Masuta laptop, cadoul perfect. Beneficii, cum o folosesti, TOP Selectii

Masuta laptop, cadoul perfect. Beneficii, cum o folosesti, TOP Selectii
Azi, toata lumea apreciaza libertatea de a lucra pe un laptop. Te ajuta sa ramai productiv indiferent daca esti la birou, la cafenea, in sala de conferinte ori acasa si lucrezi remote. Dar, daca ne raportam la ergonomie, un laptop nu este cea mai buna alegere, pentru ca nu permite reglarea inaltimii tastaturii si a ecranului in mod separat. Prin urmare, tindem sa ne ghemuim atunci cand lucram pe laptop, iar acest lucru poate duce la oboseala musculara si la dureri in partea superioara a spatelui, gatului, umerilor, mainilor, incheieturilor si bratelor. 


O modalitate excelenta de a ajuta la imbunatatirea ergonomiei utilizarii unui laptop este ... o masuta laptop reglabila mini birou. Aceasta o sa-ti permita sa ridici, sa cobori sau sa inclini laptopul ca sa poti adopta o postura ergonomica mai buna in timpul utilizarii. Majoritatea masutelor de laptop sunt foarte versatile si pot fi folosite pe canapea, la birou, pe o masuta de cafea sau chiar in pat. 


Daca vrei sa faci un cadou practic unui om drag pe care il stii ca lucreaza des pe laptop (si cine nu sta destul de mult timp de laptop azi?) atunci ai toate motivele sa-l surprinzi cu o masuta laptop pliabila. 

 

Pentru cine este perfecta o masuta laptop?

  • pentru studentii care au cursuri online
  • pentru elevii care fac scoala online
  • pentru freelanceri si cei care lucreaza remote
  • pentru mama ta, ca sa poata vorbi usor cu tine pe skype, fara sa se chinuie sa se aplece spre laptop
  • pentru partenerul sau partenera ta de viata, care isi ia laptop chiar si in vacante, ca sa ascultati muzica, sa-si verifice emailurile, sa citeasca ebookuri etc
  • pentru tine, ca sa fii mai productiv si sa uiti de durerile de spate care te incearca dupa ce stai 2 ore continuu pe un laptop intr-o conferinta importanta.


Masuta laptop pliabila - beneficii  masa birou pentru laptop

  • te ajuta sa previi oboseala ochilor si durerile de gat
  • daca nu tii laptopul in poala, acesta nu se va mai incinge si riscul de a se defecta scade simtitor
  • pentru a evita supraincalzirea laptopului. Pentru aceasta, este important de asemenea sa nu asezati un prosop, o fata de masa ori alt material textil pe suprafata masutei. 
  • este usoara si portabila asa ca o poti folosi intr-o multitudine de locatii
  • o masuta pentru laptop ergonomica te va ajuta sa pozitionezi unghiul laptopului, astfel incat sa reduci efectul de screen glare care poate duce la dureri de cap si oboseala ochilor


Ce e minunat la o masuta laptop e ca ea poate fi folosita si pentru alte activitati:

 
  • ca sa citesti in pat sau lejer pe canapea (sa nu mai tii cartea in mana)
  • ca sa scrii sau iei notite din pat sau pe canapea
  • ca sa servesti micul dejun la pat ( masa de laptop versatila)
  • ca sa-ti surprinzi partenerul cu micul dejun in pat
  • ca suport pentru tablete, reviste, ziare sau chiar partituri muzicale
  • ca sa te bucuri de cateva gustari si un pahar de bautura in timp ce urmaresti la tv-ul din living emisiunea preferata, un film sau un meci
  • ca sa te bucuri de toata distractia pe care ti-o poate oferi un laptop acasa ori in concediu: filme, muzica, informatii online, traininguri sau tutoriale online etc. 


Masuta laptop cadou - Top selectii  masa stand laptop masuta multifunctionala

 

1. Masuta laptop multifunctionala LapGood

lapgood-masuta-laptop-multifunctionala

Este o masuta multifunctionala fabricata din DMF si metal, rezistenta si cu un aspect modern. Este prevazuta cu locas pentru pixuri si alte dispozitive cum ar fi tableta ori telefon smart. De asemenea, are orificii speciale pentru cabluri, astfel incat acestea nu te vor incurca si nu vor ocupa spatiu pe masa. Este excelenta ca suport laptop, dar si pentru alte activitati - gustari, mic dejun la pat, citit, vizionat filme etc. Cand nu o folosesti, doar o pliezi usor si o poti depozita intr-un loc ingust - sub pat, langa frigider, in debara, rezemata de perete in spatele unei usi. Este un laptop stand foarte practic. 
  • Dimensiuni aprox. (desfăcută): 60 x 27 x 40 cm
  • Dimensiuni aprox. (pliată) masa laptop: 60 x 5 x 40 cm
 


2. Masuta laptop pliabila cu mousepad (si pentru pentru citit),  masuta multifunctionala si  suport laptop


masuta-laptop-pliabila-cu-mousepad-2946-6177
Chiar daca este fabricata din metal, aceasta masuta stand laptop este foarta usoara, versatila, simplu de manevrat. Ce ne-a uimit la ea este capacitatea impresionanta de a se mula in toate pozitiile posibile. Practic, o poti ajusta pana la 360 de grade, iar fiecare picior se poate ajusta la randul sau in 3 puncte. Va fi extrem de simplu sa gasesti o pozitie si un unghiu care sa te avantajeze. Inaltimea sa poate fi reglata de la 4 pana la 48 cm, iar asta iti da o libertate incredibila.

masuta-laptop-pliabila-cu-mousepad
O poti folosi pentru laptop cand stai in pat, dar la fel de bine o poti folosi asezata pe o masa normala, iar tu in picioare (din punctul asta de vedere poate fi excelenta pentru spatii tip receptii). Cantareste 1.6 kg si se pliaza foarte simplu, ocupand foarte putin spatiu. Noi am numit-o: cea mai contorsionista masuta laptop pentru ca este uimitor de flexibila. Merita subliniat de asemenea ca are un suport pentru mousepad, un detaliu care permite o utilizare si mai confortabila. 
  • Dimensiuni: 59 x 4 x 26 cm
 

3. Masa laptop ajustabila Aluminiu,  pliabila si ajustabila


masa-laptop-ajustabila-aluminiu-6-3846-2743

Pentru El sau pentru Ea, acest cadou va fi de vis. Este ideala ca suport pentru laptop, tableta, carti, ziare, dar si ca masuta pentru gustari ori mic dejun in pat. Este prevazuta cu orificii de aerisire, iar asta impiedica supraincalzirea laptopului. Orice tehnician IT o sa-ti spuna ca este musai ca laptopul sa fie bine ventilat, iar aceasta masuta permite laptopului sa functioneze in parametrii normali, "respirand", fara riscul de a se incinge. Are pad suplimentar pentru mousepad si folosirea confortabila a mouse-ului.

masa-laptop-ajustabila-aluminiu-8-3846-4341

Picioarele sale articulate se ridica, se lasa si se inclina pentru ca tu sa poti gasi cu usurinta pozitia si unghiul perfect de lucru de fiecare data, fie ca esti pe canapea, in pat, la birou, in picioare langa o masa etc. Se roteste pana la 360 grade si ocupa putin spatiu. Depozitarea este inlesnita de faptul ca masuta laptop de pliaza asemenea unei carti. 
  • Dimensiuni aprox.: 49 x 53 x 26 cm
 

4. Masuta pliabila auxiliara, multi reglabila Foldyca,  laptop masuta multifunctionala lemn pliabila


Foldyca este o masuta pliabila deosebita. E mai inalta decat celelalte masute laptop pe care le-am trecut in revista, dar la fel de versatila. Ofera 6 nivele de inaltime, de la 47 la 70 cm, cu 3 unghiuri de inclinare si un numar total de 18 pozitii. Se poate folosi in casa, dar la fel de bine si pe terasa. E usoara, simplu de manevrat si depozitat (pentru ca se pliaza).


Poate indeplini rol de masuta laptop, masa auxiliara laterala, masa pentru citit, suport tableta, masuta de joaca sau colorat pentru copii, masuta pentru gustari, notite etc. 
  • Dimensiuni aprox.: 53 x 70 x 39 cm


Gata. Ti-am dat o super-mega-practica-si-inspirata idee de cadou: masuta laptop multifunctionala. Functioneaza pentru oricine: copii, studenti, profesionisti care lucreaza de acasa, femei si barbati, mame, tati, prieteni. Daca se apropie ziua sa de nastere, Craciunul, Secret Santa, ziua de Paste, onomastica, acum stii deja ce cadou cool sa pregatesti.  
 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!