Oglinda Make-up. Cel mai inspirat cadou de frumusete

Oglinda Make-up. Cel mai inspirat cadou de frumusete
Machiajul perfect nu se intampla asa... pur si simplu. Necesita rabdarea, precizie, o lumina excelenta. De la linerul dramatic pana la efectul perfect de smokey eyes, instrumentele potrivite pot simplifica chiar si cele mai avansate creatii. Oglinda make-up cu iluminare incorporata este un bun exemplu, pentru ca face posibila excelenta in make-up, in cazul tuturor iubitoarelor de beauty.

Cate fete nu se viseaza de la varste fragede in fata unei oglinzi luminoase, pe un taburet de printesa, imbracate in rochii cu volanase? Ca se maturizeaza, visul nu piere, ci prinde noi conotatii. Acum, in loc de un stil de printesa pretioasa, multe fete isi doresc ceva plin de farmec, ceva care sa le faca sa se simta ca o stea de cinema in viata reala. Cu o oglinda make-up iluminata, dorinta are toate sansele sa prinda viata.
 

Oglinda led make-up - avantaje

Oglinda potrivita poate face o diferenta importanta in modul  in care iti aplici machiajul.

  • Poate inlesni aplicarea produselor de machiaj. Elimina umbrele si permite un machiaj mai precis.

  • Oglinzile cu marire iti permit sa vezi mai bine ceea ce faci. Acest lucru este foarte util mai ales daca porti ochelari. Cum precizia creste, va fi mai usor sa aplici rimelul, genele false, linerul, creionul, rujul etc.

  • Oglinzile de dimensiuni compacte sunt versatile si pot fi folosite aproape oriunde (in baie, in dormitor, in masina, acasa ori in concediu).

  • O oglinda make-up pliabila te ajuta sa pastrezi masuta de toaleta mai curata, mai bine organizata si mai libera.

  • Ajuta la setarea unui decor glamour in dormitorul sau baia ta. O oglinda iluminata atrage atentia si augumenteaza stilul unei incaperi.

  • Este usor de folosit si consuma putina energie.

  • Functioneaza ca un cadou perfect pentru orice femeie: mama, sotie, iubita, colega de birou, sora, prietena etc.

  • Este distractiva. Te ajuta sa-ti aplici un machiaj perfect, iar asta o sa te faca sa te simti tare frumusica. Oglinda e interactiva si o sa-ti dea o stare calda, de bine, cand te asezi in fata ei ca sa te bibilesti pentru ziua de azi.

  • Ajuta la o indepartare mai precisa a parulu facial (strancene, mustata etc).

  • Mai putin timp petrecut pentru machiaj; rezultate mai bune.


Caracteristici oglinda make-up cu led-uri

Spre deosebire de o oglinda obisnuita, una iluminata este special creata astfel incat sa poti observa clar detaliile fetei. Acest lucru permite o mai mare siguranta in aplicarea machiajului si increderii in aspectului propriu. Unele din cele mai comune caracteristici pe care le au oglinzile make-up cu becuri sunt:

  • Iluminare. O oglinda make-up led are o lumina puternica integrata ce arata reflexia in modul cel mai natural posibil.
  • Marire. Unele modele de oglinzi includ zone de marire diferite: 2x, 3x, 10x sau mai mult. Aces tlucru permite detectarea detaliilor fetei, in special la persoanele care poarta ochelari.
  • Flexibilitate. O oglinda make-up buna se poate regla cu usurinta; se roteste, se lasa pe spate sau se inclina in fata. Acest lucru ajuta la gasirea unei pozitii confortabile si precise pentru aplicarea machiajului.
  • Design. Aspectul acestor oglinzi make-up nu te poate lasa indiferenta. Sunt create sa reflecte frumusetea... deci, ele insele sunt superbe. 



TOP Selectii oglinzi make-up iluminate

 

1. Oglinda machiaj cu becuri 4 in 1, pliabila

oglinda-pliabila-4-in-1


Cu un design pliabil asemenea unei carti, decorata cu 24 de LED-uri de lumina alba, aceasta oglinda make-up este un vis pentru orice fata si orice femeie. Este atat de flexibila incat se poate inclina pana la 360 grade, iar ce e minunat la ea e a ofera 3 zone de marire: x1, x2 si x3. Prezinta baza cu ventuze, cu prindere fixa pentru utilizare sigura si confortabila. Baza se poate detasa si prezinta un spatiu special pentru instrumentele mici de make-up (cum ar fi ruj, rimel, creion etc). Pornirea si oprirea se fac doar printr-o simpla atingere.
Dimensiuni oglinda: 18x 29 x 12


2. Oglinda machiaj cu 16 becuri led Be Glam

oglinda-tactila-glam-cu-16-lumini-led


O alta oglinda frumoasa pe care o poti alege pentru tine sau o poti oferi unei fete deosebite, este Be Glam. Decorata cu 16 becuri led cu lumina calda si intensa, oglinda arata minunata si permite un machiaj mult mai precis. Se roteste pana la 180 de grade si are buton cu touch pentru pornire, oprire si reglare intensitate luminoasa. Baza are un locas delicat pentru asezarea catorva produse de machiaj, cum ar fi un ruj ori un rimel.
Dimensiuni: 17x 27x 12


3. Oglinda iepuras

oglinda-iepuras


Ce ne place la oglinda asta? Urechiusele! :))) Ha, ha... glumim (pe alocuri), dar zi si tu ca nu e tare simpatica? Are un design original care se potriveste tinerelor stilate, vesele, cu ochii dupa iepuri verzi pe pereti, dar mare maestre in aplicarea machiajului. Oglinda cu urechi se poate regla pana la 180 grade si ofera 3 nivele de intensitate cu lumina alba sau calda, frontal, respectiv pe spate. Controalele sale sunt tactile, iar in pachet vei gasi si o oglinda mai mica, cu zoom x7. De asemenea, setul include un cablu USB si o laveta pentru curatare. E una din cele mai vesele oglinzi make-up cu lumini pe care o poti face cadou unei fete zambitoare, cu suflet de copil.
Dimensiuni: 17x 40 x 5cm


4. Oglinda machiaj cu becuri led si baterie externa smartphone

oglinda-makeup-3in-1-cu-led-si-incarcare-smartphone


De la oglinzile desktop, trecem la o varianta de buzunar, care are si functie de baterie externa pentru telefoanele smart. Ingenios, nu? Asa am zis si noi cand am vazut-o pentru prima data. E cam cea mai mica oglinda cu LED-uri pe care o porti gasi, iar lumina sa este alba, placuta. Bateria externa are putere de 3000 mAh si este un ajutor de nadejde atunci cand ai uitat sa-ti incarci telefonul sau cand bateria se epuizeaza prea repede si mai ai mult pana ajungi acasa ori la o priza. Oglinda e usoara, mica, ocupa putin loc in poseta si se livreaza cu un cablu UBS - Micro USB.
Dimensiuni: 9.5x 1.5 cm

5. Oglinda machiaj cu becuri led, maleabila

 oglinda-led-maleabila


 Oglinda potrivita iti poate transforma rutina zilnica de make-up. Nu doar ca aceste oglinzi cu becuri sunt confortabile in utilizare - in plus, ele simplifica aplicarea machiajului si te pot ajuta sa-ti imbunatatesti ablitatile. 
 Hai si fa cadoul perfect pentru Ea!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!