Top 10 idei cadouri Colega in 2021

Top 10 idei cadouri Colega in 2021
Cu toate ca petreci foarte mult timp alaturi de ea in fiecare zi, la job, atunci cand vine vorba sa alegi un cadou inspirat pentru colega ta, lucrurile se complica dintr-o data si nu intelegi de ce. In general, o sa cauti un cadou pentru colega de birou atunci cand vine ziua ei de nastere, cand a avut loc un eveniment important in viata ei (s-a casatorit, a nascut etc) sau cu ocazia petrecerii de Secret Santa.

De la cadouri amuzante, pana la idei originale de cadouri pentru colega, avem cateva sugestii minunate in continuare.

 

1. Patura coada de sirena            

Patura coada de sirena
 

Ofera acest cadou pentru colega ta de birou daca stii ca este o fire vesela, poeta, glumeata si visatoare. O sa o adore din prima clipa pentru ca patura coada de sirena este extrem de moale si pufoasa. Este calduroasa si respirabila, iar designul sau este cu solzi de peste impletiti. Inotatoarea este generoasa si impresionanta, pentru ca oricine isi baga picioarele in acesta patura sa se simta instant o sirena ca din basme.

 

2. Masuta laptop LapWood din bambus   

Masuta laptop LapWood din bambus

De la un cadou amuzant si jucaus, ajungem la un cadou foarte practic, mai ales daca a ta colega lucreaza uneori sau mai des de acasa. Masuta de laptop o sa o ajute sa lucreze de pe canapea sau chiar din pat, intr-o pozitie potrivita, fara sa-si solicite spatele sau sa dezvolte dureri de umeri si gat. Suprafata de deasupra se despica, iar o parte din masuta se regleaza in diferite unghiuri de confort. Cealalta jumatate ramane fixa si poate fi folosita pentru un pahar cu apa, pentru mouse ori pentru o agenda. Masuta este utila inclusiv ca tava pentru micul dejun la pat sau suport pentru cartea de citit.


3. Oglinda machiaj cu becuri led, maleabila 

Oglinda machiaj cu becuri led, maleabila
          

Nu e o oglinda oarecare, ci una decorata cu becuri led. Acest sistem nou de iluminare faca ce oglinda sa fie ideala pentru detaliile de machiaj. Modelul este unul cu picior flexibil si poate fi prinsa usor in baie, de oglinda mare. Poti sa faci acest cadou colegei tale de Secret Santa sau cu orice alta ocazie (zi de nastere, ziua numelui etc).

 

4. Papuci de casa Unicorn        

Papuci de casa Unicorn
    

Sustine-i pasiunea pentru unicorni si eroi de fapte bune cu acesti papuci de casa foarte haiosi. Au fost de unicorn, fiecare cu un corn usor stralucitor. Sunt grosi, foarte moi si foarte caldurosi. Daca te gandesti la un cadou de Secret Santa potrivit pentru colega ta, acesti papuci de casa ar putea fi ceea ce trebuie, mai ales da petrecerea de Mos Craciun Secret este in decembrie, fix in sezonul rece. Voia buna si buna dispozitie pornesc de la picioare, asa ca daca vei alege acest cadou pentru colega ta o vei ajuta sa ramana optimista si relaxata.

 

5. Big Enter tasta antistres           

Big Enter tasta antistres

Ai vazut-o deseori stresata si nervoasa, uneori din lucruri minore. Acum este momentul sa-i oferi o solutie buna pentru astfel de reactii. Tasta Big Enter este ideala pentru a te descotorosi de stres. Pur si simplu, dai cu pumnul in ea si vezi cu stresul dispare...puff. Dupa 5 - 6 pumni dati cu pofta in big enter, colega ta isi poate odihni relaxata capul pe aceasta perna. E un cadou amuzant, perfect pentru Secret Santa, zi de nastere, onomastica sau alta ocazie.
 

6. Lampa led luna in culori        

Lampa led luna in culori
    
Aceasta este o lampa ingenioasa in forma de luna care fascineaza prin designul ei. Este perfecta atunci cand vrei sa creezi o atmosfera magica. Fabricata din ABS si cu stativ din lemn, lampa are 16 culori, 10 intensitati si 4 succesiuni care pot fi controlate din telecomanda inclusa in pachet. Se incarca in circa doua ore si rezista astfel pana la 8 ore de iluminare.

 

7. Corector postura pentru spate si umeri, electronic         

Corector postura pentru spate si umeri, electronic

Colega ta este un om extrem de implicat si de harnic, iar tu o apreciezi pentru acest lucru. Dar, in verva pe care o are atunci cand vrea sa rezolve cat mai multe lucruri, uita cat de important este sa mentina o buna postura la birou. Ajut-o cu asta, oferindu-i un corector modern de postura, cu element electronic. Corectorul este ideal pentru remedierea si prevenirea durerilor de spate si de coloana, combate anomaliile coloanei vertebrale si stimuleaza adoptarea unei posturi ortopedice optime. Este usro de purtat pentru ca nu preseaza umerii. Ce face ca acest corector sa fie unic este faptul ca are un reminder electronci care vibreaza atunci cand spatele se inclina necorespunzator, la mai mult de 25 de grade.
 

8. Masca de dormit Broscuta curioasa  

Masca de dormit Broscuta curioasa
   
Iata un cadou mic, pentru reactii uriase, cu zambete pana la urechi si "aaaawwww, ce draguta este!" Masca de dormit are o forma foarte haioasa, de ochi de broasca (pot fi deschisi sau inchisi/ ascunsi sub pleoapele verzi). Cu aceasta mascuta la ochi, colega ta se va putea odihni foarte usor in timpul zilei, dimineata sau chiar la birou (daca nu o vede seful cand trage un pui de somn).

 

9. Ochelari Ocular Relax


Ochelari Ocular Relax
Pentru ca este colega ta o vezi ca munceste mult si se freaca des la ochi. Face putine pauze de la monitor ca sa-si relaxeze ochii, iar asta nu e bine. Ofera-i cadou ochelarii de relaxare oculara si o sa fie super incantata de ei. Ii va putea folosi acasa, dupa job sau chiar la birou, in pauze. Ochelarii ofera un masaj reconfortant dupa o zi plina de stat cu ochii in ecrane.
 

10.Tableta pentru desenat Led Ligh A4 Ultra-Subtire

Tableta pentru desenat Led Ligh A4 Ultra-Subtire

Hai sa lasam munca deoparte. Uite un cadou care sa o incurajeze pe colega ta sa mai vada si altceva dupa cele 8 ore de job. Este o tableta moderna pentru desenat, cu lumini led. Fie ca stie sa deseneze, fie ca nu, aceasta tableta o sa o ajute sa realizeze o multime de opere artistice. Nu a fost niciodata mai simplu sa desenezi ca si cum ai avea mare mare talent. Tableta pentru desenat este ultra-subtire si incurajeaza detensionarea si relaxarea prin creatie.

Nu stim ce vei alege pentru colega ta de aceasta data, dar iti garantam ca ideile de cadou sugerate mai sunt cele mai indragite. Pune-te bine cu colega de birou si o sa-ti fie bine - o sa te inlocuiasca atunci cand ai nevoie, o sa doreasca sa faca schimb de tura cu tine, o sa-ti gaseasca o scuza buna la sefu' atunci cand intarzii sau o sa te ajute sa finalizezi la timp un task mai dificil. In definitiv, colega de treaba, la nevoie se cunoaste!



 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!