Cadou pentru sora ta, draga ta! Cum o surprinzi anul asta?

Cadou pentru sora ta, draga ta! Cum o surprinzi anul asta?
- Buna. Ce cadou imi recomandati pentru sora mea mai mica? - s-a auzit o voce de barbat in casca Mirelei, una din zanutele Customer Care de la Mindblower. 

- Buna! Hai sa vedem: imi poti spune cati ani are, ce ii place sau ceva special despre ea?

- Implineste 18 ani in mai putin de o saptamana. E vesela, ii plac copiii, ii place sa citeasca, e pasionata de .. unghii si chiar organizeaza online niste cursuri pentru pictarea unghiilor.

- Wow, trebuie sa fie entuziasmant sa ai o astfel de sora! Uite, ma gandesc deja la o perna speciala pentru citit (are brate), un uscator de unghii in forma amuzante de maimutica sau chiar o masuta de laptop pentru atunci cand tine cursurile despre care povesteai. 

- Suna interesant. Ce forma ziceai ca are uscatorul acela de unghii :)?...

 

De ce relatia pe care o ai cu sora ta este unica?


Nu iti poti imagina cum ar arata viata fara sora ta. Desi exista momente cand apar neintelegeri intre voi, legatura pe care o aveti este de-a dreptul magica. Timpul si distanta sunt doar niste detalii ce nu influenteaza relatia speciala dintre voi. Dupa cum spune si un citat celebru, prietenii vin si pleaca din viata ta, insa familia va fi mereu acolo sa te sprijine in cele mai grele momente. 

Daca in copilarie disputele erau la ordinea zilei, atunci cand te-ai maturizat ai devenit constient de faptul ca fratii sau surorile fac parte din inima ta, pentru totodeauna. Nu erau rare momentele cand sora iti „imprumuta” din lucruri si uita sa iti mai aminteasca sau dezvaluia parintilor cele mai ascunse secrete. Totusi, supararea nu tinea mai mult de cateva zeci de minute. Cum te-ai putea supara pe sora ta? Ea va gasi imediat o modalitate sa te inveseleasca, chiar si in momentele cand nu ai cea mai buna dispozitie. Si iata-te acum: trebuie sa alegi un cadou pentru sora ta. Pentru opta pentru un cadou personalizat, o cutie de bijuterii captusita cu piele naturală, o rama foto, un voucher cadou si altele. 

Se spune ca ramurile unui copac au deseori directii diferite, insa au intotdeauna aceeasi radacina. Acest aspect poate fi aplicat si in ceea ce priveste relatiile interumane, iar concluzia este cat se poate de simpla: familia trebuie sa fie pe primul loc in viata ta.



De ce poate fi greu sa alegi un cadou pentru sora?


Ti se intampla deseori sa ramai in pana de idei atunci cand vine vorba de cadouri? Stai linistit, nu esti singura persoana nehotarata. Ti se poate parea imposibil sa alegi cadoul perfect pentru sora ta. Ai senzatia ca nimic nu este prea bun pentru una dintre cele mai dragi fiinte din viata. 

Cadourile reprezinta un gest prin care iti arati sentimentele si recunostinta. Potrivit unui proverb italian, nu trebuie sa astepti o ocazie speciala pentru a oferi un dar. Darurile neasteptate sunt cele mai apreciate de catre persoanele ce le primesc. 

Cand vine vorba de sora ta, lucrurile se complica. Ai vrea sa ii oferi un cadou sora unic, insa gama foarte diversa de produse te pune in dificultate? Ia-ti 5 minute de pauza si gandeste-te! Care este activitatea preferata a ei? Dar culoarea? Stilul vestimentar? Raspunde la toate aceste intrebari si vei gasi raspunsul.

 

Ce cadouri sunt recomandate pentru sora mai mica pentru zi de nastere?



Sora mai mica a fost mereu in centrul atentiei, fiind rasfatata de intreaga familie. Aflandu-te in postura de frate sau sora mai mare, mereu ti-ai dorit sa o protejezi si sa ii aduci zambetul pe buze. Ziua de nastere a mezinei este un adevarat prilej de sarbatoare, deci trebuie sa fie sarbatorita asa cum se cuvine. Iata propunerile noastre in materie de cadouri interesante pentru sora ta.

 

Rasfat-o cu un cadou special interesant! Pentru cea mai buna sora din lume


Queen of everything? Cu siguranta sora ta este tratata ca o adevarata printesa in familie. O poti surprinde cu un cadou pe masura.
cana cadou
Cana personalizata cu acest logo se numara printre cele mai interesante obiecte pe care le poti oferi surorii tale. Designul exclusivist si finisajul nobil lucios te duc cu gandul la o atmosfera regala. Cum iti poti rasfata sora decat cu o astfel de cana cu Coroana Queen on everything cu care sa isi inceapa diminetile intr-o maniera unica? Prevazuta cu o coroana in partea de sus, cana va atrage atentia chiar si celor mai pretentioase doamne sau domnisoare. 

Poti alege si un set de îngrijire personală pentru o soră pasionată de beauty sau ceva home deco daca e pasionata de  feng shui.

 

Dispozitive de ultima generatie -  surse de inspirație buna


Este cunoscuta pasiunea fetelor pentru tehnologie. Sora ta isi doreste sa fie mereu la curent cu noutatile aparute, deci va trebui sa tii cont de acest aspect. Inveseleste-o cu o lampa circulara Selfie Ring.
lampa self ring
Cu siguranta, acest dispozitiv se afla deja pe lista de dorinte a surorii tale. Gadgetul este perfect pentru persoanele pasionate de retelele de socializare. In acest mod, selfie-urile, transmisiunile live sau videoclipurile de pe Tik-Tok vor deveni din ce in ce mai reusite, atragand mii de like-uri in mediul online. 


 

Ce cadouri originale pentru sora sunt recomandate pentru sora mai mare?


Sora mai mare a reprezentat mereu o adevarata sursa de inspiratie pentru tine. Nu au fost putine momentele in care ti-a fost un real sprijin, oferindu-ti cele mai bune sfaturi. Acum este timpul sa o rasplatesti pentru toate eforturile sale. Ati crescut impreuna si aveti cele mai frumoase amintiri, deci cu siguranta o cunosti mai bine decat oricine. Daca in copilarie, singura voastra grija era legata de ce nazbatii sa mai faceti, odata cu trecerea timpului, prioritatile s-au schimbat.

cadouri pentru sora
 

Ofera-i un moment de relaxare - "Pentru sora mea de ziua ei"


Credeai ca a fi adult este usor? Bine ai venit in lumea oamenilor maturi, care petrec o mare parte din zi la job. Cu siguranta si sora ta se numara printre persoanele dedicate la locul de munca. Dupa un program care parea ca nu se mai termina, aceasta va avea nevoie de cateva clipe doar pentru ea. Ii poti veni in ajutor cu un aparat de masaj pentru ochi cu muzica relaxanta, ce ii va permite sa se relaxeze si sa isi incarce bateriile. Petrecand ore in sir in fata unui PC, aceasta poate sa resimta disconfort la nivelul ochilor. Fii atent la necesitatile sale si ofera-i drept cadou un produs cat se poate de util.
apara masaj ochi

 

Din partea fratelui tau! – ce cadou femei sa faci pentru sora ta?


Legatura dintre frate si sora este unica, desi exista diferente destul de mari intre acestia. Daca te afli in postura de frate, exista foarte multe momente cand nu ai nici o idee referitoare la cadourile pe care sa le oferi surorii. Fii atent la hobby-urile acesteia, pentru a putea achizitiona un cadou optim. Este sora ta pasionata de dezvoltarea personala? Isi doreste sa devina cea mai buna versiune a sa? Stii deja ca lectura reprezinta o cale sigura de imbogatire a vocabularului
 

Perna speciala pentru lectura

perna pentru citit

Poate fi si un bun cadou de sora de Craciun. Cititul este o activitate cat se poate de interesanta, insa orele petrecute stand intr-o pozitie inconfortabila pot sa provoace disconfort surorii tale. Ii poti darui o perna pentru citit cu brate, iar durerile de spate vor deveni doar o amintire. Nu uita ca perna poate fi folosita atat pe canapea sau pe scaunul de la birou, cat si in aer liber, permitandu-i surorii tale sa aiba libertatea de miscare pe care si-o doreste. 

Alte variante ar fi o cana formă de inimă, un obiect pentru casă și grădină (cum ar fi un organizator), semne de carte, un suport laptop oferit cadou.  


 

Din partea surorii tale! – ce cadouri speciale pentru sora ta sa pregatesti?


Este de-a dreptul special sa ai parte de o sora cu care sa poti impartasti fiecare moment din viata ta. Impreuna ati trecut atat prin evenimente placute, cat si prin evenimente mai putin placute. Ti-ai dori sa existe un cadou prin care sa ii poti multumi indeajuns pentru tot. Pe langa sprijinul emotional pe care i-l poti oferi, exista si unele produse inedite care pot aduce zambetul pe buze surorii tale. 
 

Ai grija de sanatatea sa - Cadoul perfect pentru sora cu orice  ocazie specială


Mereu ati impartit totul, de la ultima bucata de prajitura si pana la rochia preferata. Desi la momentul actual locuiti in case diferite, asta nu inseamna ca nu poti avea grija in continuare de sora ta. Daruieste-i un blender portabil Quick Shake Make, pentru ca aceasta sa isi poata pregati sucuri si smoothie-uri pline de nutrienti. In acest mod, isi poate lua doza zilnica de energie si se va simti mult mai bine. Poate inlocui bauturile pline de zahar din comert cu un shake gustos si sanatos, deci iti va multumi pentru un astfel de aparat.
shake blender

Nu ar trebui sa treci cu vederea nici accesoriile de bucătărie, cadourile care se potrivesc si de Moș Nicolae :). 

 

Cadou sora geamana – Te-ai gandit la aceste idei de cadou perfect?


A avea parte de o sora geamana este un adevarat miracol. Ii simti starea, chiar si cand nu se afla in apropierea ta. O cunosti mai bine decat te cunosti pe tine, dar sunt momente in care nu stii ce ai putea sa ii daruiesti drept cadou. Iti doresti sa o surprinzi cu un cadou original, insa ai anumite dubii? Incearca sa privesti lumea prin ochii ei, iar alegerea va fi mult mai usoara. Ce crezi ca ii lipseste? Poate un difuzor aromaterapie Honey Pine sau un amplificator imagine telefon MobilMax? Noi zicem: ambele. Pana la urma, nu este ziua surorii tale in fiecare zi, nu? Sau stai, nu e ziua voastra! 

difuzor aromaterapie
amplificator telefon
 

Nu gasesti un mesaj pentru sora? Bonus pentru tine: Cele mai frumoase 10 mesaje pentru sora ta



Urmeaza ziua de nastere a surorii tale? Sau pur si simplu vrei sa ii faci ziua mai frumoasa, prin transmiterea unui mesaj inedit? Descopera propunerile noastre:

1.Sora mea draga, esti un dar al inimii, cea mai buna prietena a mea. Reprezinti un fir aurit de dragoste si speranta ce coase poteca vietii noastre. La multi ani!

2.La multi ani, celei mai importante persoane din viata mea! Iti doresc sa ai parte de fericire, in fiecare zi din viata ta. Sa ai parte de mai mult timp liber, pentru a te putea bucura cu adevarat de clipele minunate ale vietii.

3.Atunci cand orice prietenie se destrama, relatia noastra ramane la fel de puternica. Timpul trece, insa legatura noastra devine din ce in ce mai puternica, surioara. Iti doresc sa ai parte de o aniversare unica!

4.Cu ocazia zilei de nastere, iti urez viata lunga, sanatate, fericire si iubire! La multi ani!

5.Draga mea, imi doresc ca Dumnezeu sa iti lumineze calea, asa cum dragostea ta mi-a luminat mie viata. Te iubesc!

6.Imi doresc sa nu existe nici un nor care sa isi tulbure linistea sufleteasca. La multi ani cu bucurii, sora mea draga!

7.Scumpa surioara, de ziua ta vreau sa straluceesti precum o stea! Zambetul tau radiant sa se pastreze la fel, indiferent de obstacolele vietii. Te iubesc foarte mult! La multi ani!

8.Esti o parte a inimii mele, sora draga! Desi viata ne-a dus pe cai diferite, astazi iti urez un calduros „La multi ani”! Abia astept sa te imbratisez!

9.Sa imi petrec zilele de copilarie alaturi de tine a fost cel mai frumos dar. Astazi, de ziua ta, tin sa iti reamintesc cat sunt de recunoascatoare ca esti sora mea. La multi, multi ani fericiti!

10.Voi fi mereu alaturi de tine, ori de cate ori ai cadea. Asta, dupa ce o sa ma opresc din ras! :) La multi ani, sora draga!

mesaje cadouri pentru sora


 
Cadouri Femei - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri Femei - Papusa VOODOO a sefului
-32%

Ce spun clientii despre Cadourile MindBlower

Lampa Glob de Cristal cu Inima, cadou romantic

Delia Delia,

Cadoul perfect!
Suport bijuterii creativ Copac cu pasari, Fortune

Bica Serban,

5* pentru comanda, 2 copăcei suport bijuterii- arata ca în foto, dimensiuni reale și material bun-la preț mic. Livrare rapid (2 zile pana în Suceava). Recomand
Valiza Deluxe cu accesorii de vin Premium, set 9 piese

Vlad Tania,

Totul la superlativ!!! Multumesc!
Set Decantor de bauturi Rotativ cu 2 pahare, auriu

Negoita Nicoleta,

Set Decantor de bauturi Rotativ cu 2 pahare, auriu = l-am primit si arata impecabil ! inclusiv cele doua pahare ! L-am mai comandat odata, pentru cele doua pahare, ca sa pot avea un set de 4 pahare ! Foarte multumita !!
Cutie bijuterii, cu cheita, Verde smarald, Bratara 7 Chakre CADOU

Georgescu Monica,

Am revenit cu o comanda pentru a face cadouri. Cutiile sunt frumoase, bine comparimentate si bine lucrate. Raportul calitate pret este bun. E o surpriza placuta si cadoul (bratara). Livrarea a fost prompta. Multumesc, Mindblower!
Cutie de bijuterii verde, Superba, Bratara 7 Chakre CADOU

Malita Beatrice,

Sunteți UNICI iar seriozitatea vă RECOMANDĂ!
Descopera mai multe review-uri

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!