Top 10 cele mai frumoase cutii de bijuterii pentru cadouri adorabile

Top 10 cele mai frumoase cutii de bijuterii pentru cadouri adorabile

O cutie de bijuterii este intotdeauna bine venita in viata unei femei si nu va lipsi niciodata, deoarece in ea se ascund comorile cele mai de pret pe care aceasta le are atunci cand este vorba despre accesorii, desigur. Aceste cutii de bijuterii foarte frumose vin intr-o varietate de marimi si forme, tocmai pentru ca orice femeie sa isi poata alege ceea ce i se potriveste, si pentru ca celor care isi doresc sa le faca un asemenea cadou sa aiba de unde sa se inspire.

Top 10 cele mai frumoase cutii de bijuterii

1.     Cutie de bijuterii, cu cheita, culoare verde smarald

Cutie bijuterii, cu cheita, Verde smarald [1]

Pe langa faptul ca este o veritabila cutie de bijuterii datorita aspectului sau care iti taie pur si simplu respiratia, culoarea acesteia de un verde smarald o face pe ea insasi sa fie o adevarata nestemata pe masuta de machiaj a fiecarei femei.

De asemenea, aceasta cutie de bijuterii vine impreuna cu o cheita pentru ca femeia speciala din viata ta careia i-o vei darui sa aiba toate accesoriile preferate in perfecta siguranta.

2.     Cutie de bijuterii XL cu oglinda si cheita

Cutie de bijuterii XL cu oglinda, cheita si 20 compartimente [1]

Aceasta cutie de bijuterii XL cu oglinda si cheita este perfecta pentru o domnisoara sau pentru o doamna care adora sa colectioneze tot felul de accesorii, deoarece spatiul generos format din 20 de compartimente ii va permite din plin sa se bucure de acest lucru. In acest fel, nicio nestemata nu va fi lasata pe dinafara si va avea locul sau stabilit in interiorul acestei minunate cutiute.

De asemenea, oglinda care este incorporata pe interior ii va permite celei care va primi in dar acest cadou incantator sa se poata admira indelung, iar cheita ii va pastra micile comori la locul lor, protejandu-le si avand grija de ele.

3.     Cutie de bijuterii model Charming

Cutie de bijuterii neagra, 26.5x26.5x9cm, Charming [1]

Perfecta pentru toata colectia de accesorii ale unei femei de la inele, cercei, lantisoare, si pana la bratari, coliere, si pandantive, fiecare dintre acestea va avea un loc al lor in care sa fie protejate de zgarieturi sau de alti factori exterior care le-ar putea deteriora.

Asadar, cu ajutorul acestei cutii de bijuterii model Charming extrem de elegante si rafinate, masuta de machiaj a femeii care va primi in dar acest cadou va ramane mereu ordonata si curata. Desigur ca, tot ce va avea ea nevoie va gasi cu foarte mare usurinta si in perfecta stare, in interiorul acestei cutiute, deoarece totul va fi asezat exact acolo unde ea le-a pus dinainte asa cum si-a dorit.

4.     Cutiuta de bijuterii model Bamboo cu oglinda

Cutiuta de bijuterii Bamboo cu oglinda [1]

Ce este destul de important pentru toate doamnele si domnisoarele care detin cutii de bijuterii este ca acestea sa aiba si un design frumos care sa se integreze in decorul camerei si sa dea un aer modern si rafinat intregii masute de toaleta.

Tocmai de aceea, aceasta cutie de bijuterii model Bamboo este alegerea perfecta pentru o astfel de femeie pentru care fiecare detaliu conteaza.

5.     Cutie de bijuterii model My love

Cutiuta de bijuterii Bamboo cu oglinda [1]

Daca iti doresti sa ii faci un cadou special si extrem de util iubitei tale, mamei, sotiei sau poate chiar surorii tale, atunci trebuie sa stii ca aceasta cutie de bijuterii model My love este perfecta pentru oricare dintre ele.

De ce oare? Ei bine, banuiesc ca ai surprins-o pe femeia speciala din viata petrecand minute in sir in fata unei cutiute cu bijuterii fara sa stie cu ce anume isi va accesoriza tinuta. Tocmai de aceea, prin capacul acestei cutii de bijuterii care este captusita cu catifea, ea va putea sa isi aleaga bratara, cerceii sau colierul pe care isi doreste sa le poarte fara a mai fi nevoie sa tina cutia deschisa evitand astfel sa intre acolo particule de praf care sa deterioreze micile sale comori.

6.     Cutie de bijuterii model Sunrise

Cutie de bijuterii, 23x17.5x8.5cm, Sunrise [1]

Ideala pentru atunci cand femeia careia ii vei darui acest cadou minunat isi va dori sa mearga in vacante, dar nici nu se pune problema sa isi lase nestematele acasa, aceasta cutie de bijuterii model Sunrise o va insoti peste tot si ii va fi mereu la indemana atunci cand va avea nevoie de ea.

De asemenea, accesoriile sale vor fi ferite de murdarie, de zgarieturi, dar va tine la distanta si toti factorii externi care ar putea sa le deterioreze, deoarece acesta cutie de bijuterii ii va proteja femeii dragi din viata ta toate accesoriile preferate.

Si inca ceva, aceasta cutiuta are doua compartimente speciale pentru ca iubita ta, sotia sau mama sa isi poata pune acolo ceasurile pe care le indragesc atat de mult.

7.     Cutie bijuterii, Misteriosa

Cutie bijuterii 22.5x17x12cm, Misteriosa [1]

Dupa cum spune si denumirea pe care o are, ceva trebuie sa fie misterios la aceasta cutie de bijuterii pe care trebuie neaparat sa i-o faci cadou unei femei extrem de elegante si de rafinate, nu-i asa? Ei bine, sertarul care este incorporat are trei placate de depozitare care sunt detasabile deoarece sub acestea mai este inca un compartiment pentru bijuterii.

Desigur ca, toate accesoriile preferate vor fi protejate de zgarieturi si impotriva deteriorarii, pentru ca cea care se va bucura de acest cadou special sa o faca exact asa cum trebuie.

8.     Cutie de bijuterii, culoare verde, model You're too precious

Cutie de bijuterii, verde, 26x26x8cm, You're too precious [1]

Perfecta pentru a fi daruita indiferent de ocazie, fie ca este ziua de nastere a celei mai importante femei din viata ta, Craciunul, Mos Nicolae sau orice altceva, sarbatorita se va simti speciala exact asa cum arata si denumirea acestei cutii de bijuterii model You're too precious pe care o va primi in dar.

Si ce ti-ai putea dori mai mult decat ca ea sa fie fericita cu un cadou daruit de tine?

9.     Cutie bijuterii, culoare neagra, model Amore

Cutie bijuterii neagra, 23x17.5x9cm, Amore [1]

Extrem de incapatoare si ideala pentru toate doamnele si domnisoarele cochete care isi doresc sa calatoreasca, aceasta cutie de bijuterii model Amore de culoare neagra are un compartiment mobil si un design modern si fascinant format tip multi-strat.

Astfel ca, datorita acestei minunate cutii, accesoriile preferate ale celei careia o va primi in dar vor avea locul lor special si niciodata masuta ei de toaleta nu va mai fi dezordonata.

De asemenea, niciun sertar nu va mai fi ocupat cu manunchiuri de bratari si de lantisoare incalcite care sa ocupe spatiu si care sa fie imposibil de descalcit si de folosit in timp util, deoarece, de acum inainte femeia speciala din viata ta va avea aceasta cutie de bijuterii care sa o ajute la organizare.

10.  Cutie de bijuterii, culoare neagra, model Luxurious

Cutie de bijuterii, neagra, 23x17x8.5cm, Luxurious [1]

Cu ajutorul acestei cutii de bijuterii model Luxurious de o culoare neagra extrem de eleganta, modernitatea si luxul se vor contopi foarte frumos in camera celei care o va primi in dar. Foarte frumoasa chiar si atunci cand este inchisa, aceasta cutiuta este cadoul ideal pentru orice iubitoare de accesorii, fie ca este vorba despre ceasuri, inele, cercei, bratari sau pandantive, deoarece fiecare va avea un special in interiorul sau.

De asemenea, acest organizator pentru accesorii are o dimensiune compacta care va ajuta in a economisi cat mai mult spatiu si este si realizata dintr-un material de piele ecologica de cea mai buna calitate. Nu-i asa ca este un cadou exceptional pentru orice femeie?

Asadar, acum ca ai vazut care sunt cele mai frumoase 10 cutii de bijuterii, singurul lucru care iti mai ramane de facut este sa o alegi pe cea perfecta pentru iubita, sotia, mama sau chiar sora sau matusa ta, si sa i-o daruiesti indiferent de ocazie.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!