte alaturi de toate produsele tale aranjate in perfecta ordine sau simte-te ca o diva dintr-o scena de film de la Hollywood, in care te relaxezi asa cum iti place tie, fara sa fie cineva in jurul tau care sa te deranjeze.

5. Aparat curatare pensule machiaj cu uscator automat


Si pentru ca vorbeam mai sus despre prietena care adora machiajul, daca s-a plans vreodata cat de greu este sa isi curate toate pensulele si cat de mult timp ii ia tot acest procedeu, atunci acest aparat de curatare a pensulelor de machiaj cu uscator automat este cadoul perfect pentru ea. 

cadouri pentru prietene Aparat curatare pensule

Acest dispozitiv minune iti va curata toate pensulele de machiaj extrem de rapid si fara niciun efort. Cu un uscator automat incorporat, original si ultra modern, pensulele tale nu doar ca vor fi perfect curatate si igienizate corespunzator, dar vor fi si uscate intr-un timp scurt, pentru a fi gata de a le folosi din nou cat mai curand posibil.

 

6. Papuci de casa Unicorn

cadouri pentru prietene Papuci de casa Unicorn

Fetele iubesc pufoseniile, asadar, si prietena ta va adora  cu siguranta acesti papuci de casa cu un design incredibil de dragalas in forma de unicorn. Extrem de pufosi si caldurosi, papuceii acestia sunt perfecti pentru prietena ta, asa ca ce mai astepti? Ia o pereche pentru fiecare, luati-va pijamalele si popcornul si sa inceapa seara fetelor!

 

7. Saltea Yoga Mat antiderapanta


Ce poate fi mai neplacut decat sa iti doresti sa ai un timp de relaxare facand yoga, iar salteaua sa iti fuga de sub picioare, la propriu. Daca prietena ta este pasionata de yoga si nu isi poate gasi o saltea buna ca sa se poata bucura pe deplin de clipe de relaxare si liniste in care sa se poata regasi si reconecta cu ea insasi, atunci aceasta saltea de yoga antiderapanta este cadoul ideal pentru ea. 

cadouri pentru prietene Saltea Yoga

Astfel, prietena ta, va putea sa isi ruleze salteaua extrem de usor pentru a o depozita sau transporta unde isi doreste si isi va putea executa exercitiile in mod corect si relaxant, fara sa mai stea cu grija ca ii va fugi de sub picioare, datorita caracteristicii acestei saltele de a fi antiderapanta.  

 

8. Dispozitiv alarma si localizare pentru poseta - un cadou inspirat


Geanta, poseta sau rucsacul sunt mereu vizate de hoti si mai ales atunci cand esti in vacanta si incerci sa te bucuri de experienta si sa te uiti prin imprejurimi sau sa faci poze. In acele momente ai vrea ca cineva sa fie mereu atent cu ochii pe bunurile tale pentru ca acestea sa fie in siguranta, nu-i asa? 

cadouri pentru prietena Dispozitiv alarma

Ei bine, de acum nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru asta, deoarece acest dispozitiv cu alarma si localizare pentru poseta o va face in locul tau. Asadar, ca sa activezi acest ,,salvator de posete”, trebuie doar sa il atasezi la geanta favorita, dar nu inainte de a te asigura ca este incarcat cu ajutorul mini-USB-ului. 

Astfel ca, datorita aplicatiei de pe telefonul tau, poti sa monitorizezi cu exactitate unde acesta se afla geanta, poseta sau rucsacul tau, fie cu ajutorul alarmei setate ulterior, fie prin intermediul sistemulul SOS, care iti arata locatia pe modul silentios.

 

9. Harta razuibila Constelatii - pentru prietena mea genială

cadouri pentru prietene Harta razuibila
Daca prietena ta este cu capul in nori si adora sa priveasca stelele si sa afle cat mai multe lucruri despre constelatii, atunci cu siguranta ca va iubi aceasta harta razuibila ce ii va aduce chiar in fata cerul incantator al noptii. Acest cadou este destinat tuturor persoanelor cu o mare deschidere spre nou si inedit, asadar, daca prietena ta se incadreaza aici atunci stii deja ce cadoul sa ii oferi. Lasa aceasta harta sa iti decoreze intr-un mod uimitor camera si bucura-te de povestea magica a stelelor in fiecare noapte de acum inainte!

 

10.  Incalzitor ceara Hair - pentru orice ocazie specială, ca sa-i pui zambet pe buze

Incalzitor ceara cadouri pentru prietene

Asa cum bine stii, multe dintre fetele sau femeile din ziua de azi, au decis sa foloseasca diferite produse de infrumusetare chiar in confortul casei lor. Fie ca nu au destul timp sa mearga la salon sau nu au reusit sa-si faca o programare la timp, varianta in care au singura grija de ele, pare din ce in ce mai folosita. 

Acum ai o multime de idei de cadou, asa ca o sa o poti surprinde plăcut. Daca ai avut o discutie recenta cu prietena ta despre ceara si epilare, si ti-a marturisit ca isi doreste sa incerce sa faca asta acasa, atunci stii deja ca acest incalzitor pentru ceara este cadoul potrivit pentru ea. Asadar, aseaza simplu si usor ceara in interiorul acestui aparat, asigura-te ca inchizi capacul si nu uita sa il conectezi la priza. Ceara va fi topita in aproximativ 30 de minute si de aici stii deja ce trebuie sa faci in continuare. 

 

10 idei de mesaje pentru prietene


1. Iti multumesc pentru ca ai fost mereu acolo pentru mine, draga mea prietena!

2. De-a lungul timpului mi-ai devenit ca o sora. Iti multumesc pentru tot!

3. Ai fost mereu acolo pentru mine in cele mai importante momente ale vietii. Nu o sa uit niciodata bunatatea pe care mi-ai aratat-o, prietena mea minunata! Multumesc!

4. Iti multumesc pentru ca existi, pentru ca imi este alaturi neconditionat si pentru ca esti prietena mea geniala!

5. Chiar daca sunt departe, tu esti mereu in sufletul meu, draga mea prietena! Ne revedem curand!

6. Nu imi ajung nici stelele de pe cer si nici nisipul marii sa iti spun cat de mult m-ai ajutat in momentele grele. Esti cea mai buna prietena din lume!

7. Multumesc pentru rasete, pentru amintiri si pentru prietenia ta! Sunt cea mai norocoasa ca imi esti prietena!

8. Fie noapte, fie zi, pentru totdeauna prietene vom fi!

9.  Esti prietena mea pe viata si iti multumesc ca imi colorezi viata in cele mai frumoase culori!

10. Aici sau departe, pe noi ca prietene, nimic nu ne desparte!




 
Cadouri pentru Prieteni - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Cadouri pentru Prieteni - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri pentru Prieteni - Ceas Pistol desteptator
-35%
Cadouri pentru Prieteni - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5
Cadouri pentru Prieteni - Puzzle 3D Monociclu Ugears
-10%
Cadouri pentru Prieteni - Joc de Sah in 3
-13%

Joc de Sah in 3

338 Lei 294 Lei
Pusculita trasnita Foame de bani

Pusculita trasnita Foame de bani

Achizitie verificata

Voinea Simona,

Recomand! Firma serioasa si prompta in livrare, produse calitative conforme cu descrierile si pozele de pe site. Comand de pe Mindblower de fiecare data cand vreau sa ofer cadouri inspirate si haioase.
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

Camelia Vlangăr,

Totul la superlativ. Ambalaj deosebit, cu atenție împachetat, a ajuns în siguranță,sper că a fost un cadou apreciat.
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique

Cristian Dumitru,

Seriozitate,promtitudine!Un cadou superb!
Cutie de bijuterii verde, You're too precious, + Bratara 7 Chakre CADOU

Băzărea Ion,

Sunt foarte mulțumit atât de calitatea produselor achiziționate cât și de calitatea serviciilor.
Organizator de incheietura pentru scule The Handy Helper

Cocoi Claudia,

Buna ziua. Foarte frumoase produsele, de efect dar cred ca trebuie sa va largiti gama.
Set cadou Decantor Mitraliera AK47 si 4 pahare cu glont

Raiu Madalina,

⭐⭐⭐⭐⭐
Rama foto magnetica levitanta

Rama foto magnetica levitanta

Achizitie verificata

Carmen Constantin,

⭐⭐⭐⭐⭐
Pendul pentru indecisi, Alegeri Trasnite

Niculae Adriana,

Produsele dvs au adus multa bucurie destinatarilor. Sunt altfel de cadouri, sunt trăsnite și amuzante. O să mai comand cu siguranță !
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

ELENA-ADINA TUTUNARU,

Super calitate si promptitudine,felicitari
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

Harko Camelia,

Super profesionalism,impecabil un cadou minunat pe care l.am mai comandat și îl voi mai comanda cu siguranță prietenilor și evident si soțului.Foarte încântați, este exact ca în descriere.Foarte plăcut surprinsă. ,,PROFESIONALISM SI EXCELENȚĂ "este ceea ce va caracterizează.Va mulțumesc!
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

Lascu Violeta,

Rapiditate, profesionalism, cadouri minunate, ambalate perfect. Cu siguranta voi reveni pt alte comenzi. Va multumesc si va doresc mult succes in continuare!
Stativ de casti Disco-stand

Stativ de casti Disco-stand

Achizitie verificata

Zota Anca,

Cadouri interesante, preturi bune, livrate la timp și în condiții optime!
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

Tirlui Nicoleta,

foarte multumita si pe viitor voi apela la serviciile dvs
Set Decantor de bauturi Rotativ cu 2 pahare, argintiu

Arcaleanu Diana,

Calitate preț,excelent!Cu siguranță voi reveni!100 %calitate și exact ca și în prezentare.Recomand tuturor!
Lampa Glob de Cristal cu Inima, cadou romantic

Delia Delia,

Cadoul perfect!
Suport bijuterii creativ Copac cu pasari, Fortune

Bica Serban,

5* pentru comanda, 2 copăcei suport bijuterii- arata ca în foto, dimensiuni reale și material bun-la preț mic. Livrare rapid (2 zile pana în Suceava). Recomand
Valiza Deluxe cu accesorii de vin Premium, set 9 piese

Vlad Tania,

Totul la superlativ!!! Multumesc!
Set Decantor de bauturi Rotativ cu 2 pahare, auriu

Negoita Nicoleta,

Set Decantor de bauturi Rotativ cu 2 pahare, auriu = l-am primit si arata impecabil ! inclusiv cele doua pahare ! L-am mai comandat odata, pentru cele doua pahare, ca sa pot avea un set de 4 pahare ! Foarte multumita !!
Cutie bijuterii, cu cheita, Verde smarald, Bratara 7 Chakre CADOU

Georgescu Monica,

Am revenit cu o comanda pentru a face cadouri. Cutiile sunt frumoase, bine comparimentate si bine lucrate. Raportul calitate pret este bun. E o surpriza placuta si cadoul (bratara). Livrarea a fost prompta. Multumesc, Mindblower!
Cutie de bijuterii verde, Superba, Bratara 7 Chakre CADOU

Malita Beatrice,

Sunteți UNICI iar seriozitatea vă RECOMANDĂ!
Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape

Hurdubae Elena Daniela,

Cadoul este foarte frumos, persoana care l-a primit a fost surprinsă și încântată. Personal și eu am fost încântată de produs. Foarte frumos și interesant. Frumos împachetat a ajuns foarte repede și fără defecțiuni. Recomand.
Set cadou Decantor sticla Craniu 1000ml, cu 6 pahare Free Spirits

Gavrilescu Irina Elena,

Recomand acest site ,produse de calitate, promptitudine în ceea ce privește livrarea .
Rama foto magnetica levitanta

Rama foto magnetica levitanta

Achizitie verificata

Cojocaru Lenuta,

Recomand cu drag! Tot ceea ce am comandat a fost de calitate, expedierea rapida, sunt foarte multumita.
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique

Radu Daniel,

Foarte mulțumit și foarte serioși, o să comand cu siguranță în viitor din nou
Set cadou 4 Pahare LUX Epique Glob

Set cadou 4 Pahare LUX Epique Glob

Achizitie verificata

Tatu Gianina,

Timpul de livrare rapid, ceea ce nu ma asteptam. Produsele sunt de calitate. Persoana careia i s -a oferit cadoul a fost foarte incantata. Felicitari!!!! Recomand!!!
Cutie de bijuterii verde, You're too precious, + Bratara 7 Chakre CADOU

Ioana Suldac,

Este superbă cutiuța pentru bijuterii , este foarte bine compartimentată, încăpătoare, un material foarte finuț și este mult mai mare în realitate . Cu siguranță cea mai bună alegere!!❤️
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

Petruta Fenechiu,

Mulțumesc mult! A ajuns în stare perfectă, e minunat!
Rama foto magnetica levitanta

Rama foto magnetica levitanta

Achizitie verificata

Constantinescu Anca,

Va multumesc pentru promtitudine! Șiiiii, dragi doritori de "obiecte haioase" va recomand sa indrazniti sa comandati
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique

RADULESCU Loredana,

Excelent
Cutie bijuterii, cu cheita, Verde smarald, Bratara 7 Chakre CADOU

Mathe Iulia,

Am cumpărat pentru a doua oară dela dumneavoastră. Produsele sunt de foarte bună calitate, iar livrarea a fost efectuată la două zile după comandă. Felicitări!
Lampa Glob de Cristal cu Inima, cadou romantic

Milea Lidia,

Îmi plac produsele. Zi buna!
Lampa Glob de Cristal cu Inima, cadou romantic

Geta,

Arata exceptional, finuta si delicata. Singurul minus este ca nu e fara fir, si trebuie sa stea conectata la priza. Dar altfel, e un cadou superfain.
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Deluxe

Florentina,

Un set complet pentru un cadou inedit, calitate superioară, produs foarte bine lucrat, finisaje foarte bune, comanda a ajuns foarte repede, produsul a fost livrat în condiții foarte bune. RECOMAND!
Vouchere sexy pentru el

Vouchere sexy pentru el

Achizitie verificata

CIUCU CLAUDIA,

Foarte interesante produsele! Am avut din ce alege, va multumesc pentru promptitudinea livrarii!
Purificator auto cu incarcator dual port USB

Elena Doina Munteanu,

Am comandat acest purificator pentru auto si inca un produs si le-am oferit cadou fiului meu. A fost extrem de incantat. Eu am fost placut impresionata de amabilitatea, promptitudinea si intelegerea de care a dat dovada dna Alexandra care a facut toate demersurile pentru a primi in timp util, al 2 lea colet, cu produsele in stare buna. Mentionez ca primul colet livrat de catre firma Cargus a sosit in stare deplorabila din vina curierului, care a neglijat faptul ca toate coletele sunt daruri pentru cei dragi si trebuie grija la livrarea lor. Se mai intampla, nu suntem perfecti, dar este bine ca fiecare sa-si faca treaba cu responsabilitate. Datorita dnei Alexandra, care a venit cu propunerea de a le inlocui, am reusit sa-i fac o surpriza fiului meu cu ocazia zilei lui de nastere . Multumesc cu recunostinta pentru atentie, implicare si empatie.
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

FLORINA ANDREIAS,

Foarte interesant, Am avut parte de promtitudine si profesionalism
Descopera mai multe review-uri

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!